- Konuyu başlatan
Bizzle
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Mantıklı gözüküyor.
mahallemdeki arkadaşımda kekemeydi evde sesli bağıra bağıra kitap oku dedik onunda düzeldi ama o aşırı derecede kekemeydi tam düzelmemişti belki şuan düzgündür.Alıştırmadan kimse bahsetmemişti!!!!!!!!!
Asosyal olmaman lazım. Sana gidip de arkadaşların ile cafede PES oyna demiyorum mesela. Ben geçen sene asosyaldim senin gibi. Tüm sene okulda hep kızlar ile takıldım, onlarla sohbet ettim, selfie falan çekildik genelde. Kızlara özel gözle değil de sıradan arkadaş gözü ile bakmayı öğreneceksin böyle. Seni arada çağıracaklar şu şekilde : "Biz haftaya çıkışta çiğ köfte yiyeceğiz, sen de gelsene". Bu sekilde özellikle kızlar ile vakit geçirdiğinde hep konuşamama derdinden kurtulursun, hem de çevre yaparsın.[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] evet asosyal sayılırım?
Abi her şeyi bırak da, hiç kızlar ile çiğ köfteciye gittiğin oldu mu? Bir anda tüm güzellikleri kaybolup canavara dönüşüyorlsr genelde.Aynı sorun bende de vardı eskiden ama ben sadece kızarla konuşurken heyecanlanırdım onun dışında tanımadığım bir erkekle bile çok rahat konuşurdum.Kızlarla olan sorunuda şu şekilde çözdüm öncelikle sınıfımdaki kızlara hergün günaydın demeye başladım sonra muhabbet etmeye başladım sonra yavaş yavaş muahbbet arttı sonra baktım ki erkeklerle nasıl konuşabiliyorsam kızlarlada aynı konuşuyorum şimdi herkesle sorunsuzsuz konuşuyorum.Birazda heyecan meselesi ama ben biraz fazla sosyalim mesela kurslara giderim akşamları boş oturmayı sevmem hemen arkadaşlara mesaj atarım hadi bowlinge gidelim,maç yapalım,çiğköfteci ye gidelim vs diye.
Abi her şeyi bırak da, hiç kızlar ile çiğ köfteciye gittiğin oldu mu? Bir anda tüm güzellikleri kaybolup canavara dönüşüyorlsr genelde.