Koçnet 1mp limitsiz internete 45 tl ödüyorum beni kurtarın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyita
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ARKADAŞLAR KOÇNET(BİRİ ADSL) 1mp limitsiz internete aylık 45 tl veriyorum beni bundan kurtarın
aylık 50 tl internet için para harcayabilirim sizce nasıl bi paket ve hangi operatörden yararlanmalıyım
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :mrgreen:

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
metro net e bak şartlarını yerine getirebiliyorsan.
benim için malesef uygun olmadı.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1 MB limitsiz için 45 TL mi??? 10 lira daha versen hemen her servis sağlayıcıda 8 MB'e kadar sınırsız paketler mevcut.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Valla TTNet'e bulaşma derim ama bu tarifeye bu parayı veriyosan TTNet daha mantıklı, 8 Mb'e kadar limitsiz (50 gb AKN) aylık 56 TL. Turkcell Super Online alt yapısı varsa onunda tarifelerine bakmanızı öneririm.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu ne ya, hepsi pahalı. Ben ingilterede kablolu+telefon+fiber optik internete 20 euro oduyorum.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=279733]goodtornado[/MENTION] Yapacak birşey yok. Tepki gösteren azınlığın sayısı artmadıkça hiç birşey değişmez. Böyle gelmiş böyle gider..

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
metronete baktım aslında uygun işime yarar ama ben il merkezinde degilim 5mp internet alsam kullanabilirmiyim yani bulundugumuz yer etkilermi internetin hızını ??

Valla TTNet'e bulaşma derim ama bu tarifeye bu parayı veriyosan TTNet daha mantıklı, 8 Mb'e kadar limitsiz (50 gb AKN) aylık 56 TL. Turkcell Super Online alt yapısı varsa onunda tarifelerine bakmanızı öneririm.
süper online yok kardeşim :(

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aynı firmaya 49 tl ye 8 mbit inter kullanıyorum. Akk de ayda 2 - 3 gün işliyo işlemiyor. millet ttnette 55 tl veriyor :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Metronet hakkında fazla bilgim yok. Nedesem yalan olur şimdi :)

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Uydunet var 1 MB ye 29 TL hemde sınırsız. Acaba sizin orada Uydunet yok mu da biriadsli aldınız?

Eğer ttnet dışında bir alternatifiniz de yoksa bence Biriden çıkıp üstüne biraz daha ekleyip ttnet 8 mb sınırsız geçin.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Akn olanda 25 gb ama eğer düzenli bir biçime akn uygulanıyorsa o fiyatlar çok bile.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Biri adsl 8 Mb e kadar: 100,80 TL

http://www.biri.com.tr/images/standart_adsl/standartadsl_01_01.png

vay be tam kazıkçıymış Biriadsl.

Zorla biri avukatı ettiniz beni. senin dediğin 8mbps limitsiz akk siz hız düşmeyen tarife. Aynısı ttnette de mevcut

8mbps ye kadar olan 54 tl. Bu tarifede ttnette var.

Ama ben eski aboneyim ve 49 tl den ödüyorum faturmı. Ayrıca akk denilen meret 50 gb tı geçtiğim halde ayda max. 3 gün anca uygulanıyor. Bunu forumda daha önce çokkez dile getirdim. Ben memnunum. Şu an için bir yamuklarını görmedim. Görürsem anında bırakmayıda bilirim. Bir telefona bakar. Nede olsa sözleşme taahhütüm yok.

54 tl fiyatta yeni aboneler için olduğunu düşünüyorum.

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8 mbit e kadar interneti kastettim oda mı 100 tl? :D

Dahada inanmazsan resim koyacağım bak.
tamam dostum meseleyi hallettim sen ttnetten bahsediyorsun :)
KARARIMI VERDİM METRO NET ALACAGIM 2 mbit limitsiz en uygunu bu il merkezinde olmadıgım için ne kadar mbit yüksek olsada tam olarak yararlanamam zaten 2 mbit yeterli :) :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
en iyi çözün ne arkadasım bılıyormusun aynı gun ıcerısınde ınternetı kapama yoluna gıderse herkes ttnet ne oluyo yahu der ve fıyatlarda ındırıme gıder...ucuz ınternet hayal degıl aslında hersey elımızde

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim haklısında nasıl birlik olacagız
ülkemizde internet çok pahalı