- Reaksiyon puanı
- 403
şahsen çok dinlerim ve eserlerin neden, nasıl bir kafa yapısıyla yazıldığı merakımı cezbeder.
Chopin harikadır. Ne kadar Vivaldi ve schubert sevsemde.Çok severim. Bence çoğu sözlü müziğin hissettiremediği şeyleri barındırıyor içinde. Sakin, dingin ve rahatlatıcı. Sevdiğim bir parçayı paylaşayım:
Beethoven'da bambaşkadır. Özellikle moonlight sonata.Chopin harikadır. Ne kadar Vivaldi ve schubert sevsemde.
Hikayesini okudun mu?Beethoven'da bambaşkadır. Özellikle moonlight sonata.![]()
Kişisel tercihlerKafa ütülemekten başka bir şey değil.
Harika bir liste. Yorumun için teşekkürler.Klasik müzik hakkında düşüncelerim son derece olumlu, en başta insanın ruhunu dinlendirdiğine ve rahatlattığına inanıyorum. Daha önce de dinlerdim ama, üniversite yıllarımda girdiğim sanat dersleri ile daha da sever oldum klasik müziği. Hocamız sağ olsun, masada çizimlerimizi ve projelerimizi yaratırken arka planda açar dinletirdi neredeyse tüm derslerinde. Satranç oynarken de aynı şekilde arkada sürekli klasik müziği açık bırakırım böylece daha iyi konsantre olabiliyorum.
Beethoven'ın Ay ışığı Sonatı
Schubert'in Serenatı
Tomaso Albinoni'nin Adagio in G Minor'u
Olmazsa olmazlardandır.![]()
Ne güzel. Piyano kursuna gitmiştim. Tabii vaktim olmadığından çok uzun sürememişti. Keman ile idare ediyorumChopin, Beethoven, Mozart, Vivaldi ve Bach beşgeni arasında geziyorum. Hepsinin en popüler bestelerinden başlayarak çoğu parçasını dinlemişimdir. Aralarından en sevdiğim Chopin, benim kafama en çok uyanın o olduğunu düşünüyorum. Piyano çalan birisiyim ayrıca, parçalarını en çok çalmayı sevdiklerim Mozart ile Erik Satie ama.
Aynısını bende düşünüyorum. Chopin benim de kafama çok uyuyor. Chopin nocturne'lerine bayılırım.Chopin, benim kafama en çok uyanın o olduğunu düşünüyorum. Piyano çalan birisiyim ayrıca, parçalarını en çok çalmayı sevdiklerim Mozart ile Erik Satie ama.
Aynısını bende düşünüyorum. Chopin benim de kafama çok uyuyor. Chopin nocturne'lerine bayılırım.
Playlist'im de olmayan tür yokHer tarzdan her müzik dinlerim.
Metal severim. Metallica, İron Maiden, Black Sabbath vs.Sevene saygı duyarım ama sevmem. Metal dışında pek müzik dinlemem.