Köpekten kaçarken canından oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
böyle bir durumla karşılaşsanız.
[video=youtube;pLi4619vwAU]http://www.youtube.com/watch?v=pLi4619vwAU[/video]
Kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine de sabırlar.

Videodaki durumsa gerçekten korkunç. Çiftçi birde adama senin hayatını kurtardım diyor utanmadan.Sanki adamın hayatını tehlikeye sokan kendisi değilmiş gibi.Dünyanın her yerinde var böyleleri.(insan bile değiller benim gözümde.)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
böyle bir durumla karşılaşsanız.

Türkiye'de olsa o bisikletliyi döverlerdi! Ne yazık ki halkımız bu konuda aşırı yobaz!
Adamlar tartıştılar ama sonra yollarına gittiler.

--------------

Yukarıda bir çok arkadaş ecel demiş...

Ecel demek kolay, ama bir insan orada hayatını kaybetmiş, bu kadar basitleştirmemek gerek!
Sahipli bir köpek bağlı değil ve bir çocuğun ölümüne neden oluyor.

Daha 2 ay önce gece bir sokak köpeği aracımın önüne atladı. Oldukça yavaş gitmeme rağmen havanın soğukluğundan ve köpeğin büyüklüğünden dolayı tamponum parçalandı, farlarım kırıldı, temiz bir masraf çıktı.

Köpeğe bir şey olmadı yürüdü yoluna gitti.

Olay gece yaşandı ama ben biraz daha hızlı olabilirdim, trafiğin yoğun olduğu bir saat olabilirdi, köpeği son anda fark ettim frenledim ama yeterli olmadı, başka bir şartta köpekten kaçmak isterken ani bir manevrayla aracın hakimiyetini kaybedebilirdim, arkamda seyreden araç bana çarpabilirdi, köpekten kaçacağım derken kör noktada beni geçmeye çalışan bir araca çarpabilirdim, ihtimal çok.

Peki bunun telafisi ne olacaktı! Hayvan severler buna cevap veriyorlar mı?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ya bu sokak köpeklerini seven insanlar Açık söylemek gerekirse benim gözümde ikiyüzlü madem seviyorsun hayvanı al evine besle tasmasini tak veteriner kontrolü yaptır manasını al yok sokakta yaşayacak arada bir iki üç lokma ekmek atacak , o köpeğe araba çarpmış köpek insanlarimi işirmis umrunda olmayacak geçın bu hayvanseverlik ayaklarını.