Korkaklaşmayamı Başladım

ÖznesiYok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar eskiden başım beladan eksik olmazdı hoş şimdide öyleya neyse eskiden beladan belaya bulaşırdım hiç içime korku düşmezdi yaklaşık 1 sene önce taşındık ondan sonra bana bişeler oldu artık dövüş kelimesini duyduğumda içime his doluyo korkumudur heycanmıdır anlayamadım böle içime bi sıkıntı düşüyo.Kendime Güvenim Kalmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerekmedikçe kavga dövüş enayiliktir. gerekirse de kendini savunacaksın ama öyle intikam alma hissi ve şiddet tatmin etme duygusuyla değil.... karşındakini etkisiz hale getireceksin uzatmayacaksın. seninki özgüvenini yitirme değil bence daha çok olayların farkına daha çok varıyor olman...

ÖznesiYok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten normal de dövüşematlayan biri değilim ama gine bela beni buluyo

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten normal de dövüşematlayan biri değilim ama gine bela beni buluyo

Farkında olmadan atlıyorsun bence. Mesela 30 yaşına geldim kavga etmişliğim 1 yada 2 dir. Onlarda öyle büyük kavgalar değildi zaten. Ha ayrıca öfke kontrol terapisi almaya gerek duyacak kadar asabiyim ama kavga etmek birilerini pataklamak veya buna ihtiyaç duymak erkeklik göstergesi değil ezikliktir bence. Sende de olan korkaklık değil tam tersine artık kavga patırtının ne kadar gereksiz olduğunu kavrıyorsun sadece:thumbup1:

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Korkaklaşmayla alakası yok. Yaşadağınız yeri değiştirmeniz, yeni insanlarla tanışmanız ve bunun yanı sıra yaş ilerlemesi, insanın içinde bazen gizli kalan bazen de kendimizde konuştuğumuz(bazı kişilerde) ikinci kişiliği uze çıkarır. Zamanla bu ruhumuza işler.

Çoğu kişilerde 16-21 yaş arası bu hal muşayet olunur, yeni okula veya başka yere geldikte olmak istedikler kişiliği almak ister ve buna uygun davranırlar.

Bazen bu yaşadığınız yere göre beklenen gibi olmaz ve kendinizi dada kötu hissedersiniz, malesef sizde böyle olmuş

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaş ortamı ile alakali bir durum olabilir. Önceden grup ile takılınca belki gruba uyarak sen de kavgaya karışıyordun şimdi tek olmak etkisiyle olabilir

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bodybuılding le ilgilen insanın kendisine güvenini geri getirmek için bire bir ama senin için hayırlı olurmu bilemem :)

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni insanlar yeni çevre yeni dostlar ve düşmanlar belki sıkıntı budur.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Mekan değişikliği çoğu kişide aynı etkiye neden oluyor sendeki gibi mesela bende olmuştu ilk üniversitemi kazanıp taa aydından karabüğe gittiğimde içimde farklı bir duygu bana burda bişi olsa kim yardım eder falan sonra alışıyorsun biraz zamana ihtiyacın var bence düzelirsin.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
djvietnam foruma geri döndü bence, aklımda 2 kişi var biri kesinle o. Yakında kesinleşir zaten.