Vay be eski saatim görünce duygulandımArada sporcu saatleri, bilekler kullandım hepsini sattım yine sadece otomatik bir saat olan Seiko takmaya başladım
Ama konuya katılım şeklini beğenmedim ben bu konuyu açarken amacım resim ile poz atılmasıydı o şekilde güzel oluyor.Yani resim ile poz derken kendi kolundaki pozu netteki resmi değil.Bu konunun duvar saati versiyonu da açılabilir aslında. ?
Şahsen sevmediğim bir saat türü ancak size yakışmış. ?Şu güzelliğe bakar mısınız yeni bebeğim kendisi yeni geldi ?
Teşekkürler hocam ?Şahsen sevmediğim bir saat türü ancak size yakışmış. ?
kesinlikle klasikler arasında benceVay be eski saatim görünce duygulandım
Çok güzel gözüküyor ben de böyle bi nato kordon almayı düşünüyorum bakalım ?kesinlikle klasikler arasında bence
Hop! Hemen açıyorum.Bu konunun duvar saati versiyonu da açılabilir aslında. ?
Sarı hiç sırıtmamış çok hoş durmuş ?mi band 5 kullanıyorum ekstra seiko nautilus alma niyetim var?
Samsung Gear S2 (5 senesi dolacak)
(Bu foruma fot
Son zamanlarda çevremde birçok insan akıllı saat aldı. Akıllı saatleri çok gereksiz buluyorum neden tercih ediyorsunuz? Öyle aman aman çığır açıcı bir özelliği mi var bilmediğim telefondan halledilebiliyor diye biliyorum akıllı saatte yapılabilen neredeyse her şeyin.
Benim tercih sebeplerim: Koşuya çıkıyorum, AirPods ile hem podcast dinliyorum, hem spor kaydımı yapıp paylaşıyorum hem de Iphone’um yanımda oluyor, aramalara cevap verip mesaj yazabiliyorum. Apple Watch diğer saatlerden biraz farklı, küçük iPhone gibi. Neredeyse her işi saatten yapabiliyorsun. Herhangi bir yerde YouTube, podcast ya da müzik dinlerken telefonu çıkartmadan ileri, geri ya da diğer video yada ses’e geçiş yapabilirsin, birini arayabilirsin. Notlarını kontrol edebilirsin. Ayrıca son zamanlarda çok sık kullandığım bir özellik: Arabayı farklı yerlere park ettiğimde, aradan çok zaman geçtiğinde yerini karıştırabiliyorum. Apple Watch ile işaret koyuyorum ve işim gittiğinde bulmam kolaylaşıyor. Hepsi telefondan olur mu olur ama ben teknoloji seviyorum ve param var. Konu tamamen bununla alakalı.Son zamanlarda çevremde birçok insan akıllı saat aldı. Akıllı saatleri çok gereksiz buluyorum neden tercih ediyorsunuz? Öyle aman aman çığır açıcı bir özelliği mi var bilmediğim telefondan halledilebiliyor diye biliyorum akıllı saatte yapılabilen neredeyse her şeyin.
Ya çok güzel özellikleri var da şarj etme olayı insanı sıkıyor yani bu sonuçta kolda duran bişi insanlar bırak bir haftada şarj etmeyi artık pili 2 sene giden normal saat bile kullanmak istemiyor onun yerine güneş enerjili veya tam otomatik veya benim saat gibi enerjisini ışıktan alan modellere yönelir oldu.Son zamanlarda çevremde birçok insan akıllı saat aldı. Akıllı saatleri çok gereksiz buluyorum neden tercih ediyorsunuz? Öyle aman aman çığır açıcı bir özelliği mi var bilmediğim telefondan halledilebiliyor diye biliyorum akıllı saatte yapılabilen neredeyse her şeyin.
Şarj konusunda katılıyorum. Spor için Garmin saat kullanıyorum, şarjı 1-2 hafta gidiyor ama görüntü kalitesi tatmin etmiyor. Apple Watch gibi görüntüsü tatmin eden bir saat kullanınca 2-3 gün anca gidiyor. Geçenlerde 3in1 şarj standı aldım rahat ettim. Kulaklık, saat ve telefonu 2 günde 1 gece koyuyorum, sabah hazır. Attık şarj konusu da sorun olmaktan çıktı benim için. Çünkü farklı farklı kablo olunca biraz zahmetli.Ya çok güzel özellikleri var da şarj etme olayı insanı sıkıyor yani bu sonuçta kolda duran bişi insanlar bırak bir haftada şarj etmeyi artık pili 2 sene giden normal saat bile kullanmak istemiyor onun yerine güneş enerjili veya tam otomatik veya benim saat gibi enerjisini ışıktan alan modellere yönelir oldu.
Yani bir de akıllı telefonlar gibi şarjları da standart değil her birinin girişi kablosu kendine özel bu da ayrı bir sıkıntı.
Yere düşse yer kırılır, maşallah. ?Yeni sevgilim olur kendisi şuna bak alman tankı mübarek Amerika'dan yeni geldi ?
Aynen ya bileklerim acayip incedir bir de kaba durur mu rahatsız eder mi diyordum cuk diye oturdu resmen daha önce gg 1000 vardı çok rahatsız etmişti mecburen satmıştım.Yere düşse yer kırılır, maşallah. ?