Korsana Destek Yok Davranışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
1617506450881.png

Bu kadar bariz yalan söyleme bence. SS atar mısın lisans ekranını merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsan emeğe saygısızlıktır. Gidin Windows'a 1K ödeyin gidin.

Bu forumda asla ama asla korsana destek YOKTUR!
Ben aldım zaten 1900 liraya windows 10 pro satın aldım ama kullanmıyorum key bir köşede duruyor.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Korsana destek verilmemesi en sevdiğim şeylerden biri. O kadar insan uzun süre biz eğlenelim diye emek harcıyorlar. Bu emeğin karşılığını vermemek doğru olmaz. Ben satın almadığım oyunu oynamam.

fatih1430

Asistan
Reaksiyon puanı
113
paranızı kaptırmayın yabancılara

domuzdan bir kıl kaparsan kardır

diye anlayış var bazılarında

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@WinXP, Orijinal olarak ücretsiz verdikleri zaman için dediniz herhalde. Mesela ben hep bir kaç tane güzel oyunu kaptım öyle. ?

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Donanım olarak çağı yakalamak zor ama yazılım olarak biraz daha kolay. Parası olmayanların korsan kullanmasına karşı değilim.

Yoksa güncelden geri kalabilir.
Doğuştan gelen farklılıklar yüzünden kimseye "oynama" denilmez.

Hele caanım ülkemde fiyatlar cidden fahiş fiyat.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@WinXP, Epic Games, Ubisoft Connect ve bazen Steam verebiliyor ücretsiz olarak. Burayı r/FreeGameFindings takip edebilirsiniz. Korsana gerek yok. Orayı takip ediyorum 2019 sonundan beri ve güzel oyunlar birikti. Ücretsiz verilen orijinal oyunları görüyorum hep oradan.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
Bir şey sormak istiyorum, öncelikle lütfen ön yargılı olmayın ve sonuna kadar okuyun.

Sorum: Daha önce kullandığım forum sitesinde bana ''korsana destek yok'' denildi. Peki ya bu forumda özgürce bu konu hakkında konuşa bilir miyim? Konuşa bilirsem süper olur sormak istediklerim var.
Bu soruları ancak Reddit gibi platformlarda sorabilirsin.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
Ayrıca konuyu neden oyun incelemelerine açtın?

Reaksiyon puanı
85
Technopat sosyaldir o hem vista düşmanları hem fakirlerle dalga geçip alakasız konuşan forum ve korsana destek olmaz ama mesela tanıdığım oyun yapımcısı var o bana gönderir bedavaya mesela o korsan olmaz.Çünkü yapımcı gönderiyo
Ama mesela cs 1.6 korsan indiririm eski oyunları zaten anca oynanıyor eski oyunlara para vermem hayatta çünkü kredi kartım yok ve uğraşamam. Ama orjinal kullanılmasını öneririm verecek parası varsa.
Windows 10 20 tl key veremeyen gitsin pcyi köşeye koysun diyor sanane almak zorundamıyız o toxic forum kapanır sdn ondan 100000000000 kat daha iyi hiç olmasın dalga gelmezler zaten eski pc 15 yıllık alsam bozulur boşa kalırdı 8.1 keyi.
Hocam gerçekten de technopat sosyal idi şıp diye buldunuz.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
Technopat sosyaldir o hem vista düşmanları hem fakirlerle dalga geçip alakasız konuşan forum ve korsana destek olmaz ama mesela tanıdığım oyun yapımcısı var o bana gönderir bedavaya mesela o korsan olmaz.Çünkü yapımcı gönderiyo
Ama mesela cs 1.6 korsan indiririm eski oyunları zaten anca oynanıyor eski oyunlara para vermem hayatta çünkü kredi kartım yok ve uğraşamam. Ama orjinal kullanılmasını öneririm verecek parası varsa.
Windows 10 20 tl key veremeyen gitsin pcyi köşeye koysun diyor sanane almak zorundamıyız o toxic forum kapanır sdn ondan 100000000000 kat daha iyi hiç olmasın dalga gelmezler zaten eski pc 15 yıllık alsam bozulur boşa kalırdı 8.1 keyi.
Gerçekten 10 TL'ye key alamayacak kadar fakirmisin? Madem dinlemiyorsun git yükle KMSpico'yu sonra ağlama ama yok virüs girdi yok şu bu diye.

Hocam gerçekten de technopat sosyal idi şıp diye buldunuz.
Hocam bana kızgın atmışsınız Technopatta :(

Bana yardımcı olabilecek var mı? Açtığım konuyla ilgili.
Fitgi...

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
Ne var ki? Ben öyle 4 yıl kullanmıştım birşey olmamıştı. Hatta bilgisayarcıların bazıları crackli windows yükleyip getiriyorlar :)
Ayrıca Ben windows 10'a para vermem. Tabi şuan orjinal mi kullanıyorum bilmiyorum ama 10a para vermem bana rezillik.
Orjinal KMSpico sitesi kapandı. Şu anki tüm KMS'ler backdoor. Senin kararın tabi.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Ne var ki? Ben öyle 4 yıl kullanmıştım birşey olmamıştı. Hatta bilgisayarcıların bazıları crackli windows yükleyip getiriyorlar :)
Ayrıca Ben windows 10'a para vermem. Tabi şuan orjinal mi kullanıyorum bilmiyorum ama 10a para vermem bana rezillik.
Ben ömür boyu lisans aldım galiba. Öyle ki notebook bozuldu ve aynı depolama birimi ile evde kasada kullanmaya devam ediyorum. Bu aralar altıncı yılı olacak.

Defalarca format attım ve depolama birim bile değiştirdim.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
Anca karnımı doyuruyom sen bunu verimiyorsun diyorsun.
10 tl çöpe gider orjinal vista kullanıyodum zaten orm laptop ile gelen eskidi
Sen ver önce 10 tl zaten oda oem değil mak key oda korsan.
Keyler korsan değil azcık araştırsan öğreneceksin.

Programla cmdden windows etkinleştirince windowsun orjinal olmuyor bu arada.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Ölsem de vermem. 10 TL'yi bile hak etmez Windows 10. 1 kuruş bile hak etmez zaten.
Yok be hak eder. Windows 10 güzel işletim sistemi. Kötü bir yanı yok. Beta sürümünden beri kullanırım ve beğenirim. Ama bu aralar Microsoft biraz kararsız hareket ediyor ve Windows 10 doğru düzgün güncellenemiyor.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Hocam yani lisansa vermem boşuna vermek zorunda değilim orjinal tabi severim microsoft dışında keylerin hepsi sahtedir.
Boşuna diye düşünme. Mesela bu korsancılar neden kırıyor? İnsanlara hayır yapayım diye mi? Sanmam.

İkinci kısımda elbet paran yoksa korsana karşı değilim ama para mı verilir buna? düşüncesi yanlıştır.
Çünkü son çıkan teknolojileri, görselliği bizlere sunuyorlar. Bir sürü özellik olmasına rağmen de stabil bence. Ben farklı donanımları olan bir çok sistem kullandım memnundum. Öyle sorun çıkarmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...