Arctech
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 84
Arkadaşlar selam,bu soruyu milyonlarca kez dinlemişsinizdir konsol mu pc mi diye.Sevdiğim oyun tarzına göre alayım diyorum fakat hikayeli, oyunlarıda çok seviyorum,online'larıda.Konsol için önyargılarım var ve sizden bilgi bekliyorum.Ps4 alırsam çoğu oyun 30 Fps diye duydum,özellikle yeni çıkan oyunlarda 30 fps sabit diye okudum.Oyunlar çok pahalı her ay 400 lira 1 oyuna vermek çok zor,PSN kardeşi bulsam bile, genel olarak konsol ile pc yi karşılaştıracağım çünkü ps5 ucuz olursa almayı düşünüyorum.PC tarafına geldiğimizde ise benim istediğim oyunları açan bir pcyi itopyadan topladım 10.000TL civarı tutuyor.Abartmadım bu arada gerçekten sadece günümüz oyunlarını çalıştıran bir sistem yaptım.Her ay 1 parçasını alabilirsem onu toplayabilirim diye düşünüyorum.Ama maddi gücüm 10.000TL yi çok zor karşılar.Size hangisi daha iyi değil hangisini tercih etmeliyim diye soruyorum.10.000 TL az para değil sizce değermi bilmiyorum,pc çok pahalı,konsolda da oyunlar pahalı ve fps sınırı sorunları var kararsızım,sizden yardım bekliyorum.