Kızlar neden böylesiniz???

buleri20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşlandığım bi kıza hoşlandığımı söyledim oda bana ben senin gibi hiç düşünmemiştim dedi bunun üstüne baya konuşmadık haliyle bende yazamadım reddedilmişim bi süre sonra kız sürekli yazmaya çalışıyo bi yerlere davet ediyor bi şeyler yapmak istiyor yani kısacası insanın kafasını karıştırmada kızların üstüne yok bide insan reddedildikten sonra soğuyor eskisi gibi olmuyor ne yapsam simdi kafam allak bullak

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir kızdan hoşlanmaya basladığınız anda ona ilginizi yansıtmalısınız. Zamanla sadece arkadaşlık çerçevesi içinde gelişen görüşmelerden sonra kıza ondan hoşlandığınızı söylediğinizde şaşırması gayet doğal.

Sizin durumunuza gelince: Bir süre sorgulama yapıp sonunda kendine kabul ettirmiş olmalı. İlginiz devam ediyorsa görüşmelisiniz bence.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Hoşlandığım bi kıza hoşlandığımı söyledim oda bana ben senin gibi hiç düşünmemiştim dedi bunun üstüne baya konuşmadık haliyle bende yazamadım reddedilmişim bi süre sonra kız sürekli yazmaya çalışıyo bi yerlere davet ediyor bi şeyler yapmak istiyor yani kısacası insanın kafasını karıştırmada kızların üstüne yok bide insan reddedildikten sonra soğuyor eskisi gibi olmuyor ne yapsam simdi kafam allak bullak
Kız başta reddetmiş sen adımı atıp çekilince merak etmiş bu niye peşimde koşmadı diye. Kızlar gizemli olanı severler zamanla o senden hoşlanıyor durum tersine dönmüş yürü bence sevgili olursunuz garanti :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Resmen kızın atması gereken tribi sen atmışsın hani böyle durumlarda kız mesafe koyar ya,sen önceden mesafeni koymuşsun ve senden eğer ki hoşlanmamış olsa dahi dikkatini çekmeyi başarmışsın.

Bence git konuş. Bu iş olur gibi görünüyor.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Uğraş. Uğraşmayınca dahada kötü olur. Birbirinizi kaybedersiniz saçma sapan nedenlerden soğumak saçma hiçbirşey olmadıgı halde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kızlar gizemli olanı severmiş. bunda gizemli bir şey yok. reddedildim, bozuldum bitti modunda çocuk. ne gizeminden bahsediyorsunuz. arkadaşım kız mı yok sana çık dışarı gani gani. mutlak biri evet diyecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş gerçekten sevgisi olmuş olsaydı kar tanesi kadar da ilk başta belli ederdi bu gerçek sevgi olurdu.. yaşın kaç bilmiyorum ama bence baslamamak daha hayırlısı olur.. bu kız lar hepsi olmasada geneli böyle en iyisi.. tabi ki düşünme vakti vardır ama bu tamamen senin ilk söylediğin zaman nasıl tepki verdiği önemli. . İleride pişman olmayacağı kararlar vermeli insan..

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Kızlar gizemli olanı severmiş. bunda gizemli bir şey yok. reddedildim, bozuldum bitti modunda çocuk. ne gizeminden bahsediyorsunuz. arkadaşım kız mı yok sana çık dışarı gani gani. mutlak biri evet diyecektir.
Ardından kız buna yazmış bir yerlere davet etmiş belli ki kız da ardından buna karşı girişimde bulunmuş o kız şu an cepte

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ben bu teklif etme olaylarını anlamıyorum. kızdan hoşlanıyorsan eğer davranışlarınla yavaş yavaş belli etmeye başlarsın ve kızda sana karşı bir şeyler hissediyorsa her şey kendiliğinden oluverir zaten :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Onlara bulunmaz nimet muamelesi yaparsanız böyle çakılırsinız.En çirkini bile Kendini monaco prensesi modunda geziyor siz gibiler yüzünden .

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Onlara bulunmaz nimet muamelesi yaparsanız böyle çakılırsinız.En çirkini bile Kendini monaco prensesi modunda geziyor siz gibiler yüzünden .
Gönül ferman dinlemiyor tutulduysan her şey çirkin o güzel oluveriyor bilirsin sen de

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yok benim kadın kızla işim yok benim onlara bakmamam onlari çıldırtıyor .Ben onlara diyorum sadece insan sin ne fazla ne eksik bu çıldırmalari için yeterli sebep .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksin yaşam felsefem bu .Bir Insanin değeri benim gözünde ise güzel ahlak tir ahlaksiz biri ise isterse dûnya güzeli olsun benim gözümde ucube bir cadı dan farksız dir.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kızları çözmek 10 bilinmeyenli denklemi çözmekten daha zordur emin olun. Tıpkı bir tarafını onardığınız bilgisayarın başka taraflarının bozulması gibi üstesinden gelemezsiniz.

Neden mi böyle? Bunu henüz bilim adamları da çözemedi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kızları cozemezsiniz. ... Her kişilik bir birinden karışık.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
büyüyünce gerçekleri daha iyi kavrıyorsun. şimdi canın ne isterse onu yap.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kızları neden anlamaya çalişiyorsunuz ki akışına bırakın doğal samimi olun canınızın istediğini gercekten istediğiniz emin oldugunuz seyleri yapın ciddi, doğal ve kendinizden emin olursanız zaten bunun karşılığını da alırsınız

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Koşmak ne kelime uçun :D