Kızlarla nasıl tanışılır ve nereden bulunur?

Bu konuyu okuyanlar

winkie

Öğrenci
Katılım
23 Mart 2021
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Kısaca anlatmam gerekirse üniversitede 2. ve son senem. 1. senem tamamen boş geçti yani şu anlamda; neredeyse hiç sosyal aktivitelere katılmadım, ortam yapmadım. Sadece eve gidip geldim zaten aile evinde kaldığım için kabuğumu kıramadım. Ama bu sene akıllandım ve istemsizce kız arkadaş yapma isteği oluştu. Kız arkadaş olmasa bile yeni kızlar tanıyıp sadece arkadaş bile kalsam olur fakat şöyle bir sorun var okulun ilk haftası gözüme bir kaç kız kestirdim ama herkes ilk günlerden gruplaşmaya başlamışlar bile. Hayır kızı yalnız görüp gidip konuşayım seni beğendim tanışabilir miyiz falan ama yok hiç yalnız takılmıyorlar. Bana göre kıza yürümenin en mantıklı yolu instagramdan hikaye yoluyla ama tanımadığın kızın instagramını nasıl bulacaksın hadi buldun kız nerden buldu da istek attı diyecek. Bunu yapan her kıza ister atıyordur gözüyle bakma ihtimali yüksek. Hadi diyelim okulda ortamlarına giremedin falan sizce okul dışından nasıl bulabilirim? Kulüpler, etkinlikler demeyin çünkü onlara gerçekten vaktim olmuyor zaten okuduğum okul dünyadan uzak bir yer ve meslekyüksekokulu olduğu için bomboş bir okul. Artık Tinder tarzı uygulamalara sardım da sanaldan da bir yere kadar gerçekteki gibi hissedemezsin yani. Snapchat desen o da aynı mantık kızla tanışıp instagramını alamadıktan sonra abazan gözüyle bakabilirler. Bu arada tipim de kötü değil ortalamanın belki bir tık üstü biriyim.
 

Red_777

Öğrenci
Katılım
12 Aralık 2022
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
Kadinlar konusunda uzmanlaşmak için ve daha maskülen bir erkek olmak istiyorsan bu siteyi önerebilirim
Erkekadam.org
Eger ingilizcen iyi ise youtubede Rollo Tomassinin podcastlerinide izle senin için faydali olucaktir :)
 

Alanur Erdemir

vampir
Admin
SDN
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
10,011
Çözümler
129
Reaksiyon puanı
15,789
Puanları
113
Kız arkadaş olmasa bile yeni kızlar tanıyıp sadece arkadaş bile kalsam olur fakat şöyle bir sorun var okulun ilk haftası gözüme bir kaç kız kestirdim ama herkes ilk günlerden gruplaşmaya başlamışlar bile. Hayır kızı yalnız görüp gidip konuşayım seni beğendim tanışabilir miyiz falan ama yok hiç yalnız takılmıyorlar. Bana göre kıza yürümenin en mantıklı yolu instagramdan hikaye yoluyla ama tanımadığın kızın instagramını nasıl bulacaksın hadi buldun kız nerden buldu da istek attı diyecek. Bunu yapan her kıza ister atıyordur gözüyle bakma ihtimali yüksek. Hadi diyelim okulda ortamlarına giremedin falan sizce okul dışından nasıl bulabilirim?
Nerden bulabilirim derken ürünmü bu? Çok kaba bir ifade olmuş. Diğer arkadaşlarının arkadaşlarıyla falan derken arkadaşın arkadaşı sayesinde aktarmalı ortama gireceksin öyle öyle tanışıp işi devam ettirirsin.
 

Son mesajlar

Üst