Yardım Komşum izoly PC almış. :(

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Söyleyin iade etsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söyleyin iade etsin.

Eratosthenes

Profesör
Reaksiyon puanı
854
Klasik türk milleti işte araştırmadan önüne geleni alıyorlar. Üzüntümü paylaşmak istedim.
keşke bir bilene sorsalarmış paraları boşa gitti hala anlayamadılar turbox izoly gibi markaların alınmayacağını i7 işlemci yazınca kanıyor bizim saf milletimiz 2010-2013 yıllarında çıkan 3. veya 4.nesil eski işlemcilerle ve kalitesiz donanımlarla oyun oynayacaklarından haberleri olmadan masumca alıyorlar yani birde her an çar bombasına dönüşme riski de var

Reaksiyon puanı
93
keşke bir bilene sorsalarmış paraları boşa gitti hala anlayamadılar turbox izoly gibi markaların alınmayacağını i7 işlemci yazınca kanıyor bizim saf milletimiz 2010-2013 yıllarında çıkan 3. veya 4.nesil eski işlemcilerle ve kalitesiz donanımlarla oyun oynayacaklarından haberleri olmadan masumca alıyorlar yani birde her an çar bombasına dönüşme riski de var
Bide komşum şu kafada. iStEDiĞim oYuNDA 60FpS aLIyoR eN İyİ GAmİnG PC.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Bunu benim ailemde yapıyor. Bilip bilmeden birsürü alet alıyolar eve. Onlara göre ne hangi özellik olduğu farketmez. Eşya olsun yeter. :(

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
3.nesil ve 4.nesil işlemciler günümüzde günlük kullanımlar için gayet yeterli. Dediğiniz gibi kalitesiz donanım bileşenleri (özellikle giriş seviyesi ekran kartlarını) koyarak, ederinden fazlaya satıyorlar.

Eratosthenes

Profesör
Reaksiyon puanı
854
3.nesil ve 4.nesil işlemciler günümüzde günlük kullanımlar için gayet yeterli. Dediğiniz gibi kalitesiz donanım bileşenleri (özellikle giriş seviyesi ekran kartlarını) koyarak, ederinden fazlaya satıyorlar.
evet dediğiniz gibi günlük kullanım için uygun hatta benim bilgisayarımda da 4. nesil i3 işlemci var ama oyun için çokta uygun olmaz arkadaş izoly nin oyuncu bilgisayarını almış ama içindeki eski nesil i7 veya i5 işlemci ile günümüz oyunları çok rahat bir şekilde oynayabileceğini söylemiş belki 30 fps csgo oynar o da zevk vermez onun dışında tek işlemcide değil ekran kartı ram anakart özellikle psu hep kalitesiz donanımlardan oluşuyor bu bilgisayarın oyun testlerine baktım ve sonuç rezalet

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Aynısını Kuzenimde yaptı sinirden ağladım Gitmiş gördüğünü almış sinirden ağladım insan danışır en bilgili kişi benim bana Güvenmiyolar ya.

Reaksiyon puanı
8,192
3. 4. nesil i7 mi kalitesiz? i7 377K , 4770K şu an işlemci diye satılan çoğu işlemciyi ezer geçer ciddi misin sen ? :D

Tamam Turbox Izoly gibi markaları tavsiye etmiyoruz ama gaza gelip 3. 4. nesil çöp dersen Izoly alanlarla aynı teknoloji bilgisine sahip gibi gözükürsün.

Eratosthenes

Profesör
Reaksiyon puanı
854
3. 4. nesil i7 mi kalitesiz? i7 377K , 4770K şu an işlemci diye satılan çoğu işlemciyi ezer geçer ciddi misin sen ? :D

Tamam Turbox Izoly gibi markaları tavsiye etmiyoruz ama gaza gelip 3. 4. nesil çöp dersen Izoly alanlarla aynı teknoloji bilgisine sahip gibi gözükürsün.
kalitesiz demedim dikkat et lütfen eski işlemci ve kalitesiz donanım dedim donanımdan kastım ekran kartı ram anakart vs. iyi oku ayrıca ben 4. nesile çöp demedim günlük kullanım için daha uygun dedim zaten bende 4.nesil i3 işlemci kullanıyorum(İ3 4130 3.40 ghz) ve günlük işlerimi rahatça görüyorum kendim kullandığım haalde çöp diyemem değil mi oyunlarda şimdiki nesillere göre daha az performans vereceğini kasteddim sen yanlış anladın ayrıca ne kadar 4. nesil i7 yada i5 olursa olsun yine performansı dşük ben bu izoly turbox gibi markaların bir kaç tane oyun testine baktım ve sonuçlar hiç iç açıcı değil

Son düzenleme:

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424

Yani 11.nesiller çıktı diye hemen 10.nesiller kötü oluyor... (!)

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Benide kuzenim almıştı hatasını anlayınca satmışı ama ucuza satmıştı3500 e alıp 2500 e satmıştı