Korkuyorum hemde çok ...

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Kafamdaki bazı düşünceler var ve bunlar beni korkutuyor. Aslında bu konu bu foruma ne kadar yakışır bilmem ama anlatacağım. Kız arkadaşım var 18 yaşındayız 3 senelik beraberliğimiz var aynı okulda aynı sınıfta birkaç kez ayrılığımız oldu fakat ayrıyken başkalarıyla olma gibi bir olayımız olmadı ve bu benim ilk aşkım onun için ben ilk aşkı değilim ama ilk aşkından daha çok değer verdiğini düşünüyorum. Neyse konuya geleyim lise bitti benden bir saat kadar uzaklıkta oturuyor evden fazla çıkamıyor gelip çokta buluşamıyoruz telefonda falanda evdeki işler falan onların bazı şeylerden dolayıda yoğun oluyor o yüzden görüşemiyoruz çok sıkılıyorum özlüyorum asıl sorun bu değilde üniversiteye gideceğiz ben yerleşeceğimi düşünüyorum ama onun için o konu biraz riskli şimdi bu yaz böyle fazla görüşemedik hadi, ya üniversiteye gidemezse o zamanda tekrar hazırlanacak yine böyle olacak hadi gitti diyelim aynı yere gidemeyiz yine uzak düşeceğiz bu sefer üniversitenin ağırlığından yine görüşemeyeceğiz pek ve uzaklıktan dolayıda bunların bizim ilişkimizi soğutup koparmasından çok korkuyorum. Allahtan sonra korktuğum tek şey bu gibi düşündüğümde. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu düşünceler beni yiyor bitiriyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
takma kafana dostum, zaman herşeyi çöze :wink: beklemekten ve görmekten başka çözümü yok :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ayrılık acı verir ama zamanı geldiğinde etrafında kimsenin kalmadığını görüceksin. Yaşım genç olabilir. Belki de sallıyorumdur. Ama bir gün mutlaka sen de ayrılığı tadıcaksın. (ama sallamıyorum doğru)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
aynı yoldan bende geçtim zamanında

sonuç: o kişiyi unuttum

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Valla açık konuşayım ben onsuz yaşayamam edemem demek aptallığın daniskası. Bende dedim 2010 senesinde ama 2 sene oluyo gayette yaşıyorum. Bence gelişmelere göre davran, bu arada evin yakın olması biraz kötü.Az görüşmek konuşmak daha.Durmadan görüşüp konuşursanız asıl daha çabuk soğursunuz.Fazla da kötü bir şey değil aslında uzak kalmak.Ama üniversite de işler değişir.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İnsan senin yaşındayken böyle düşünüyor heleki ilk olduğundan insan onsuz yapamayacağını sanıyor ve çok bağlanıyor.Ama bir müddet sonra karşına başka biri çıkıyor ve ondan daha fazla senle ilgileniyor ve sende ondan hoşlanıyorsun ve eskisini unutmuyorsun ama hiçte tınlamıyorsun ve bu olay böyle devam edip gidiyor.Onun için kendini üzme herşeyi zamana bırak.İşte olgunlaşma budur.Sevgiyle kal.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
takma kafana dostum, zaman herşeyi çöze :wink: beklemekten ve görmekten başka çözümü yok :)

herkes takma diyorda yapabilsem onu bir becerebilsem.

Ayrılık acı verir ama zamanı geldiğinde etrafında kimsenin kalmadığını görüceksin. Yaşım genç olabilir. Belki de sallıyorumdur. Ama bir gün mutlaka sen de ayrılığı tadıcaksın. (ama sallamıyorum doğru)

şuanda bile etrafımda fazla insan yok gibi. ailem,sevgilim ve birkaç değerli dost

aynı yoldan bende geçtim zamanında

sonuç: o kişiyi unuttum

evet ayrılık olur unutmuş gibi olursun ama illaki birşey hatırlarsın diye düşünüyorum ama şuanki bağlılığımdan dolayı ben ayrılmakta unutmakta başka birşeyde istemiyorum

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=254577]byfaruk[/MENTION]'cum Küçük İskender der ki :Bazı aşklar bitmesi için yaşanır, bazı doğum günleri kötü geçer, bazı romeolar julietleri iplemez. Boşverrrr...Kim Aşktan Ölmüş Ki !

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnsan senin yaşındayken böyle düşünüyor heleki ilk olduğundan insan onsuz yapamayacağını sanıyor ve çok bağlanıyor.Ama bir müddet sonra karşına başka biri çıkıyor ve ondan daha fazla senle ilgileniyor ve sende ondan hoşlanıyorsun ve eskisini unutmuyorsun ama hiçte tınlamıyorsun ve bu olay böyle devam edip gidiyor.Onun için kendini üzme herşeyi zamana bırak.İşte olgunlaşma budur.Sevgiyle kal.

Yorumunuzu çok beğendim beni baya tatmin etti diyebilirim. Ama ben işte şuanda kendimi bir başkasıyla düşünmeyi geçte onu başkasıyla düşünemiyorum ayrılırsak falan diye başlayıp bunları düşünecek olursam kafayı yiyorum

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
korkunun ecele faydasi olsa ... ? devamini hatirlayamadim :P

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir "ayrıl, başkasını bul" demediğiniz kalmış. :)

Ayrılmamışlar; başka şehirlerde okumaktan bahsediyor sadece. Başka şehirlerde okuyan her çift ayrılmıyor, korkma fazla. Elbette üniversite ortamı insanı çok değiştiriyor, onun da senin de aklının başkalarına kayma ihtimali her zaman vardır. Burada önemli olan güvenmek. Eğer birbirinize bağlılığınıza güveniyorsanız güç de olsa devam edersiniz.

Bunları yaşayan ne ilk ne de son çiftsiniz. Mesafelerin üstesinden gelmek istiyorsanız sadakat, güven ve sabra ihtiyacınız var. Gülü seven dikenine katlanırmış. :)

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@byfaruk'cum Küçük İskender der ki :Bazı aşklar bitmesi için yaşanır, bazı doğum günleri kötü geçer, bazı romeolar julietleri iplemez. Boşverrrr...Kim Aşktan Ölmüş Ki !

Kimse ama zaten kavuşulmayan aşk ya işte o da var.

üniversitede onu onutursun merak etme. :wink:

Hocam deme öyle ya

Bir "ayrıl, başkasını bul" demediğiniz kalmış. :)

Ayrılmamışlar; başka şehirlerde okumaktan bahsediyor sadece. Başka şehirlerde okuyan her çift ayrılmıyor, korkma fazla. Elbette üniversite ortamı insanı çok değiştiriyor, onun da senin de aklının başkalarına kayma ihtimali her zaman vardır. Burada önemli olan güvenmek. Eğer birbirinize bağlılığınıza güveniyorsanız güç de olsa devam edersiniz.

Bunları yaşayan ne ilk ne de son çiftsiniz. Mesafelerin üstesinden gelmek istiyorsanız sadakat, güven ve sabra ihtiyacınız var. Gülü seven dikenine katlanırmış. :)

Aramızda güvenin sorun olacağını düşünmüyorum sorun uzaklığın aramıza soğukluk sokması ve sevmiyormuşuz gibi hissettirmesi eskisi gibi ilişkimzide eğlence vs olmaması tam anlatamadım ama öyle işte

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
tabi ki tamamen unutmayacaksın, ansızın aklına gelecek saatlerce onu düşüneceksin. belkide tatillerde karşılacaksın, ayrıldığın için pişmanlık duyacaksın ama yapacak birşey yok, hayatın gerçekleri bunlar. üniversitede lise aşklarını sürdürmek çok zordur, aşk bittiği için değil araya mesafe girdiği için..

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aramızda güvenin sorun olacağını düşünmüyorum sorun uzaklığın aramıza soğukluk sokması ve sevmiyormuşuz gibi hissettirmesi eskisi gibi ilişkimzide eğlence vs olmaması tam anlatamadım ama öyle işte

Bazı çiftler sürekli birlikte oldukları için sıkılarak birbirlerinden soğurlar; bazı çiftler uzak kaldıkları için hasret ağır gelir, birbirlerinden soğurlar. Hayatımızın her döneminde olduğu gibi burada da dengeyi kurmak önemli olan. Tatil fırsatlarını çok iyi değerlendirir, unutamayacağı anlar yaşatırsan bu hasretlik size çok şey kazandırır. Döndüğünde çok daha sağlam temelleri olan bir ilişkiniz olmuş olur.

Bir de şu açıdan düşün: En azından iletişim kurmakta sıkıntı yaşamayacaksınız. Hiç yoktan cep telefonu var.

Bu işin bir de askerlik kısmı var ki sen onu hiç düşünme, kafayı yersin maazallah. :)

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabi ki tamamen unutmayacaksın, ansızın aklına gelecek saatlerce onu düşüneceksin. belkide tatillerde karşılacaksın, ayrıldığın için pişmanlık duyacaksın ama yapacak birşey yok, hayatın gerçekleri bunlar. üniversitede lise aşklarını sürdürmek çok zordur, aşk bittiği için değil araya mesafe girdiği için..

bir sene çalışıp yanıma gelse diye düşünüyorum ama güvenemiyorum o konuda başarabilir mi diye bu seneki ders temposunu görerekten. Mesafe çok kötü

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ne mecnun ne kerem bir çare bulmuşş, ayrılık her aşkınn kaderinde var. .

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazı çiftler sürekli birlikte oldukları için sıkılarak birbirlerinden soğurlar; bazı çiftler uzak kaldıkları için hasret ağır gelir, birbirlerinden soğurlar. Hayatımızın her döneminde olduğu gibi burada da dengeyi kurmak önemli olan. Tatil fırsatlarını çok iyi değerlendirir, unutamayacağı anlar yaşatırsan bu hasretlik size çok şey kazandırır. Döndüğünde çok daha sağlam temelleri olan bir ilişkiniz olmuş olur.

Bir de şu açıdan düşün: En azından iletişim kurmakta sıkıntı yaşamayacaksınız. Hiç yoktan cep telefonu var.

Bu işin bir de askerlik kısmı var ki sen onu hiç düşünme, kafayı yersin maazallah. :)

Yorumunuzla tamda başka bir soruna daha değindiniz. Ben aşırı sevgimden sıkıyorum soğutuyorum sanırım bundan dolayı kendimi bazı sorunlar oluşuyor fakat biraz mesafe koysam bu seferde uzak kaldığımızdan soğuruz diye düşünüyorum o konudada ne yapacağımı bilemiyorum. Dengeyi nasıl kuracağım bilemiyorum. 5 senelik üniversiteyi atlatalım askerlikte gelir geçer diye düşünüyorum o konuda kafam rahat en azından :)

Ne mecnun ne kerem bir çare bulmuşş, ayrılık her aşkınn kaderinde var. .

Yazları çalışarak vakit geçiriyorum. Çalıştığım yerde bende büyük 3 tane kız var patronun kızı 2'si evlendi. Şimdi onlardan biraz daha küçük olanı var onla konuşuyorum o diyorki Ablalarım asıl çok sevdiği kişilerle evlenmediler evlenemediler bende öyleyim asıl çok sevdiğim beni çok seven kişiyle evlenemiyorum şimdi başkasıyla sözlü. Bu böyle gerçek aşkta kavuşma olmuyor diyor iyice kötü oluyorum. Kendini beğenmişlik olmasın ama bizimkisini gerçek aşk olarak görüyorum çok seviyorum sevildiğimi hissediyorum şimdi ben asıl çok sevdiğim kişiyle değilde ondan daha az sevdiğim biriyle mi evlenmiş olacağım gibi sorular doğuyor kafamda.

shadow2

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
üniversiteyi bitir.askere git gel. işine gir sonra bu yazdığın yazıya bir bak. ne günlermiş deyip gülüp geçeceksin eminim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bak sevgili kardeşim, sana kendimden örnek vereyim.

Bende senin gibiydim.Lise 1 de tanıştım kız arkadaşım ile.Harika bir dört yıl geçirdik ve üni geldi çattı.

Bizde korktuk, acaba sevgimiz gerçek miydi? Yapabilir miydik, aylarca görmeden?

Şuanda 3. sınıfa geçtik ikimiz de.Allah' a şükür eskisinden daha iyiyiz.

Sen de fazla dert ama, eğer "gerçekten" seviyorsanız mesafeler bahane.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak sevgili kardeşim, sana kendimden örnek vereyim.

Bende senin gibiydim.Lise 1 de tanıştım kız arkadaşım ile.Harika bir dört yıl geçirdik ve üni geldi çattı.

Bizde korktuk, acaba sevgimiz gerçek miydi? Yapabilir miydik, aylarca görmeden?

Şuanda 3. sınıfa geçtik ikimiz de.Allah' a şükür eskisinden daha iyiyiz.

Sen de fazla dert ama, eğer "gerçekten" seviyorsanız mesafeler bahane.

Sağolun bu yorumunuz beni biraz daha rahatlattı.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ah lise aşklar ah...

Unut bence onu cidden bak ben hep acı söylerim ama doğru söylerim..

Unut. unut. unut. unutacaksın. unutacaksın. unutacaksın..

Bu sözlerimde ki kelimeleri tekrar ediyorum ki ilerde bu durumu yaşadığında nerden bildi online destek diye.

Ee tecrübe...

Sen üniversite kazanacaksın belki o da kazanacak..

Ayrı illerde olacaksınız ve sürekli sorunlar yaşayacaksınız ve artık ilişkiniz çekilmez olacak sonra biri ile görüşeceksiniz hem o, hemi de sen, o kişiye daha yakınlık duyulacak ( bu genellikle kızlarda olur) ve sonra anlamsız bir cümle ile ilişkimiz artık yıprandı ve ayrılmak istiyorum..

Üzüleceksin ama sonra başka biri ile çıkacaksın sonra bu üniversite yıllarıda geçecek ve yine olay tekrarlanacak.

Daha yaşın çok genç, bu yaşlarda aşkı tanıma. Keşke senin yaşında olsaydım bu beynimle..

İlk önce mesleğini kap, boşver aşk meşk işini.. Ben ki kaç bayan ile ciddi ilişkiler yaşadım ayrıldık ama gördüm ki kendime etmişim üzülerek .

Bu sözlerim sana kulak ardı gelecek biliyorum ama buraya da yazıyorum diyeceklerime geleceksin..

Bir abin olarak ilk başta güzel bir maratona hazırlan sınavlarına çalış derslerine yoğunlaş ve üniversiteni kazan..

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bazen bazı şeylerin olması gerekir. İyi olsun, kötü olsun. Ama o şeyin olması gerekir.
Bazı şeyleren biraz uzak kalmamız gerekir ki onla daha fazla yakınlaşabilelim.
Ayrılık her zaman kötü değildir. Kişileri, ayrılık süresince olgunlaştırır, değiştirir.Bazı gerçekleri görmesini sağlar.
Şimdi sen de, aynı durumdasın. Her ne kadar ayrılık, adama koysa da, olması gerekiyorsa, olacaktır. Ağlamak, üzülmek boşunadır.Kabullenmek gerekir.
Sen giriş ve gelişme bölümlerini boşver, sonuç bölümüne odaklan.

Ve zaten Allah 'a iman ediyorsan, her işte bir hayır olduğunu da biliyorsundur.

Şimdi ayrıldığınız zaman kızın aklı kayar mı? Bunu bilemeyiz. Ama olumsuz düşünmek ve kendini yiyip bitirmek de doğru değil. Birbirinize karşılıklı güveniyorsanız ve gerçekten seviyorsanız, fizana da gitsen seni bekler ve hep sever. Eğer senin gerçek aşkınsa zaten seni bırakmaz ama gerçek aşkın değilse de, gerçek aşkın için sana yol açar. :)

Bence senin asıl korkun kızdan yana ama bunu söyleyemedin bizlere. Doğru mu? :)

Unutamam falan da deme hiç. Hikaye bunlar. Bizlerde zamanında öyle diyorduk.Ne oldu?
Unuttuk gitti. :D :D

Abicim burda niye bunları söyledim? Yorumlarından bakıyorum da, kız seni -Allah korusun- bırakırsa falan, sen çok pis üzülürsün. bir kaç kelime de olsa, gerçekleri anlatmak istedim sana.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Günümüzün getirdiği telefon, internet, okul "aşk"ları, "evlilik aşkı öldürür" minvalindeki üçüncü sayfa gazete haberlerinin konusudur. Maalesef ki günümüzdeki bazı modern olma adına yaşanan bu çocukluklar, büyüdüğünde sağlıklı birer birey olmanın önünde; sağlıklı bir toplum olabilmenin, sağlıklı evlilikler yapabilmenin önünde büyük bir engeldir.

Çocukluktan yeni çıkılmaya başlanan ve duyguların yoğun olduğu bu dönemde her şeyin serbest olması, bireylerin sorumluluk yetisinin gelişememesine sebep olmaktadır. Biraz bilimsel bir yorum gibi oldu :) Ama işin doğrusu böyledir; bu yaşlarda sadece ve sadece duygularınız tavan yaptığı için aynı ortamda olduğunuz herkese karşı bu duyguları hissedebilirsiniz. Falan okulda değil de filan okulda olsaydın oradan bir kıza "aşık" olacaktın. O mahallede değil de şu mahallede olsaydın, oradaki komşunun kızına aşık olacaktın. Buraya gördüğün herkesin yorum yazdığı gibi, bir süre sonra işin renginin böyle olmadığını fark edince ayrılacaksın, unutamıyor gibi olacaksın; fakat unutacaksın. Çünkü ikinizin arasındaki aslında "büyük bir aşk" filan değil, çocukluğun ve ortamın getirdiği geçici duygular. Bu geçici duyguların kalıcı hayatına zarar vermesine müsade etmemelisin. Çünkü bunlara ne kadar aldanırsan, gerçek hayattan o kadar uzak kalırsın.

Bundan gerçek bir sevgi çıkabilir mi? Tabii ki çıkabilir; fakat hayat bu kadar riske etmeye izin verecek kadar ucuz mu; buna da sen karar vermelisin. Her halükarda yıllarca aranızda manevi bir sözleşme olmadan "arkadaş" ve "sevgili" olarak takılmanız ve çıkmanız, ileride evlenirseniz evlilik sermayenizi yer. Yani evlilikte paylaşacak bir şey bırakmamış olabilirsiniz o zaman geldiğinde. Başta saygı olmak üzere. Çünkü karı-koca olmakla kız-erkek arkadaş olmak çok farklı şeylerdir.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazen bazı şeylerin olması gerekir. İyi olsun, kötü olsun. Ama o şeyin olması gerekir.
Bazı şeyleren biraz uzak kalmamız gerekir ki onla daha fazla yakınlaşabilelim.
Ayrılık her zaman kötü değildir. Kişileri, ayrılık süresince olgunlaştırır, değiştirir.Bazı gerçekleri görmesini sağlar.
Şimdi sen de, aynı durumdasın. Her ne kadar ayrılık, adama koysa da, olması gerekiyorsa, olacaktır. Ağlamak, üzülmek boşunadır.Kabullenmek gerekir.
Sen giriş ve gelişme bölümlerini boşver, sonuç bölümüne odaklan.

Ve zaten Allah 'a iman ediyorsan, her işte bir hayır olduğunu da biliyorsundur.

Şimdi ayrıldığınız zaman kızın aklı kayar mı? Bunu bilemeyiz. Ama olumsuz düşünmek ve kendini yiyip bitirmek de doğru değil. Birbirinize karşılıklı güveniyorsanız ve gerçekten seviyorsanız, fizana da gitsen seni bekler ve hep sever. Eğer senin gerçek aşkınsa zaten seni bırakmaz ama gerçek aşkın değilse de, gerçek aşkın için sana yol açar. :)

Bence senin asıl korkun kızdan yana ama bunu söyleyemedin bizlere. Doğru mu? :)

Unutamam falan da deme hiç. Hikaye bunlar. Bizlerde zamanında öyle diyorduk.Ne oldu?
Unuttuk gitti. :D :D

Abicim burda niye bunları söyledim? Yorumlarından bakıyorum da, kız seni -Allah korusun- bırakırsa falan, sen çok pis üzülürsün. bir kaç kelime de olsa, gerçekleri anlatmak istedim sana.

Evet doğru. Unutma kısmına gelirsekte unuttuk diyelimde benim şuanki bir korkumda o benim için çok değerli ya beni isterse aldatarak ayrılsın hala onun için endişelenir onun kötü yerlerde, kötü ellerde kötü kötü kötü birşeylerde olursa diye beni asıl üzen.

Günümüzün getirdiği telefon, internet, okul "aşk"ları, "evlilik aşkı öldürür" minvalindeki üçüncü sayfa gazete haberlerinin konusudur. Maalesef ki günümüzdeki bazı modern olma adına yaşanan bu çocukluklar, büyüdüğünde sağlıklı birer birey olmanın önünde; sağlıklı bir toplum olabilmenin, sağlıklı evlilikler yapabilmenin önünde büyük bir engeldir.

Çocukluktan yeni çıkılmaya başlanan ve duyguların yoğun olduğu bu dönemde her şeyin serbest olması, bireylerin sorumluluk yetisinin gelişememesine sebep olmaktadır. Biraz bilimsel bir yorum gibi oldu :) Ama işin doğrusu böyledir; bu yaşlarda sadece ve sadece duygularınız tavan yaptığı için aynı ortamda olduğunuz herkese karşı bu duyguları hissedebilirsiniz. Falan okulda değil de filan okulda olsaydın oradan bir kıza "aşık" olacaktın. O mahallede değil de şu mahallede olsaydın, oradaki komşunun kızına aşık olacaktın. Buraya gördüğün herkesin yorum yazdığı gibi, bir süre sonra işin renginin böyle olmadığını fark edince ayrılacaksın, unutamıyor gibi olacaksın; fakat unutacaksın. Çünkü ikinizin arasındaki aslında "büyük bir aşk" filan değil, çocukluğun ve ortamın getirdiği geçici duygular. Bu geçici duyguların kalıcı hayatına zarar vermesine müsade etmemelisin. Çünkü bunlara ne kadar aldanırsan, gerçek hayattan o kadar uzak kalırsın.

Bundan gerçek bir sevgi çıkabilir mi? Tabii ki çıkabilir; fakat hayat bu kadar riske etmeye izin verecek kadar ucuz mu; buna da sen karar vermelisin. Her halükarda yıllarca aranızda manevi bir sözleşme olmadan "arkadaş" ve "sevgili" olarak takılmanız ve çıkmanız, ileride evlenirseniz evlilik sermayenizi yer. Yani evlilikte paylaşacak bir şey bırakmamış olabilirsiniz o zaman geldiğinde. Başta saygı olmak üzere. Çünkü karı-koca olmakla kız-erkek arkadaş olmak çok farklı şeylerdir.

En büyük sorunda bu ya. Daha çok erken. Keşke şuanda ayrılsak normal yaşasak sanki hiç karşılaşmamış birşey yaşamamış gibi ve ikimizde başka kimselere yar olmasak ve 5 sene karşılaşsak ve aşkımızı o zaman yaşamaya başlasak.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet doğru. Unutma kısmına gelirsekte unuttuk diyelimde benim şuanki bir korkumda o benim için çok değerli ya beni isterse aldatarak ayrılsın hala onun için endişelenir onun kötü yerlerde, kötü ellerde kötü kötü kötü birşeylerde olursa diye beni asıl üzen.

Bir zaman sonra, sevgin geçerse, unutursan, emin ol, böyle şeyleri düşünmezsin.Düşünmesen bile sana acı vermez.
Şimdi sevdiğin -ya da sevdiğini zannettiğin için- bu tarz düşünceler sana acı vermektedirler.
Hatta bu düşüncelerle biraz daha ileri gidersen, ilişkinizde tartışamalar, kavgalar başlayacaktır.BUndan emin olabilirsin...

Hangi fikir, düşünce insan oğlunun zihninde ömür böyü yaşam sürebilmiştir ki?

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir zaman sonra, sevgin geçerse, unutursan, emin ol, böyle şeyleri düşünmezsin.Düşünmesen bile sana acı vermez.
Şimdi sevdiğin -ya da sevdiğini zannettiğin için- bu tarz düşünceler sana acı vermektedirler.
Hatta bu düşüncelerle biraz daha ileri gidersen, ilişkinizde tartışamalar, kavgalar başlayacaktır.BUndan emin olabilirsin...

Hangi fikir, düşünce insan oğlunun zihninde ömür böyü yaşam sürebilmiştir ki?

Haklısınız.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Uzaklık aşkı öldürür derler ama zor aşk ise tam tersi aşkı besler ama o da biter.