GTA 5'teki at yarışı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Klasik türk milleti işte araştırmadan önüne geleni alıyorlar. Üzüntümü paylaşmak istedim.
Kınayın.Biz ne yapalım? Komşunu mu kınayalım?
Şimdi söylesem. Üzülürler gerek yok.Söyleyin iade etsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söyleyin iade etsin.
keşke bir bilene sorsalarmış paraları boşa gitti hala anlayamadılar turbox izoly gibi markaların alınmayacağını i7 işlemci yazınca kanıyor bizim saf milletimiz 2010-2013 yıllarında çıkan 3. veya 4.nesil eski işlemcilerle ve kalitesiz donanımlarla oyun oynayacaklarından haberleri olmadan masumca alıyorlar yani birde her an çar bombasına dönüşme riski de varKlasik türk milleti işte araştırmadan önüne geleni alıyorlar. Üzüntümü paylaşmak istedim.
Bide komşum şu kafada. iStEDiĞim oYuNDA 60FpS aLIyoR eN İyİ GAmİnG PC.keşke bir bilene sorsalarmış paraları boşa gitti hala anlayamadılar turbox izoly gibi markaların alınmayacağını i7 işlemci yazınca kanıyor bizim saf milletimiz 2010-2013 yıllarında çıkan 3. veya 4.nesil eski işlemcilerle ve kalitesiz donanımlarla oyun oynayacaklarından haberleri olmadan masumca alıyorlar yani birde her an çar bombasına dönüşme riski de var
eğer oynamak istediği oyun cs 1.6 veya süper mario ise evet 60 fps verir?????Bide komşum şu kafada. iStEDiĞim oYuNDA 60FpS aLIyoR eN İyİ GAmİnG PC.
o bilgisayarın ömrü kısa yakın zamanda emekliye ayrılırBide komşum şu kafada. iStEDiĞim oYuNDA 60FpS aLIyoR eN İyİ GAmİnG PC.
Komşum azıcık teknoloji cahili. Ve araştırıp soruşturmayıda bilmez.Hiç olmasa Lenovo alsaydı hepsi burada var ucuz kasalar ryzen 3 lü mesela
O zaman tek diyeceğim komşuna g.oKomşum azıcık teknoloji cahili. Ve araştırıp soruşturmayıda bilmez.
3.nesil ve 4.nesil işlemciler günümüzde günlük kullanımlar için gayet yeterli. Dediğiniz gibi kalitesiz donanım bileşenleri (özellikle giriş seviyesi ekran kartlarını) koyarak, ederinden fazlaya satıyorlar.keşke bir bilene sorsalarmış paraları boşa gitti hala anlayamadılar turbox izoly gibi markaların alınmayacağını i7 işlemci yazınca kanıyor bizim saf milletimiz 2010-2013 yıllarında çıkan 3. veya 4.nesil eski işlemcilerle ve kalitesiz donanımlarla oyun oynayacaklarından haberleri olmadan masumca alıyorlar yani birde her an çar bombasına dönüşme riski de var
evet dediğiniz gibi günlük kullanım için uygun hatta benim bilgisayarımda da 4. nesil i3 işlemci var ama oyun için çokta uygun olmaz arkadaş izoly nin oyuncu bilgisayarını almış ama içindeki eski nesil i7 veya i5 işlemci ile günümüz oyunları çok rahat bir şekilde oynayabileceğini söylemiş belki 30 fps csgo oynar o da zevk vermez onun dışında tek işlemcide değil ekran kartı ram anakart özellikle psu hep kalitesiz donanımlardan oluşuyor bu bilgisayarın oyun testlerine baktım ve sonuç rezalet3.nesil ve 4.nesil işlemciler günümüzde günlük kullanımlar için gayet yeterli. Dediğiniz gibi kalitesiz donanım bileşenleri (özellikle giriş seviyesi ekran kartlarını) koyarak, ederinden fazlaya satıyorlar.
Hatalarını anlarlar işte de demek üzülürler gerek yok?Şimdi söylesem. Üzülürler gerek yok.
Şimdi desem üzülürler. Ve aman boş ver tipinde insanlar onlar anca bozulduğunda ağlayıp öğrenecek tipler.Hatalarını anlarlar işte de demek üzülürler gerek yok?
Bu konu altına yazılan her şeyi göster o zaman hatalarını anlarlarŞimdi desem üzülürler. Ve aman boş ver tipinde insanlar onlar anca bozulduğunda ağlayıp öğrenecek tipler.
3. 4. nesil i7 mi kalitesiz? i7 377K , 4770K şu an işlemci diye satılan çoğu işlemciyi ezer geçer ciddi misin sen ?keşke bir bilene sorsalarmış paraları boşa gitti hala anlayamadılar turbox izoly gibi markaların alınmayacağını i7 işlemci yazınca kanıyor bizim saf milletimiz 2010-2013 yıllarında çıkan 3. veya 4.nesil eski işlemcilerle ve kalitesiz donanımlarla oyun oynayacaklarından haberleri olmadan masumca alıyorlar yani birde her an çar bombasına dönüşme riski de var
kalitesiz demedim dikkat et lütfen eski işlemci ve kalitesiz donanım dedim donanımdan kastım ekran kartı ram anakart vs. iyi oku ayrıca ben 4. nesile çöp demedim günlük kullanım için daha uygun dedim zaten bende 4.nesil i3 işlemci kullanıyorum(İ3 4130 3.40 ghz) ve günlük işlerimi rahatça görüyorum kendim kullandığım haalde çöp diyemem değil mi oyunlarda şimdiki nesillere göre daha az performans vereceğini kasteddim sen yanlış anladın ayrıca ne kadar 4. nesil i7 yada i5 olursa olsun yine performansı dşük ben bu izoly turbox gibi markaların bir kaç tane oyun testine baktım ve sonuçlar hiç iç açıcı değil3. 4. nesil i7 mi kalitesiz? i7 377K , 4770K şu an işlemci diye satılan çoğu işlemciyi ezer geçer ciddi misin sen ?
Tamam Turbox Izoly gibi markaları tavsiye etmiyoruz ama gaza gelip 3. 4. nesil çöp dersen Izoly alanlarla aynı teknoloji bilgisine sahip gibi gözükürsün.
Yani 11.nesiller çıktı diye hemen 10.nesiller kötü oluyor... (!)3. 4. nesil i7 mi kalitesiz? i7 377K , 4770K şu an işlemci diye satılan çoğu işlemciyi ezer geçer ciddi misin sen ?
Tamam Turbox Izoly gibi markaları tavsiye etmiyoruz ama gaza gelip 3. 4. nesil çöp dersen Izoly alanlarla aynı teknoloji bilgisine sahip gibi gözükürsün.
ironi yaptın değil miYani 11.nesiller çıktı diye hemen 10.nesiller kötü oluyor... (!)