Lisans Bul
Doçent
Revo Uninstaller Pro 5 ile istenmeyen programları kolayca tamamen kaldırın, artık dosyaları temizleyin, Windows pc sistem performansını artırın. %75 indirim fırsatıyla 1 yıllık sadece $5.20! Hızlı, güvenli ve profesyonel program kaldırma aracı.
Desteklenen sistemler: Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10, 11 ve Server sürümleri - 32-bit ve 64-bit uyumlu - Minimum 512 MB RAM, 85 MB boş alan.
Ekstra Temizlik Araçları (6 Dahili Modül)
Aşağıdaki altı araç sayesinde bilgisayarınız daima temiz, hızlı ve düzenli kalır:
Autorun Manager: Windows başlangıcında çalışan programları yönetin
Junk Files Cleaner: Gereksiz dosyaları silerek alan açın
Windows Tools: Sistem araçlarına hızlı erişim
History Cleaner: Tarayıcı geçmişi, Office ve Windows izlerini silin
Evidence Remover: Gizli verileri kalıcı olarak yok edin
Unrecoverable Delete: Dosyaları geri getirilemez şekilde silin
Revo Uninstaller Pro Fiyat ve Lisans Seçenekleri (%75 İndirimle)
1 Yıl Pro Lisans – $5.20
2 Yıl Pro Lisans – $8.32
Portable 1 Yıl – $6.24
Portable 2 Yıl – $9.36
75% OFF - Revo Uninstaller Pro Discount Coupon - Halloween + New Year Sale - indirim kuponu
Revo Uninstaller Pro 5.4.3 - 1 Year License - Lifetime license to use - Discounted Price: $5.20
Revo Uninstaller Pro 5.4.3 - 2 Years License - Lifetime license to use - Discounted Price: $8.32
Revo Uninstaller Pro 5.4.3 Portable - 1 Year License - Lifetime license to use - Discounted Price: $6.24
Revo Uninstaller Pro 5.4.3 Portable - 2 Years License - Lifetime license to use - Discounted Price: $9.36
Revo Registry Cleaner: Clean, tune, and optimize your registry. Safely.
Revo Registry Cleaner - 1 Year - Lifetime license to use - Discounted Price: $8.74
Revo Registry Cleaner - 2 Years - Lifetime license to use - Discounted Price: $10.00
Revo Registry Cleaner Portable - 1 Year - Lifetime license to use - Discounted Price: $9.91
Revo Registry Cleaner Portable - 2 Years - Lifetime license to use - Discounted Price: $12.83
Neden Revo Uninstaller Pro Tercih Edilmeli?
Revo Uninstaller Setup ve Portable Sürümler Arasındaki Fark
Setup sürümü, bilgisayara yüklenir ve her kullanıcı hesabı için ayrı çalışır.
Portable sürüm ise taşınabilir USB belleklere kurulabilir, kayıt defterine veri bırakmaz ve her bilgisayarda doğrudan çalıştırılabilir.
Portable lisans kullanıcı bazlıdır, cihaz bazlı değil; yani bir kez etkinleştirip tüm bilgisayarlarda kullanabilirsiniz.
Revo Uninstaller Pro Nedir?
Revo Uninstaller Pro 5.4.3, Windows bilgisayarlarda yazılımları tamamen kaldırmak ve geride kalan dosya kalıntılarını temizlemek için geliştirilen profesyonel bir araçtır.
Sadece birkaç tıklamayla, standart kaldırma araçlarının geride bıraktığı dosyalar, klasörler ve kayıt defteri girdilerini tamamen siler. Bu sayede bilgisayarınızın performansı korunur, depolama alanı açılır ve sistem hataları en aza iner.
Revo Uninstaller Pro Özellikleri
Uninstaller – Programları Tamamen Kaldırın
Revo Uninstaller Pro, programları önce kendi kaldırıcılarıyla çalıştırır, ardından geride kalan dosyaları, klasörleri ve kayıt girdilerini tespit ederek tamamen siler. Bu özellik, özellikle normal yollarla kaldırılamayan veya yarım silinen programlar için idealdir.
Forced Uninstall – Zorla Program Kaldırma Aracı
Bazı yazılımların kaldırıcıları eksik veya bozuk olabilir. Forced Uninstall, bu gibi durumlarda devreye girerek programın her parçasını tespit eder ve kalıntı bırakmadan siler. Bu mod, Revo’nun güçlü tarama algoritmasını kullanarak sisteminizi temiz tutar.
Quick & Multiple Uninstall – Hızlı ve Çoklu Program Kaldırma
Birden fazla programı aynı anda kaldırmak mı istiyorsunuz?
Revo Uninstaller Pro, toplu kaldırma özelliği sayesinde tek işlemde tüm programları temizleyebilir.
Ayrıca işlem öncesinde otomatik sistem geri yükleme noktası ve kayıt yedeği oluşturur.
Real-Time Installation Monitor – Windows Program Kurulum İzleme
Revo Uninstaller, her yeni yazılım kurulumunu gerçek zamanlı olarak izler.
Böylece hangi dosyaların nereye kopyalandığını, hangi kayıt defteri girdilerinin eklendiğini kaydeder.
Bu log dosyaları sayesinde ileride kaldırma işlemi %100 hassasiyetle yapılır.
Windows Apps Desteği
Windows 10 ve 11’deki ön yüklü veya sonradan yüklenmiş uygulamaları kaldırmak da Revo Uninstaller Pro ile çok kolay.
Birden fazla uygulamayı tek tıkla silebilir veya uygulamaları fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.
Browser Extensions – Tarayıcı Eklentilerini Kaldırın
Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge, Opera ve Internet Explorer’daki istenmeyen uzantıları topluca kaldırabilirsiniz.
Bu sayede tarayıcı performansını artırır, gizliliğinizi korursunuz.
Logs Database – Gelişmiş Program Kaldırma Veritabanı
Revo’nun sunucularında, yüzlerce popüler programın kaldırma kayıtları (trace logs) saklanır.
Bu loglar, en zorlu yazılımları bile tamamen temizlemek için kullanılabilir.
Multi-Level Backup System – Güvenli Geri Alma
Revo Uninstaller Pro, her kaldırma öncesinde otomatik Sistem Geri Yükleme Noktası ve Kayıt Defteri Yedeği oluşturur.
Bu sayede yanlışlıkla silinen bir bileşeni kolayca geri yükleyebilirsiniz.
Hunter Mode – Hedef Odaklı Program Kaldırma
Hunter Mode, Revo’nun en ilginç özelliklerinden biridir.
Bu modda sürükle-bırak yöntemiyle istediğiniz uygulamanın simgesini hedefleyip doğrudan kaldırabilirsiniz.
Özellikle arka planda çalışan gizli programları kaldırmak için idealdir.
Revo Uninstaller ile Windows’ta Program Nasıl Kaldırılır? (Adım Adım Anlatım)
Bilgisayarınıza yüklediğiniz bazı programlar zamanla gereksiz hale gelebilir veya sisteminizi yavaşlatabilir. Windows’un kendi “Program Ekle veya Kaldır” özelliği bazen yazılımları tamamen silemez.
Revo Uninstaller, programları yalnızca silmekle kalmaz, arkada kalan gizli dosyaları, klasörleri ve kayıt defteri (registry) kalıntılarını da temizleyerek bilgisayarınızı tertemiz hale getirir.
Aşağıdaki basit adımlarla Revo Uninstaller kullanarak bir programı tamamen kaldırabilirsiniz
1. Adım: Revo Uninstaller’ı İndirin ve Kurun
Öncelikle resmi sitesinden Revo Uninstaller yazılımını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Kurulum tamamlandığında masaüstüne bir Revo Uninstaller simgesi gelecektir. Bu simgeye çift tıklayarak programı açın.
2. Adım: Kaldırmak İstediğiniz Programı Seçin
Program açıldığında karşınıza bilgisayarınızda yüklü tüm uygulamaların bir listesi çıkacaktır. Buradan silmek istediğiniz programı bulun ve üzerine bir kez tıklayın.
3. Adım: “Kaldır” Butonuna Tıklayın
Seçtiğiniz programı kaldırmak için pencerenin üst kısmındaki “Kaldır (Uninstall)” düğmesine tıklayın.
Revo Uninstaller size birkaç kaldırma modu sunar:
Yerleşik Kaldırma (Built-in): Sadece programın kendi kaldırma aracını çalıştırır.
Güvenli Mod (Safe Mode): Programın kendi kaldırma işlemini yapar ve ardından yüzeysel bir tarama yapar.
İleri Düzey (Advanced Mode): En kapsamlı seçenektir; tüm kalıntıları tarar ve tamamen temizler.
En iyi sonuç için “İleri Düzey (Advanced)” modunu seçin.
4. Adım: Kaldırma İşlemini Başlatın
Programın kendi kaldırma ekranı açıldığında, ekrandaki yönergeleri izleyin ve kaldırmayı tamamlayın. Bu aşama, programın boyutuna bağlı olarak birkaç saniye sürebilir.
5. Adım: Artık Dosyaları Tarayın
Kaldırma tamamlandıktan sonra Revo Uninstaller, bilgisayarınızda artık dosya ve kayıt defteri kalıntılarını arayacaktır.
Tarama tamamlandığında karşınıza bir liste çıkar.
“Tümünü Seç (Select All)” kutusunu işaretleyin.
Ardından “Sil (Delete)” butonuna tıklayarak artık dosyaları temizleyin.
Bu adım, sisteminizin gereksiz yüklerden tamamen arınmasını sağlar.
6. Adım: Kaldırma İşlemini Onaylayın
Tüm artık dosyalar silindikten sonra “Bitti (Finish)” butonuna tıklayın. Artık programınız tamamen kaldırılmıştır, geride dosya, kayıt ve izleri kalmaz.
Ekstra İpucu: Otomatik Başlayan Programları Temizleyin
Revo Uninstaller’ın içinde yer alan “AutoRun Manager” bölümünü kullanarak, Windows açılışında otomatik çalışan gereksiz programları da devre dışı bırakabilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınız daha hızlı açılır ve daha kararlı çalışır.
Sonuç: Revo Uninstaller ile Bilgisayarınız Her Zaman Temiz ve Hızlı
Revo Uninstaller, sadece program kaldırmak için değil, aynı zamanda sistem performansını korumak için de mükemmel bir araçtır.
Basit arayüzü sayesinde teknik bilgisi olmayan kullanıcılar bile birkaç tıklamayla bilgisayarını tertemiz hale getirebilir.
Bir kez kullandığınızda, Windows’un kendi kaldırma aracına geri dönmek istemezsiniz.
Revo Uninstaller ile İnatçı ve Kaldırılamayan Programları Tamamen Kaldırma Rehberi
Bilgisayarınıza bir program yüklediniz ama kaldırmak istediğinde hiçbir şekilde gitmiyor mu? “Program Kaldırılamıyor”, “Dosya kullanımda”, “Kaldırma işlemi başarısız” gibi uyarılar mı alıyorsun?
Revo Uninstaller, Windows’un kendi araçlarının silemediği inatçı, bozuk veya yarım kalmış programları bile kökten temizleyen güçlü bir kaldırma aracıdır.
Aşağıdaki
1. Adım: Revo Uninstaller’ı Başlatın
Öncelikle Revo Uninstaller’ı açın.
Program açıldığında bilgisayarınızdaki tüm yüklü yazılımların bir listesi karşınıza gelir.
Kaldırmak istediğiniz inatçı programı bulun.
2. Adım: Kaldırma Modunu Seçin
Program listede görünüyorsa üzerine bir kez tıklayın ve “Kaldır (Uninstall)” butonuna basın.
Revo Uninstaller size üç kaldırma modu sunar:
Yerleşik (Built-in): Sadece programın kendi kaldırma aracını çalıştırır.
Güvenli (Safe): Kendi kaldırıcısını çalıştırır, ardından basit bir kalıntı taraması yapar.
Gelişmiş (Advanced): En güçlü moddur. Hem programı kaldırır, hem de gizli klasör, kayıt defteri ve artık dosyaları bulur.
İnatçı bir program için “Gelişmiş (Advanced)” modu her zaman en doğru seçimdir.
3. Adım: “Zorla Kaldır (Forced Uninstall)” Özelliğini Kullanın
Eğer kaldırmak istediğiniz yazılım listede görünmüyorsa, hiç sorun değil! Revo Uninstaller’ın güçlü özelliği olan Zorla Kaldır (Forced Uninstall) özelliğini kullanabilirsiniz.
Bu özellik sayesinde, kurulum dosyası bozulmuş, kaldırma butonu çalışmayan veya Windows listesinde görünmeyen programları bile silebilirsiniz.
4. Adım: Derinlemesine Tarama Yapın
Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra Revo Uninstaller, sistemde kalan artık dosyaları ve kayıt defteri girdilerini arar.
Tarama sonucunda bir liste çıkar.
Bu adım, o programdan geriye tek bir dosya bile kalmamasını sağlar.
5. Adım: Yeniden Başlatın (Önerilir)
Bazı inatçı programlar, dosyalarını tamamen silmek için sistemin yeniden başlatılmasını ister. Kaldırma tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız, işlemi tamamen sonlandırır.
Bonus: Zorla Kaldır ile Kalan Dosyaları Tek Tek Seçme
Bazı kullanıcılar programın sadece belli parçalarını silmek ister.
“Zorla Kaldır” modunda Revo, size tüm dosyaları gösterir; burada sadece istemediklerinizi seçip silebilirsiniz.
Bu özellik özellikle hatalı kurulum kalıntılarını temizlemek için idealdir.
Sonuç: Revo Uninstaller, İnatçı Programların Korkulu Rüyası
Revo Uninstaller, sadece normal yazılımları değil, sisteme adeta yapışan, kaldırma koruması olan programları bile kolayca temizler. Windows’un “Program Kaldır” menüsünün yapamadığını, Revo birkaç tıklamayla yapar.
Artık “Bu program gitmiyor!” dönemi kapandı. Revo Uninstaller ile bilgisayarınız tertemiz, hızlı ve sorunsuz çalışır.