Kopya GTA 4 Oynamayın!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Lisans haklarına saygı bir yana, piyasaya sürülmesinden bir hafta önce torrent sitelerine düşen Grand Theft Auto IV'ü korsan olarak indirip oynayanın canı yanacak.

Henüz piyasaya çıkmadan bile tüm otoritelerce yılın oyunu olarak lanse edilen Grand Theft Auto IV de geleneği bozmadı ve tamamlandığı haberinden birkaç gün sonra, resmi çıkışına henüz bir hafta varken torrent ve Rapidshare paylaşım sitelerinde yerini aldı. Xbox 360 sahipleri yazılım ayarlarını değiştirdikleri konsollarında Grand Theft Auto IV'ü korsan olarak oynayabiliyor.

Ucuza Aldanmayın

Ancak Rockstar, henüz piyasaya bile sürmediği oyunun sanal olarak da olsa korsan tezgahına düşmesine çok içerlemiş olmalı ki, bu konuda çok sıkı tedbirler alıyor. Grand Theft Auto IV'ü korsan olarak oynamanız, özellikle şu bir haftalık süreçte Xbox Live servisinden şutlanmanıza neden oluyor. Milyonlarca dolar harcanıp yapılmış, üzerinde onlarca kişinin emeği bulunan ve birçok kişiye yeni nesil konsol aldırması beklenen bir oyun söz konusu olduğunda da bu yaptırıma kimse itiraz etme hakkına sahip değil. Bilindiği gibi Grand Theft Auto IV resmi ve lisanslı olarak Xbox 360 ve PlayStation 3 konsollarına 29 Nisan tarihinde çıkacak.

gta4-runniko.jpg

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok merak ediyorum bu oyunu ama PC'ye çıkmazsa göremeyeceğim.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Biliyorum ne kadar sıkı tedbir aldığını :D Oyunu olmasa video konusunda deneyip gördüm :D

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
PC'ye çıksında boşverin Xbox'ını :P

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
GTA 4 pfff
korsanını dahi indirip oynamam ben bu oyunun
bir de orjinal alacam

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pc veya psp'de oynarız eğer bu ikisine çıkmazsa ps3 ucuzlayınca alır oynarız sanırım.(Loto çıkarsa)

Reaksiyon puanı
0
bu arada pc ye cıkacağı garanti mi
benim en son bildiğim kadarıyla cıkacak da denmedi cıkmayacakta

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Son GTA oyunları gerçekten vasatın altında...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ShiftDeleteYourself dedi ki:
bu arada pc ye cıkacağı garanti mi
benim en son bildiğim kadarıyla cıkacak da denmedi cıkmayacakta
garanti çıkacağı canım cıkacak ama seneye büyük ihtimalle :S

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
GTAIII'E de işe yaramaz dedin ya helal sana.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O zaman GTA seri olarak işe yaramaz. Zaten saymadığın GTA I ve II kaldı ki onlar da iki boyutlu.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
yuureii dedi ki:
O zaman GTA seri olarak işe yaramaz. Zaten saymadığın GTA I ve II kaldı ki onlar da iki boyutlu.

Kim ne derse desin en iyi GTA oyunu GTA 2'dir.Tüm serinin en zevkli oynanan oyunudur.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
respectndpeace dedi ki:
yuureii dedi ki:

Kim ne derse desin en iyi GTA oyunu GTA 2'dir.Tüm serinin en zevkli oynanan oyunudur.

Tamamiyle kişisel görüşün kardeşim. ;) Bence dediğin GTA 2 o kadar da iyi değil. Ben GTA 3'den yanayım.