Korsana Destek Yok Davranışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
84
Bir şey sormak istiyorum, öncelikle lütfen ön yargılı olmayın ve sonuna kadar okuyun.

Sorum: Daha önce kullandığım forum sitesinde bana ''korsana destek yok'' denildi. Peki ya bu forumda özgürce bu konu hakkında konuşa bilir miyim? Konuşa bilirsem süper olur sormak istediklerim var.

Reaksiyon puanı
84
Evet burada da korsan içeriklere izin verilmiyor.
Tamam. Bir şey sormak istiyorum ben yeniyim de az önce sitenin sağ üst taraflarında Mark Sal... diye bir şey yazıyordu ona basınca konu yeşil rengi aldı (daha önce kırmızıydı) bu nedir?

Ekran Alıntısı1.PNG

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Reaksiyon puanı
8,191
Tamam. Bir şey sormak istiyorum ben yeniyim de az önce sitenin sağ üst taraflarında Mark Sal... diye bir şey yazıyordu ona basınca konu yeşil rengi aldı (daha önce kırmızıydı) bu nedir?
Daha önce kırmızıydı.

Ekli dosyayı görüntüle 149727
Yeşil olunca çözüldü olarak işaretliyor, kırmızı haldeyken konu halen daha çözüme kavuşmamış demekmiş. Yeni gelmiş henüz bende test etmedim.

Reaksiyon puanı
8,191
Peki özel olarak konuşabileceğim bir yer bulunuyor mu? Bir kaç öğrenmem gereken şey varda.
Kiminle konuşmak istiyorsanız soldan ismine tıklayıp veya profiline girip Konuşma Başlat seçeneğine bastığınızda özel sohbet açılıyor.

Reaksiyon puanı
84
Aslında onu biliyorum fakat bizim kendi aramızda konuştuklarımız, dikkate alınır mı? Yani özgürce konuşa bilir miyiz? Orada

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Aslında onu biliyorum fakat bizim kendi aramızda konuştuklarımız, dikkate alınır mı? Yani özgürce konuşa bilir miyiz? Orada
Rahatça konuşabilirsiniz fakat sizi şikayet edebilir sadece. Ben olsam çok takmam açıkcası ama takan çıkarsa yanarsın.

Reaksiyon puanı
8,191
Konuşmada olan kişi raporlamadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yetkililer görmüyor , görmemeli özel mesajları. Adı üstünde özel mesaj.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Forum içerisinde korsan içerik paylaşımı ve korsana teşvik yasaktır. Korsana destek de bulunmamakta. Özel mesajlarınızı Yönetim Ekibi olarak göremiyoruz ancak kuralların çoğu özel mesajlar için de geçerli. Raporlandığında Admin gerekli cezai işlemi uygulamakta.

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Görev yöneticisinde herhangi yabancı bir şey gözükmüyor, eğer virüs varsa orda ve sistem tepsisinde gözükmeden çalışabilir mi?
Evet bazıları çalışabilir. Bu virüsler gerçekten harika bir kodlamaya sahiptir. Mining virüsü bilgisayarınızı siz bilmeden mining için kullanır cihazın performansını ve ömrünü kötü açıdan etkiler. Eğer korsan bir oyun yükledikten sonra performans düşüşü veya kasma gibi bir durum farkederseniz bu bir virüs olabilir. Bu yüzden dikkat edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bazıları çalışabilir. Bu virüsler gerçekten harika bir kodlamaya sahiptir. Mining virüsü bilgisayarınızı siz bilmeden mining için kullanır cihazın performansını ve ömrünü kötü açıdan etkiler. Eğer korsan bir oyun yükledikten sonra performans düşüşü veya kasma gibi bir durum farkederseniz bu bir virüs olabilir. Bu yüzden dikkat edin.
Aslında görünür ancak ya indirdiğin oyunun adını ve simgesini kullanarak çalışır ya da şüphe çekmiyen başka bir programınkini, anti virüs ise biraz 50/50 bazen çıkıyor ,bazen çıkmıyor.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393
Görev yöneticisinde herhangi yabancı bir şey gözükmüyor, eğer virüs varsa orda ve sistem tepsisinde gözükmeden çalışabilir mi?
Elbette! Görev yöneticisi açıldığında kendini gizleyebilme, sistem tepsisine yerleşmeden çalışabilme durumu söz konusu olabilir.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Bir şey sormak istiyorum, öncelikle lütfen ön yargılı olmayın ve sonuna kadar okuyun.

Sorum: Daha önce kullandığım forum sitesinde bana ''korsana destek yok'' denildi. Peki ya bu forumda özgürce bu konu hakkında konuşa bilir miyim? Konuşa bilirsem süper olur sormak istediklerim var.
Korsana hiçbir şekilde destek yok.

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Tabikide sonuçta kesinlikle o oyunu kıran insanlar bedavaya internette sana oyun veriyorlar ve bilgisayarını sen haberin yok iken uzaktan mining yaparak cihazına zarar vermiyor ya da bilgilerini satmıyorlar sonuçta bu devirde herkes birbirine bedava birşey veriyor sırf sen oyna diye gece gündüz bedavaya çalışıyor ve arkandan iş çevirmiyorlar

Son düzenleyen moderatör:

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Ek olarak çoğu mining virüsünü Windows Defender bile anında tespit ediyor.

Korsan tavsiyesi değildir.
Evet eskiden öyleydi. Ama özellikle karantinadan sonra oldukça gelişmiş mining virüsleri çıktı. Her hâlikarda dikkat etmek lazım.

Son düzenleyen moderatör:

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Korsana desteğimiz yok! Olsa xxxxxxx crack varmı dese üyeler link paylaşıp, konu açan linke tıklatıp dosyayı indirince kurunca sonra bilgisayarı bozulunca diyecek ki;

Siz niye virüslü link paylaşmışsınız diye konu açıp ana avrat sövecek.

O yüzden korsana destek yok!

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Kimse burada masumu oynamasın illa ki bir programı korsan kullanıyorsunuz mesela internet download maganer gerçekten satın mı aldınız ? @Realhas hadi de ki ben Adobe programlarına 1000 TL verdim. Vermedin abi herkes korsan düşmanı gibi görünüyor ama illa bir programi korsan kullanıyorlar burada masum edebiyatı yapiyorlar yapmayın abi az gerçekci olun.
Evet ben internet download manager i satın aldım ama indirmiyorum. Asla korsan kullanmam. Lütfen daha fazla uzatmayın.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Kimse burada masumu oynamasın illa ki bir programı korsan kullanıyorsunuz mesela internet download maganer gerçekten satın mı aldınız ? @Realhas hadi de ki ben Adobe programlarına 1000 TL verdim. Vermedin abi herkes korsan düşmanı gibi görünüyor ama illa bir programi korsan kullanıyorlar burada masum edebiyatı yapiyorlar yapmayın abi az gerçekci olun.
Ben Adobe programlarını kullanmıyorum illa da korsan kullanmak zorunda değiliz Mesela Microsoft Office yerine Libre Office kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...