Klavye Hızınızı Test Edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Vendetta benim ismimi biraz araştırırsan o dediğin yarışmaları biliyorsan ismimi göreceğini umarım. 2 Tane Türkiye derecem var. Ben sadece hile kullanmadanda birşeyler yapılacağını göstermek istedim F klavye kullanan herkez Türkçeyi çok hızlı ve hatasız bir şekilde yazabilir. O yüzden herkeze F klavye kullanmasını önerimim.

hatasız yazmak için ama birazda TÜRKÇE bilmek lazım
HerkeZ değil HerkeS

hadi bunu geçtim madem türkiye derecen var hemde 2 tane daha kendini neden sınama ihtiyacı duyuyosun? madem sınama ihtiyacı duydun neden video çekiyosun?? biz sana yalancı mı diyoruz?

benim isteğim sadece bu konu yarışma haline gelmesin daha kötü bi deyim daha kullanırdım ama forumun yapısına pek uygun düşmez o yüzden bunu yarışma haline getirmeden ne yapıyorsak yapalım

goksu_sedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HerkeZ değil HerkeS

hadi bunu geçtim madem türkiye derecen var hemde 2 tane daha kendini neden sınama ihtiyacı duyuyosun? madem sınama ihtiyacı duydun neden video çekiyosun?? biz sana yalancı mı diyoruz?

benim isteğim sadece bu konu yarışma haline gelmesin daha kötü bi deyim daha kullanırdım ama forumun yapısına pek uygun düşmez o yüzden bunu yarışma haline getirmeden ne yapıyorsak yapalım

Ben burayı yarışma haline getirmeye çalışmadım. Herkez yerine herkes uyarımın içinde teşekkürler. Hepimiz insanız hatalarımız olabiliyor. Benimde burada anlatmak istediğim 1955 yılında bilimsel araştırmalar yapılarak hepimizin anadili olduğu Türkçenin daha kolay bir şekilde yazılması için tasarlanmış bir klavyeyle yazmanın avantajını vurgulamak istedim. Türkçede hangi harf daha çok kullanılmış hangi kelimeler daha çok kullanılıyormuş belli araştırmalar yapılarak klavyemiz tasarlanmış bu klavyeye bizim sahip çıkmamız gerekir. Kendimi sınama gibide bir niyetim yok burada herkez yazmış sonuçlarını koymuş bazıları hileyle yazmış yazamazsınız felan diyenler olmuş bende yazılabileceğini göstermek istedim. Birde kendimi niye sınamaya çalışıyım. :thumbup1:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
You type 353 characters per minute
You have 53 correct words and
you have 2 wrong words

Diyor. :) Hızlı mıymışım şimdi?

Enki_

Asistan
Reaksiyon puanı
5
You type 274 characters per minute
You have 44 correct words and
you have 1 wrong words

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Epey yaşaım galiba :)

You type 302 characters per minute
You have 45 correct words and
you have 0 wrong words

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
You reached 101 points, so you achieved position 3309 of 4583 on the ranking list

You type 126 characters per minute
You have 18 correct words and
you have 0 wrong words

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
You type 350 characters per minute
You have 52 correct words and
you have 0 wrong words

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
You reached 150 points, so you achieved position 2170 of 4660 on the ranking list

You type 190 characters per minute
You have 29 correct words and
you have 0 wrong words

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Vendetta benim ismimi biraz araştırırsan o dediğin yarışmaları biliyorsan ismimi göreceğini umarım. 2 Tane Türkiye derecem var. Ben sadece hile kullanmadanda birşeyler yapılacağını göstermek istedim F klavye kullanan herkez Türkçeyi çok hızlı ve hatasız bir şekilde yazabilir. O yüzden herkeze F klavye kullanmasını önerimim.
goksu_sedat burada birinci olursan helal olsun :P
http://katipler.net/on-parmak/index.php?dk=3http://katipler.net/on-parmak/index.php?dk=1

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
You type 359 characters per minute
You have 53 correct words and
you have 1 wrong words

zevkli bir siteymiş :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Legal yolla yapılan en iyi 2.derece bnde snırım :D 1.olan arkadaşında turnuvalarda derecesi falan varmış ben klavyeyi 10 parmak falanda kullanmıyorum demek az bi eğitim alsam derece falan yapabilirim :D Turnuvalara falan katılsammı acaba :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Legal yolla yapılan en iyi 2.derece bnde snırım :D 1.olan arkadaşında turnuvalarda derecesi falan varmış ben klavyeyi 10 parmak falanda kullanmıyorum demek az bi eğitim alsam derece falan yapabilirim :D Turnuvalara falan katılsammı acaba :D
Klavyeyi kaç parmak kullanıyorsun :) Fazla zorlamadım bende zorlasam 80'e çıkarım :)

ya_ma_ka_si

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Üstat seni kızdırdılar demek. :) Gerçeklere inancı olmayan çok az sayıda.

Buda benim skorum.

You reached 495 points, so you achieved position 1 of 8004 on the ranking list

You type 617 characters per minute
You have 95 correct words and
you have 0 wrong words

http://f.imagehost.org/view/0140/h_z_denemesi

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Üstat seni kızdırdılar demek. :) Gerçeklere inancı olan çok az sayıda.

Buda benim skorum.

You reached 495 points, so you achieved position 1 of 8004 on the ranking list

You type 617 characters per minute
You have 95 correct words and
you have 0 wrong words

http://f.imagehost.org/view/0140/h_z_denemesi
Yok ben kızmam :) 10 parmak yazmıyorum dedi 2 3 parmaklamı yazdı diye merak ettim :) 10 parmakla yazmaya çalışıyorum fakat sol elimdeki parmaklarla rahat yazıyorum ama sağ yüzük parmağım ile yazarken sorun oluşturuyor.

ya_ma_ka_si

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
10 Parmak ile yazıyorsan sende Üstadımız sayılırsın. Fakat ben çalışma arkadaşım GoksuSedat'a hitaben yazmıştım. Yüzük parmağın ile ilgili soruna gelince ara vermeksizin 10 parmak kullanarak yaparsan yazımlarını parmaklar gelişecek ve sorun kendiliğinden çözülecektir. ;)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
10 Parmak ile yazıyorsan sende Üstadımız sayılırsın. Fakat ben çalışma arkadaşım GoksuSedat'a hitaben yazmıştım. Yüzük parmağın ile ilgili soruna gelince ara vermeksizin 10 parmak kullanarak yaparsan yazımlarını parmaklar gelişecek ve sorun kendiliğinden çözülecektir. ;)
O sorunu çözersem hiç sorun kalmayacak. Zamanla çözeceğim inş. :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Klavyeyi kaç parmak kullanıyorsun :) Fazla zorlamadım bende zorlasam 80'e çıkarım :)
Ya belki komik gelicek dalgada geçiceksin ama , sağ elden sadece işaret parmağı , sol elden ise orta , işaret ve baş parmağı kullanıyorum küçüklükten böyle alışmışım :D Şimdide 10 parmak birden yazamıyorum :D Öle boş bi vaktim olursa kendi çapımda bi eğitim düzenlicem kendime :D 10 parmak yaparım inş zamanla :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ya belki komik gelicek dalgada geçiceksin ama , sağ elden sadece işaret parmağı , sol elden ise orta , işaret ve baş parmağı kullanıyorum küçüklükten böyle alışmışım :D Şimdide 10 parmak birden yazamıyorum :D Öle boş bi vaktim olursa kendi çağımda bi eğitim düzenlicem kendime :D 10 parmak yaparım inş zamanla :D
Alışınca düzeltmek zor oluyor :) İnş zamanla düzeltirsin.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
21 doğru 1 yanlış
Ama f kavye yani pek alışkın değilim :D

gulnazeren

Asistan
Reaksiyon puanı
6
HerkeZ değil HerkeS

Çalışma arkadaşım ve kardeşim olan Sedat GÖKSU'yu yanlış yazdığı bir kelime yüzünden yargılamanı sana hiç yakıştıramadım. Burda bir konu açılmış kardeşim de herkes gibi bunu yazma isteği duymuş sonuç biraz normale göre fazla olacağı için hile vs gibi şeyler olmasın diye bunu video çekmiş ellerine sağlık Sedat kardeşim.

You reached 501 points, so you achieved position 1 of 11251 on the ranking list

You type 635 characters per minute
You have 97 correct words and
you have 0 wrong words

Buda benim sonucum.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
skor.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/7021/skor.jpg
Gece canım sıkıldı yazıyım dedim ama hatayı çok yaptım :)

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Benimde ortalama hızım... Tabi biz normal yazarken türkçe harflare pek dikkat etmediğimden ister istermez zorlandım.. klavyeye bakmak zorunda kaldım :)

You type 248 characters per minute
You have 34 correct words and
you have 2 wrong words

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
You reached 299 points, so you achieved position 696 of 25736 on the ranking list

You type 410 characters per minute
You have 61 correct words and
you have 4 wrong words

İkici test :D

You reached 353 points, so you achieved position 192 of 25749 on the ranking list

You type 442 characters per minute
You have 69 correct words and
you have 0 wrong words

69 words

Buda ingilizcesi :D

213 points</SPAN>, so you achieved position 70632 of 336533 on the ranking list

You type 333 characters per minute
You have 55 correct words and
you have 4 wrong words

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Intersteno-Türk -> bazı ticaret sitelerinde f klavye dersi alıştırmaları bu site üzerinden yapılmaktadır. Ayrıca dünya çapında f klavye kullananlarla yarışma da düzenleniyor

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
You type 292 characters per minute
You have 44 correct words and
you have 1 wrong words

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Hem bakıp hem yazmak zaman kaybettiriyor.Bu benim hızımın altında bir şeyi veriyor bana.Bunun yerine anlamlı kelimeler yazma olsa aslında. :)

23kc87m.png

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
You type 426 characters per minute
You have 30 correct words and
you have 2 wrong words

idare eder