kliksa.com alışveriş deneyimim !

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fazla sayıda şarjlı pile ihtiyacım oldu, biraz araştırma yaptıktan sonra Gp Recyko pillerin hem hesaplı hem kaliteli olduğuna kanaat getirdim. Malum bu piller biraz pahalı oluyor, neyse Teknosa'da 6'lı Recyko piller 48 TL idi, sonra araştırma yaparken aynı pillerin kliksa'da 26 TL olarak gördüm, ilk başta hemen atlamak istemedim fakat fiyatı çok cazip geldi ve her ihtimali göze alarak yine de siparişi verdim. Kargo geldiğinde bir kutunun içindeydi daha önce deneyimim olmadığı için kutuyu açmadan imzayı attım kargocu gitti tabi. Kutuyu bir açtım piller ambalajından çıkartılmış, ambalaj anormal bir şekilde yıpranmış ve piller sıcaktı. Muhtemelen pilleri hızlı şarj etmişler. Pilleri teker teker denediğimde hepsi çalışıyordu.(bir ay oldu sorun yok) Bu yüzden bir geri dönüş yapmadım. Benim aklıma hemen Teknosa'nın iade ürünlerini tekrardan millete kakalamak için kurulmuş bir site cümlesi geldi fakat hemen karalamamak lazım, sonuçta başka bir alışverişim olmadı. Benim örnek özel bir örnek sanırım çok fiyat farkı var, sonuçta ucuz etin yahnisi hesabına geliyor. Netten Alışveriş yapmamış karar aşamasında olan arkadaşlara sesleniyorum size tavsiyem mecbur kalmadıkça int.ten alışveriş yapmayın, alacaksanızda çok satılan popüler yeni gelmiş ürünleri alın, benim gibi kıyıda köşede kalmış ürünleri almayın, muhtemel bu ürünleri stokları bitmiş oluyor, para iadesi yapmamak için her türlü yolu deniyor bu siteler. Burası Türkiye sonuçta onlarda kanunları biliyor, ürününüz sağlam çıkarsa ne güzel fakat bezen şans ya, bozuk ürün çıkarsa karşınızda pek muhattap bulamıyorsunuz, benim forumlardan ve şikeyet sitelerinden anladığım bu :)