Konulara Gereksiz Mesaj yazma Hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Mesaj kaldırılmıştır. Bazıları fırsattan istifade etmeye çalısıyor. İşim olmaz onlar kendini biliyor.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Alıngan gördüm seni..:)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Sabotaj ,
Ya az önce msn de konmuştuk
kalbini kırmak istemezdim ama ne yazıkki kırıldı herhalde
ben ona bir kaç gerçek söyleyeyim dedim o alındı
eğer kalbini kırdıysamda özür dilerim ya

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Rap müzik yapiyorm ve bi cafe işletiyorum. Evimdede 3 bilgisayar 2 Mixer 1 adette Mic var. ve Sürekli rap müzik kayıtlari aliyorum. Dj Akman da dahil bir çok kişiyle çalıştım.

sorunda burda zaten, kim olursan ol bi faydası yok bunu açıklamana bile gerek yok, sadece uyarı aldığın içinde hemen pes etmemelisin :)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Olur böle şeyler kafaya takma.Hem ayrıca gerekli veya gereksiz hiç önemli değil..
Herkesin yazma özgürlüğü olmalı...Bende çoktan beri takip ediyordum ama yeni üye oldum..sanki mesaj sayısı çok olunca nasıl anlamlar yükleniyor ben de anlamadım.

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2 senedir burdayım benim bile 299 mesajım var ama ben hiç alınıyor muyum :D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gereksiz mesaj yazan tek sen değilsin merak etme. Birçok konuda arkadaşlar sadece:D:happy::wassat:;):devil::(:helpsmilie::innocent::kiss::mrgreen: bunlardan birini kullanıp gönderiyorlar. Ne anladık hiçbişi. Bizim insanımız yorum yapmakta çok zorlanıyor. Bunun nedenine yazikki kitap okumamak. Kitap okumuyoruz( Genelde böle) ve karşımıza bir konu yada olay çıktığında kelime hazinemizin yetmediği için yorum yapamayarak saçma saçma smileyler gönderiyoruz. Şimdi birçoğunuz bana kızcağınız. Ve benim tek bir düşüncem var eğer yaptığın yorumun arkasında durmucaksan o yorumu yapmıcaksın. Burası bir net ortamı kimsenin alınmaya yada gücenmeye yüzü yok. Eğer gücenicek biri olsaydı ben olurdum . Komik resimlere açtığım konuda yemediğim hakaret,aşağalama görmedim. Sizde bilinizki biz insanız paylaşımı beğenirsiniz yada beğenmessiniz ama karşınızdakinin insan olduğunu unutmayın . Emin olunki o yazdığınız hakaretler ve yorumlar sizin kişiliğinizi yansıtıyor. Ama alçak dağlar benim havasında olan üyeler çok burda. Üzgünüm ama böle bir moderatörün çıkıpta neden hakaret ediyorsunuz,neden aşalama ile ilgili yorumlar yapıyorsunuz dediğini görmedim.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
teşekkürler :D

Reaksiyon puanı
189
:D:D:D sadece gülüyorum. bu tip bir konuya da sadece gülmek yakışır...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ne çok alıngan arkadaş varmış forumda
ne çok içimize atmışız olayları...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
needforspeed haklı bence. Kitaplarım yanımda duruyor gözümü bilgisyardan (özellikle sdn'den) alamıorum.

Okumamız lazım çok okumamız lazım.

Reaksiyon puanı
189
eğer birşey paylaşıyorsan onu herkes beğenmek zorunda değil ve gelecek yorumlarda buna göre aşşağılayıcı olabilir. o yüzden herkes herşeye alınsaydı site adminler tek başlarına takılırdı burada. ben mesela kendi programlarımı yazıp elimden geldiğince forumda paylaşmaya çalışıyorum. herkes beğenmek zorunda değil. bu beğenmeyişini de sert bir yorumla belirtebilir. normaldır alışmak gerekir. alınmamak gerekir. o yüzden bu konuya gülüp geçiyorum...

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beğenmiyorum diye adama ağzıma geleni söyleyim o zmn ne güzel olur demi. Neden bardağın boş tarafına bakıp gidiyorsunuz azda dolu tarafına bakalım . Gülüp geçiyormuş net ortamı diye aşalayalım,küfür edelim sonrada beğeniriz beğenmeyiz biz gülüp geçeriz diyelim ohh be ne güzel

Reaksiyon puanı
189
herşeyin ölçüsü var sonuçta. siz ne kadar olçüyü aşağıya çekerseniz kullanıcılarda o kadar aşağıdan yanıt verir. ama basit şeyleri bile büyütüp pireyi deve yaparsanız olacağı budur...

Mesaj yerine girmiştir umarım...

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Burdaki mesaj sayılarının kimseye bir şey katmadığından bahsetmiş arkadaş ama kendisi bu olaydan ötürü üzülüyor gibi ayrıca gereksiz yazan çok ama bu nasıl enegllenebilir o zaman mesaj sayısına göre insanlar belli başlı kelimeleri mi kullanacak nedir yani anlamadım ben? :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu arada dediklerin doğru bende aynı şeyleri yazıyorum gaz olsun diye gaz vermek aklıma gelmedi ben daha çok mutlu etmek içindi ama neyse benimde konularıma teşekkür güzelmiş süper yok bu smiley:Dvs vs gelince sevinirdim yani gerçekten.Bu arada güzel bir geçmişin varmış:D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
paylaşım ne olursa olsun uygun bir dille sölemek varken o kullanıcı o konuyu ve üyeyi aşağı çekerse bu bizim suçumuz değil onun küçük zekasının göstergesidir. Alınganlık falan yok ortada sadece emeğe saygı demenin ne demek olduğunu hala kavramayan insanlar var. İngilizce birçok foruma gezin bakın,genellikle üye şartı yok,kullanıcı yoğunluğu fazla. Örneğin gezdiğim bir forumda adam saçma sapan bir konu açmış, kullanıcılar ona kızması gerekirden yaptığının yanlış olduğunu söyleyip düzeltmesini istediler. Şimdi herkese soruyorum aynı şey bu forumda olsa aynı anlayışı kim gösterir? Eğer hepimiz başkalarının paylaşımana saygılı olsaydık bütün forumlara üyesizlere açık olurdu. Ne anlatmak istediğimi anlamışsındır.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sagopayı yaptığı paylaşımda saygı çerçevesin eleştirdim ama o bana eleştirime tahamül edemeyerek "hacı yol al" gibi laflar etti burda benmi kötü yapmışım o mu?

Reaksiyon puanı
189
sagopayı yaptığı paylaşımda saygı çerçevesin eleştirdim ama o bana eleştirime tahamül edemeyerek "hacı yol al" gibi laflar etti burda benmi kötü yapmışım o mu?
benim de demek istediğim o. seviyeyi kendi düşürürse herkesin ona aynı seviyeden cevap vermesi kaçınılmaz olur. o yüzden olaylara tek taraflı bakmayın da sorunu birazcık kendinizde arayın...

PainLogic'e de hak veriyorum. bu konu da SabotajMC tamamen haksız...

habibineccar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o boşyere mesaj yazmak değil nezakettir
o boş yere yazılanlar bir iki harflik anlamsız kelimelerdir ha onları yazanlarda kimbilir kendilerini ne zannediyorlar
hayır seni bırakmıyoruz
lütfen birbirimize nazik olalım

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
o boşyere mesaj yazmak değil nezakettir
o boş yere yazılanlar bir iki harflik anlamsız kelimelerdir ha onları yazanlarda kimbilir kendilerini ne zannediyorlar
hayır seni bırakmıyoruz
lütfen birbirimize nazik olalım

ben zaten çok nazik eleştirdim seviyeyi düşüren sagopa sonuçta burası forum isteyen bakabilir

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gereksiz mesaj yazan tek sen değilsin merak etme. Birçok konuda arkadaşlar sadece:D:happy::wassat:;):devil::(:helpsmilie::innocent::kiss::mrgreen: bunlardan birini kullanıp gönderiyorlar. Ne anladık hiçbişi. Bizim insanımız yorum yapmakta çok zorlanıyor. Bunun nedenine yazikki kitap okumamak. Kitap okumuyoruz( Genelde böle) ve karşımıza bir konu yada olay çıktığında kelime hazinemizin yetmediği için yorum yapamayarak saçma saçma smileyler gönderiyoruz. Şimdi birçoğunuz bana kızcağınız. Ve benim tek bir düşüncem var eğer yaptığın yorumun arkasında durmucaksan o yorumu yapmıcaksın. Burası bir net ortamı kimsenin alınmaya yada gücenmeye yüzü yok. Eğer gücenicek biri olsaydı ben olurdum . Komik resimlere açtığım konuda yemediğim hakaret,aşağalama görmedim. Sizde bilinizki biz insanız paylaşımı beğenirsiniz yada beğenmessiniz ama karşınızdakinin insan olduğunu unutmayın . Emin olunki o yazdığınız hakaretler ve yorumlar sizin kişiliğinizi yansıtıyor. Ama alçak dağlar benim havasında olan üyeler çok burda. Üzgünüm ama böle bir moderatörün çıkıpta neden hakaret ediyorsunuz,neden aşalama ile ilgili yorumlar yapıyorsunuz dediğini görmedim.

vallahi ayakta alkışlıyorum. özellikle kitap okumakla ilgili yorumuna yürekten katılıyorum.

ayrıca sabotaj kafana çok takma bu tarz hadiseleri. ben de zamanında yaşadım böyle bir şeyi. isteyen istediği yorumu yazar. ha saimimidir değildir o tartışılır ama burada değil. öyle mesajlara zaten herkes gülüp geçiyor. sen iyi niyetini ortaya koymuşsun bunun kötü bir tarafı yok. ve de forumu terketme derim ben.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sende gereksiz yere mesaj yazma. Bu forumda her konuya girip okuyorum. Hatta her mesajı okuyorum. Mesajların konuların altında çok fazla sırıtıyor. Yani konuyla ilgisi olmayan bir mesaj yazıyorsun ve ben bundan gerçekten rahatsız oluyorum. Çünkü ben konunun altında yapıcı mesajlar görmek isterim. En azından Şahsi fikrim bu.

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gerilimi artırmayalım arkadaşlar.
Hepimizin bazen Empati yapması gerekir.
Heskes kafasının dikine gitmemelidir.
BENCİLlik edersek kaybederiz...
Umarım yetkililer bir çözüm bulacaktır. Saygılar...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Rütbe nedirki ya isterse 50000 mesajın olsun bi karınmı var :D

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadasım sen davanda haklısın . bir teşekkür bile yazılması insanı çoğu zaman motive ediyor. emeğe saygı göstermek lazım

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İsteyen istedigi mesajı yazar kimse karısamaz karışanlar database'i sırtındamı taşıyor

Gereksiz mesajlar tartışılacaksa forum oyunlarına bakılsın paylasım için teşekkürleri bi konuda en fazla bir kere yazarsın ama forum oyunlarında sayfalarca mesajlar yazılıyor buna neden kimse bişey demiyor

Kimseyi rencide etmeye kırmaya değmez isteyen istedigini yazmakta özgürdür karışılacak bir olay varsa yönetim el atar zaten bırakın isteyen istedigi kadar mesaj yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...