Konuşamıyorum...

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mantıklı gözüküyor.

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alıştırmadan kimse bahsetmemişti!!!!!!!!!

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır. Çok sağol..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kitap oku sonra kendini nasıl ifade ediyorsun anlarsın tecrübe ile sabit :)

somnambulist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarda kamerani açıp karşısında konuş birseyler anlat kendini tanit kaydet. Sonra konustuklarini izlemekten asla cekinme. Kendinde hosuna gitneyen seyler olursa duzeltmeye bak. Boyle yaparak devam edersen eminim konusmakta sıkınti cekmiceksin.

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] evet asosyal sayılırım?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] evet asosyal sayılırım?
Asosyal olmaman lazım. Sana gidip de arkadaşların ile cafede PES oyna demiyorum mesela. Ben geçen sene asosyaldim senin gibi. Tüm sene okulda hep kızlar ile takıldım, onlarla sohbet ettim, selfie falan çekildik genelde. Kızlara özel gözle değil de sıradan arkadaş gözü ile bakmayı öğreneceksin böyle. Seni arada çağıracaklar şu şekilde : "Biz haftaya çıkışta çiğ köfte yiyeceğiz, sen de gelsene". Bu sekilde özellikle kızlar ile vakit geçirdiğinde hep konuşamama derdinden kurtulursun, hem de çevre yaparsın.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynı sorun bende de vardı eskiden ama ben sadece kızarla konuşurken heyecanlanırdım onun dışında tanımadığım bir erkekle bile çok rahat konuşurdum.Kızlarla olan sorunuda şu şekilde çözdüm öncelikle sınıfımdaki kızlara hergün günaydın demeye başladım sonra muhabbet etmeye başladım sonra yavaş yavaş muahbbet arttı sonra baktım ki erkeklerle nasıl konuşabiliyorsam kızlarlada aynı konuşuyorum şimdi herkesle sorunsuzsuz konuşuyorum.Birazda heyecan meselesi ama ben biraz fazla sosyalim mesela kurslara giderim akşamları boş oturmayı sevmem hemen arkadaşlara mesaj atarım hadi bowlinge gidelim,maç yapalım,çiğköfteci ye gidelim vs diye.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Aynı sorun bende de vardı eskiden ama ben sadece kızarla konuşurken heyecanlanırdım onun dışında tanımadığım bir erkekle bile çok rahat konuşurdum.Kızlarla olan sorunuda şu şekilde çözdüm öncelikle sınıfımdaki kızlara hergün günaydın demeye başladım sonra muhabbet etmeye başladım sonra yavaş yavaş muahbbet arttı sonra baktım ki erkeklerle nasıl konuşabiliyorsam kızlarlada aynı konuşuyorum şimdi herkesle sorunsuzsuz konuşuyorum.Birazda heyecan meselesi ama ben biraz fazla sosyalim mesela kurslara giderim akşamları boş oturmayı sevmem hemen arkadaşlara mesaj atarım hadi bowlinge gidelim,maç yapalım,çiğköfteci ye gidelim vs diye.
Abi her şeyi bırak da, hiç kızlar ile çiğ köfteciye gittiğin oldu mu? Bir anda tüm güzellikleri kaybolup canavara dönüşüyorlsr genelde.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben konuşmaktan çekinirdim eskiden heyecanlanırdım şimdi işe konuşabiliyorum ancak konuşacak konu bulamadigim yada gündelik konuşulanlar bana saçma geldiği için konuşmuyorum pek.Bir yere gittiğimde bir köşede sap gibi kalıyorum arkadaş bıktık ne okuyorsun ne yapıyorsun hedefin ne muhabbetinden e başka konuda bulamıyorum çünkü pek bilgim yok hemen hemen her konuda bu yüzden bende a sosyal biriyim genelde evden çıkmam bir yere gidince de bir köşede sap gibi kalırım genelde yaşlıların sevdiği ama gençlerin bir o kadar nefret ettiği biriyimdir.Bide yaş olmus 24 5 yıldır uni. okuyorum seneye 6 olacak hala beni 17 -18 yaşında bir ergen gibi sanıyorlar minyon tipten dolayı sanırım.Bir süre sonra artık insan cidden 24 değilmiş gibi hissediyor daha yazacak çok şey varda neyse piskologa gitsem heralde kitap yazarım :D

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi her şeyi bırak da, hiç kızlar ile çiğ köfteciye gittiğin oldu mu? Bir anda tüm güzellikleri kaybolup canavara dönüşüyorlsr genelde.

O olay hepten şaşırttı ya.O gün yanımda olan kızlar normalde ne biliyim ailenin tek kızı ufak kızı olan şımarık biraz da zengin aile kızlarıydılar.Çiğköfte yer misiniz dedim olur dediler hepsi ilk şaşkınlık orda başladı zaten :D
Benim için reklam olmasın ama ömer usta vazgeçilmezdir oturduk 5 tane dürüm istedik ayranlarda geldi dürümü bekliyoruz bir geldi dürüm hepsi nasıl yiyorlar.Ki normalde bu kızlar mc donalds tan felan başka yerde yemezler hayvan gibi çiğ köfte yiyorlardı ogün :D

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah muhabetinizi arttırsın :D Hayırdır bro Çay söylim mi? :D [MENTION=373018]hsnklc[/MENTION] [MENTION=403200]Mussolini[/MENTION]

hqdefault.jpg