Köpekten kaçarken canından oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[video=youtube;twEA-fkgIfs]http://www.youtube.com/watch?v=twEA-fkgIfs[/video]

Köpekten kaçarken otobüs çarptı ve öldü Kocaeli'nin Karamürsel İlçesinde geçtiğimiz Pazar günü kendisini kovalayan köpekten kaçarken D-100 karayolu'nda bir otobüsün çarpması sonucu ağır yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden 13 yaşındaki Bayram Varol'un güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ecel geldimi köpekmiş, otobüsmüş bahane işte Allah rahmet eylesin.

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Allah rahmet eylesin çok yazık olmuş ecel nerede geleceği belli olmuyor :(.Kaçan otobüs şüförümü acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah rahmet eylesin, otobüs şöförü kaçmıyor ki. Çaprma esnasında vefat eden metrelerce sürükleniyor onun yanına koşuyor...

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş üzüntüden iyi bakamadım,şimdi dikkatli baktım evet çocuğa doğru koşuyormuş Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun kardeşimizin :(

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Allah rahmet eylesin çok kötü bir ölüm :( sokak köpeklerine karşı bişi yapmasınlar hayvan hakları savunucuları karşı çıkar :( çok üzücü bir haber allah sevdiklerine annesi babasına yardım etsin.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
abi çok üzüldüm ya !

onurdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videodan anladığım kadarıyla çocuğa otobüs çarpmıyor. çocuk otobüsten kurtuluyor ama otobüsü sollamakta olan transit servis çarpıyor. Ailesine sabır dilerim.

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ecel :( Mekanı cennet olur İnşallah.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o sokak köpeği değil kurt köpeği sahipli olmalı ölüme sebebiyet verdiği için suçlu ve Allah rahmet eylesin.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
böyle bir durumla karşılaşsanız.
[video=youtube;pLi4619vwAU]http://www.youtube.com/watch?v=pLi4619vwAU[/video]

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
o sokak köpeği değil kurt köpeği sahipli olmalı ölüme sebebiyet verdiği için suçlu ve Allah rahmet eylesin.

Haberlerde gördüm kulağında küpesi olan bir köpekmiş barınak köpeği oradaki esnafta onu besliyormuş çocuğa Allah Rahmet Eylesin

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Allah rahmet eylesin.

Çocuğa otobüs değil en sol şeritte yardıran servis aracı çarpıyor.Köpekte kötü birşey olduğunu anladı ve hemen geri kaçtı.Bence o köpek uyutulmalı.İnsana saldıran ve kovalayan bir köpeğin sokakta başıboş halde işi yok.Bir cana mal oldu bu.Çok yazık.

Köpek saldırmalarında en kesin çözüm kaçmamaktır.Kainatta en değişmeyen kural; "Kaçan kovalanır".Köpek ısırmaya başladığı takdirde mümkün mertebe insani güçlerinizi kullanıp köpeğin kolunu bacağını kırmalı veya gözünü oymalısınız.İnsan canından daha değerli birşey yok bu Dünya'da.Bir hayvan bir insanın canına kastediyorsa öldürülmelidir.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Allah rahmet eylesin. Üzüldüm gerçekten.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Allah rahmet eylesin.

Çocuğa otobüs değil en sol şeritte yardıran servis aracı çarpıyor.Köpekte kötü birşey olduğunu anladı ve hemen geri kaçtı.Bence o köpek uyutulmalı.İnsana saldıran ve kovalayan bir köpeğin sokakta başıboş halde işi yok.Bir cana mal oldu bu.Çok yazık.

Köpek saldırmalarında en kesin çözüm kaçmamaktır.Kainatta en değişmeyen kural; "Kaçan kovalanır".Köpek ısırmaya başladığı takdirde mümkün mertebe insani güçlerinizi kullanıp köpeğin kolunu bacağını kırmalı veya gözünü oymalısınız.İnsan canından daha değerli birşey yok bu Dünya'da.Bir hayvan bir insanın canına kastediyorsa öldürülmelidir.

Aman naptın abi, şimdi hayvanseverler saldıracak sana da.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Neden kaçıyorsun? Kader işte,Allah rahmet eylesin.

Kaçacağınız tek köpek türü Pitbull'dur.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Allah rahmet eylesin ufak kardeşimize.

Bu olay ilk değil. Hatırlarsanız İzmir'de de ufak bir kız çitin arkasındaki köpekten korkup yola fırlayıp aracın altında kalmıştı. İnternette aratınca daha devamı da var. Sırf korktuğu için yitiriliyor bu canlar. Çocuklarımıza bir köpek saldırısında yapılmaması gereken durumlardan birinin kaçmamak olduğunu ve yönümüzü köpeğe dönmemiz gerektiğini öğretmek zorundayız. Köpeklerin niyeti size zarar vermek değil sizi bölgesine yaklaştırmamak, bölgesinden uzaklaştırmak. Tabi bazı köpekler bunu sadece havlayarak yaparken bazıları ise direk saldırma yolunu seçiyorlar.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şöyle yapsaydı böyle olsaydı demek boş. Ecel geldikten sonra saniye şaşmaz.

Allah rahmet eylesin, Allah, ailesine sabır versin.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ya ben şu hayvansever olayını anlamış değilim adam sokak köpeğini yemek veriyor eyvallah iyi güzel tabi köpek gelene geçene saldırıyor yetkililer geliyor köpeği alacağız diye adam yetkilere ağıza alınmadık laf bırakmıyor yok siz vahşisiniz yok hayvan sevgisi yalan dolan lan dangoz yetkili o köpeği almayınca insanlar ölüyor ,bir ikinci olay Istanbul sarıyer kisminda burada villa sahipleri güya köpekleri gezdirmeye çıkarıyorlar tabi tasmayi açıyor köpek geleni gideni sıkıştırıyor köpeğin sahibi yok bir şey yapmaz diyor yaw g....z.... beni parçalamasinimi bekliyorsun hayvan seviyorsun iyi güzel hoş tamam da Dünyada insan hayatından da daha değerli bir şey yok .

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Hain köpek :mad: Otobüs gelince durmasını biliyorsun ama :cursing:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Ölümden kaçılmaz derler ya :) İbretlik bir olay bence!

Allah rahmet eylesin genç kardeşimize...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Aman naptın abi, şimdi hayvanseverler saldıracak sana da.

Hayvansever terimi zaten çok yanlış bir terim.Biz yaradılanı yaradandan ötürü severiz.Kendine hayvansever diyenlerin bir diğer özelliği "insansevmez" olmalarıdır.

Ben çocukluğumdan beri hayvan besliyorum.Ben kendime hayvansever demiyorum.Kainattaki bütün canlıları severim.Lakin söz konusu insan olduğunda geriye kalan hiçbirşey insandan daha değerli değildir.Ahirette hesaba çekilecek olan bizleriz hayvanlar değil.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayvansever terimi zaten çok yanlış bir terim.Biz yaradılanı yaradandan ötürü severiz.Kendine hayvansever diyenlerin bir diğer özelliği "insansevmez" olmalarıdır.

Ben çocukluğumdan beri hayvan besliyorum.Ben kendime hayvansever demiyorum.Kainattaki bütün canlıları severim.Lakin söz konusu insan olduğunda geriye kalan hiçbirşey insandan daha değerli değildir.Ahirette hesaba çekilecek olan bizleriz hayvanlar değil.

Doğru diyorsun, katılıyorum da aradan entel hayvansever tipler çıkabilir diye dedim:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Allah rahmet eylesin demekten baska yapacak bisey kalmamis. Aklinizda bulunsun köpek üstünüze gelirse sakin olup sizde onun üstüne gidin kimin patron olduğunu görsün tek yolu bu, tabi birazda şans.