Ispatla o zaman madem virüs?KPIC bir virüsdür boş yorum yapmayın.
Bu yanlış bir yönelim.Ispatla o zaman madem virüs?
Kur sanal makineyi çalıştır bakalım bir kısmına zarar veriyor mu görelim ki vermez inanmıyorsanız bende açarım sıkıntı yok.
Malwarebytes çoğu şeye virüs diyor örneğin driverpack oyun crackları bunlar yanlış alarm olabilir bazen.Malwarebytes virüs diyor ise virüs'dür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve KPIC virüs.
Peki neden dosya şu regedit kayıtlarını değiştiriyor?Ispatla o zaman madem virüs?
Kur sanal makineyi çalıştır bakalım bir kısmına zarar veriyor mu görelim ki vermez inanmıyorsanız bende açarım sıkıntı yok.
Yazılımı şifrelemek için smart assembly kullanıldı bu yazılıma çoğu zaman basma işlemi uygulandığında antivirüsler virüs algılayabiliyor.Peki neden dosya şu regedit kayıtlarını değiştiriyor?
Ekli dosyayı görüntüle 144111
Ekli dosyayı görüntüle 144112
Ekli dosyayı görüntüle 144113
Ekli dosyayı görüntüle 144114
Sanal makinede xp yüklüydü açtım ve evet bu bir virüs.Ispatla o zaman madem virüs?
Videolu kanıtın var mı?Sanal makinede xp yüklüydü açtım ve evet bu bir virüs.
Şifreleme, paketleme, çözme gibi yazılımları, anti-virüsler farklı algılar ve dediğim "Şifreleme, paketleme, çözme" olayları yaptığını bildirir.Malwarebytes çoğu şeye virüs diyor örneğin driverpack oyun crackları bunlar yanlış alarm olabilir bazen.
Bu olay şu şekilde oluyor biz yazılımın kodlarını korumak için yazılımın kodlarını şifreliyoruz bu yüzden yazılım virüs algılanabilir biz kanıt sunduk sizin tek kanıtınız malwarebytes virüs diyor ama antivirüsler ve anti malware yazılımları her zaman doğruyu söylemez.
Ulan da demin driver pack indirdim performans artsın diye virüs totaala taratım sence bu virüsmü? VirusTotalMalwarebytes çoğu şeye virüs diyor örneğin driverpack oyun crackları bunlar yanlış alarm olabilir bazen.
Bu olay şu şekilde oluyor biz yazılımın kodlarını korumak için yazılımın kodlarını şifreliyoruz bu yüzden yazılım virüs algılanabilir biz kanıt sunduk sizin tek kanıtınız malwarebytes virüs diyor ama antivirüsler ve anti malware yazılımları her zaman doğruyu söylemez.
Değerlerini de değiştiriyor.Yazılımı şifrelemek için smart assembly kullanıldı bu yazılıma çoğu zaman basma işlemi uygulandığında antivirüsler virüs algılayabiliyor.
Sanırım oradaki regedit olayı sistemdeki bilgileri almak için o kısımlara erişiyor gibi duruyor.
Yazılımın yapımcısı ben değilim yazılımı Furkish adlı arkadaşım yaptı ben sadece kodları şifreledim hepsi bu kadar.
Yani yazılıma virüs koyma gibi bir amacımız yok zaten bilgileri WMI ile alıyoruz ki neden virüs koyalım zaten bu en sonun da ortaya çıkacaktır yani birinin sistemine zarar gelse elinde sonun da suçlusu biz olacağımız için hem itibarımız zetelenir hemde artık yazılımlarımız kullanılmaz.
Şimdi bu yazılıma virüs koyup yaymamız için mantıklı bir sebeb söyleyin bize bizde tamam diyelim.
Senin kanıtın yok.Videolu kanıtın var mı?
DriverPack indirme. Kendin kur Driver'ları.ulan da demin driver pack indirdim performans artsın diye virüs totaala taratım sence bu virüsmü? VirusTotal
Nasıl kuracağıma bilmiyom youtubeden bakıyom alakasız 19 dakika beklemem ben.DriverPack indirme. Kendin kur Driver'ları.
Yanlış Driver kurabiliyor. Eski sürüm de kurabiliyor. Söyle neyin Driver'ını kuracağına ben vereyim linkini.Nasıl kuracağıma bilmiyom youtubeden bakıyom alakasız 19 dakika beklemem ben.
Driver kurmayı bende biliyorum ben zaten açık kaynak olan snappy driver installer kullanıyorum.Yanlış Driver kurabiliyor. Eski sürüm de kurabiliyor. Söyle neyin Driver'ını kuracağına ben vereyim linkini.
Smart assembly bastım kodları korumak için yani bazen kodlar çorba olup daha sonra algılama sorunu olabileceğini düşünüyorum bu arada kesinlikle yazılım internete erişmiyor yani ve ben bizzat kendi sistemimde açtım bu yazılımı bir zararı yok yine açarım.Arda, sen mi şifreledin kanki?
Oyun performansı artması çin windows 8.1 single languae kulanıyom ekran kartı AMD Radeon HD 6250 ekran kartı, Bilgisayar mükemell sayılmaz 1.17 oynamak için yüklicem daha fazala istiyosan 2 GB RAM İntel Pentium E5500 ana kartı bilmiyom.Yanlış Driver kurabiliyor. Eski sürüm de kurabiliyor. Söyle neyin Driver'ını kuracağına ben vereyim linkini.
Snappy driver installer kullan hem açık kaynak hem reklam yok.Oyun performansı artması çin windows 8.1 single languae kulanıyom ekran kartı AMD Radeon HD 6250 ekran kartı, Bilgisayar mükemell sayılmaz 1.17 oynamak için yüklicem daha fazala istiyosan 2 GB RAM İntel Pentium E5500 ana kartı bilmiyom.
Bu sayfaya gelipOyun performansı artması çin windows 8.1 single languae kulanıyom ekran kartı AMD Radeon HD 6250 ekran kartı, Bilgisayar mükemell sayılmaz 1.17 oynamak için yüklicem daha fazala istiyosan 2 GB RAM İntel Pentium E5500 ana kartı bilmiyom.
harbi virüs yokmuş VirusTotalSnappy driver installer kullan hem açık kaynak hem reklam yok.
Öyle programları bence kullanma. Gidip kendi sitesinden indir işte.harbi virüs yokmuş VirusTotal
Yalnız ben ekran kartı sürücüsü demedim ayrıca ekran kartı eski desteklemiyor 182 hata verecek denemiştim çünkü.Bu sayfaya gelip Ekli dosyayı görüntüle 144118 Bu butona bas inen dosyayı yönetici olarak çalıştır kur.
Bir kendini benim yerine koy ve düşün insanlar senden nefret ediyor sen bir yazılım yapıp bir yerlere erişmeye çalışıyorsun ve yazılıma virüs koyup insanlara zarar vermek ne kadar saçma değil mi? Sen olsan yapar mıydın böyle birşeyi?Arda kanki, itibarının zedelenmesine gerek yok ki.
Benim dışımda, Technopat'ta her 5 kişiden 4'ü senden nefret ediyor zaten.
Ama bu dosyalar gerçekten virüslü. Farkında olmayabilirsiniz belki. Şifreleme ile alakası yok.
Arka kapıcı oldukları bariz ve kanıtlamış virüsler.
Ve dünkü link ile bugünkü aynı değil.
Tamam o zaman yükleyemezsin. Ekran kartının desteği bitmiş baktım evet. Yükleyemezsin.Yalnız ben ekran kartı sürücüsü demedim ayrıca ekran kartı eski desteklemiyor 182 hata verecek denemiştim çünkü.