ozerxcom
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Mesaj kaldırılmıştır. Bazıları fırsattan istifade etmeye çalısıyor. İşim olmaz onlar kendini biliyor.
Rap müzik yapiyorm ve bi cafe işletiyorum. Evimdede 3 bilgisayar 2 Mixer 1 adette Mic var. ve Sürekli rap müzik kayıtlari aliyorum. Dj Akman da dahil bir çok kişiyle çalıştım.
sadece gülüyorum. bu tip bir konuya da sadece gülmek yakışır...
benim de demek istediğim o. seviyeyi kendi düşürürse herkesin ona aynı seviyeden cevap vermesi kaçınılmaz olur. o yüzden olaylara tek taraflı bakmayın da sorunu birazcık kendinizde arayın...sagopayı yaptığı paylaşımda saygı çerçevesin eleştirdim ama o bana eleştirime tahamül edemeyerek "hacı yol al" gibi laflar etti burda benmi kötü yapmışım o mu?
o boşyere mesaj yazmak değil nezakettir
o boş yere yazılanlar bir iki harflik anlamsız kelimelerdir ha onları yazanlarda kimbilir kendilerini ne zannediyorlar
hayır seni bırakmıyoruz
lütfen birbirimize nazik olalım
Gereksiz mesaj yazan tek sen değilsin merak etme. Birçok konuda arkadaşlar sadece:happy::wassat:
:devil:
:helpsmilie:
:kiss::mrgreen: bunlardan birini kullanıp gönderiyorlar. Ne anladık hiçbişi. Bizim insanımız yorum yapmakta çok zorlanıyor. Bunun nedenine yazikki kitap okumamak. Kitap okumuyoruz( Genelde böle) ve karşımıza bir konu yada olay çıktığında kelime hazinemizin yetmediği için yorum yapamayarak saçma saçma smileyler gönderiyoruz. Şimdi birçoğunuz bana kızcağınız. Ve benim tek bir düşüncem var eğer yaptığın yorumun arkasında durmucaksan o yorumu yapmıcaksın. Burası bir net ortamı kimsenin alınmaya yada gücenmeye yüzü yok. Eğer gücenicek biri olsaydı ben olurdum . Komik resimlere açtığım konuda yemediğim hakaret,aşağalama görmedim. Sizde bilinizki biz insanız paylaşımı beğenirsiniz yada beğenmessiniz ama karşınızdakinin insan olduğunu unutmayın . Emin olunki o yazdığınız hakaretler ve yorumlar sizin kişiliğinizi yansıtıyor. Ama alçak dağlar benim havasında olan üyeler çok burda. Üzgünüm ama böle bir moderatörün çıkıpta neden hakaret ediyorsunuz,neden aşalama ile ilgili yorumlar yapıyorsunuz dediğini görmedim.