byfaruk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar. Kafamdaki bazı düşünceler var ve bunlar beni korkutuyor. Aslında bu konu bu foruma ne kadar yakışır bilmem ama anlatacağım. Kız arkadaşım var 18 yaşındayız 3 senelik beraberliğimiz var aynı okulda aynı sınıfta birkaç kez ayrılığımız oldu fakat ayrıyken başkalarıyla olma gibi bir olayımız olmadı ve bu benim ilk aşkım onun için ben ilk aşkı değilim ama ilk aşkından daha çok değer verdiğini düşünüyorum. Neyse konuya geleyim lise bitti benden bir saat kadar uzaklıkta oturuyor evden fazla çıkamıyor gelip çokta buluşamıyoruz telefonda falanda evdeki işler falan onların bazı şeylerden dolayıda yoğun oluyor o yüzden görüşemiyoruz çok sıkılıyorum özlüyorum asıl sorun bu değilde üniversiteye gideceğiz ben yerleşeceğimi düşünüyorum ama onun için o konu biraz riskli şimdi bu yaz böyle fazla görüşemedik hadi, ya üniversiteye gidemezse o zamanda tekrar hazırlanacak yine böyle olacak hadi gitti diyelim aynı yere gidemeyiz yine uzak düşeceğiz bu sefer üniversitenin ağırlığından yine görüşemeyeceğiz pek ve uzaklıktan dolayıda bunların bizim ilişkimizi soğutup koparmasından çok korkuyorum. Allahtan sonra korktuğum tek şey bu gibi düşündüğümde. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu düşünceler beni yiyor bitiriyor.