Klasör Seçenekleri

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bellekteki bir virüsü temizlerken küçük bir kaza ile pc ye galiba virüs bulaştıdım kaspersky Türkçe deneme sürümü yüklü bende onunla sistemi taratıım bir çok virüsü sildik pc kapanırken normal konumda kapanmaya başladı. ancak ekte görüldüğü gibi dosya sistemi değişti elimde bir xp cd si var ancak açılışda cd yi görmyor açıldıkdan sonra görüyor. Be yapabilirim virüs temizlenmişmidir_?

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
güvenli kipte bide tara, olmadı sistem geri yükleme yap...

dLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Klasör Seçeneklerine Ulaşmak İstersen : Başlat / Denetim Masası / Klasör Seçenekleri Bu Yolu İzleyeip Bulabilirsin.

CD Okumamazlık Yapıyorsa BIOS'tan HDD Baştadır CD İkincidir.BIOS'tan CD-Rom'u Birinci Sıraya Taşıman Yeterli.

KasperSky Bulmadıysa Birşey.Birde Adaware'yi Yükle Tarat Daha Sağlıklı Olur PC İçin.Adaware Bulacaktır Eğer Virüs veya Tehdit Varsa.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
teknobaycan senin dediğini yapamazdım kurduğm prgramlar hep giderdi.
dLL dediğin yerde klasör seçenekleri yoktu. cd zaten birinci sırada cd kopyalanırken hatalı kopyalandığı için başlarken görmüyor.

codemax adlı arkadaşımın aşağıdak yardımı sorunumu çözdü.

gpedit.msc çalıştıra yazıp çıkan grup ilkesi sekmesinden kullanıcı yapılandırması önetim şablonları windows bileşenleri windows gezgini klr seçeneklerini araçlar mensünden kaldırır çif tıklayıp devre dışı bıraktığımda klasör seçenekleri geri geldi

Tek sorun kaldı virüs tamamen sistemimden uzaklaştı mı?

dLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknobaycan senin dediğini yapamazdım kurduğm prgramlar hep giderdi.
dLL dediğin yerde klasör seçenekleri yoktu. cd zaten birinci sırada cd kopyalanırken hatalı kopyalandığı için başlarken görmüyor.

codemax adlı arkadaşımın aşağıdak yardımı sorunumu çözdü.

gpedit.msc çalıştıra yazıp çıkan grup ilkesi sekmesinden kullanıcı yapılandırması önetim şablonları windows bileşenleri windows gezgini klr seçeneklerini araçlar mensünden kaldırır çif tıklayıp devre dışı bıraktığımda klasör seçenekleri geri geldi

Tek sorun kaldı virüs tamamen sistemimden uzaklaştı mı?

Emin Olmak İçin Spy Taratıcıları Yüklemeni Tavsiye Ederim.Bunun İçin Adaware Tavsiye Ederim Sana.Adaware İle Tarattıktan Sonra Ortaya Çıkar Ne Var Ne Yok.Tarattıktan Sonrada Silersin.Adaware'nin Bulduklarını Virüs Programları Bulmaz :)

dLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne Demek...
Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana :)