4 senedir aktif olarak lens kullanıyorum. Kontakt lens hakkinda merak ettiklerinizi kullanacak arkadaslar buradan sorabilir.
Bildiğim kadariyla her seyi paylasabilirim.
Bildiğim kadariyla her seyi paylasabilirim.
Haftalik lens diye bir sey yok normalde hangi doktora giderseniz gidin gece cikarmanizi tavsiye eder. Ben her gece çıkarıyorum uyuyamıyorum zaten lensleGece lensle uyuyunca bişey oluyomu ?
Anladim, dediğim gibi her gun cikarmak en dogrusu.Kız arkadaşım da kullanıyo 3 senedir felan o gün aşırı çıkarıyo da ondan sordum.
6.5 al bir sey olmaz, evet markayla gozunun uyumu önemli. Aqua ovasis, air optix iyi markalardan bazilaridir. Ben air optix tavsiye ederim.Tavsiye ettiğiniz marka var mı hocam, bir de lens muayenesinde doktor 6.75 yazmış reçeteye, 6.75 lens bulunmuyor miyopta daha düşük numara almak doğruymuş diye duydum 6.5 almayı düşünüyorum ama gözlüğümün numarası da 7 karar veremedim.
Teşekkür ederim, bir iki hafta içinde siparişi vereceğim son kararı verip. Gözlerim hassas değil zaten, kalın lens bile rahatsız etmez ama ince olması daha iyi. Numara konusunda kararsızlığım geçti sayılır, sağol ilgin için.6.5 al bir sey olmaz, evet markayla gozunun uyumu önemli. Aqua ovasis, air optix iyi markalardan bazilaridir. Ben air optix tavsiye ederim.
Rica ederim air optix al dediğim gibi daha kaliteli bir markaTeşekkür ederim, bir iki hafta içinde siparişi vereceğim son kararı verip. Gözlerim hassas değil zaten, kalın lens bile rahatsız etmez ama ince olması daha iyi. Numara konusunda kararsızlığım geçti sayılır, sağol ilgin için.