Kız önlemini Almış Kasayı Nod 32'i Koruyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Namuslu kesildin ne demek tabiiki namusluyum.Yaşın kemale ermiş ama beynin hala yerinde sayıyor.Senin espri anlayışın buysa diyecek birşey yok zavallı adam.:thumbup1:

Beğenmediysen konuda işin yok,milletin namus bekçiliği sana kalmadı.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Eset in ne yapacağı belli olmaz , yine de kasaya dikkat etmek lazım... :D

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
konu başlığını görünce çok farklı bir şey bekliyordum
ilginç...

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yaaa ben daha teknolojik bir şey bekliyordum
o yüzden ilginç buldum

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
çok teşekkür ederim
bu çok teknolojik olmuş

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Resmi Daha Önce Görmüştüm

Ama 2 inci Ve 3 üncü Sayfadaki Tartışma Dahada Komik ! :)

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
wuuu :D Benden ona kaser 2010 ınternet securıty :) ayca_22 olmasın o da :D mazallah ::D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yorumların bazıları hakikaten çirkin.
Ama o şeyi giyip insanların karşısına çıkmak da ne kadar doğru.
Yani durum 1-1 berabere. :P

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Nodtaki robota ait bir kasa başkası açamaz usta :D:D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
neden ıyı yerden yakaladı sence sencesı bellı zaten acıkca belırttım yorumlarımda ama anlamadıgınız yada ısınıze gelmedıgı ıcın acık aram pesındesınız dımı tazzy saygılarımla sana

Ne bekliyorsun Seninle tartışıyımmı kalbinimi kırıyım Yada hakaretmi istiyorsun Yoksa Foruma yazamadığım için Bir ton küfürmü ? Ama bunları yapmıyıcam Çünkü muhattap olmuyorum Eğer Önemsemiyorsan Yukarıda X Tuşu var oradan Kolayca çıkabilirsin.

Ha şunu unutmuşum Tabi hatırlatıyım Neden Bir komik fotoğrafa Bu kadar kızdın?

Alt magazin Bölümünde Daha açık şeyler var neden ses çıkarmıyorsun ? yoksa moderetör veya admin açtı diyemi ?

Kusura bakma Birader Tabi düşünemedim şurda forumun 2 eğlenceli Bölümü var onunda içine edemedin tabi Doğal Derdin ne anlamak zorundada değilim.

Senin cinsel Egonu tatmin etmiyor diye Başkasının Espiri anlaşıyına neden karşı çıkıyorsun ?

Bu kadar adam beğeniyor ses çıkarmıyor Namus bekçiliği veya Benim onun şunun Bunun Uçkurunun Derdi sanamı kaldı?

En iyisi Susmak Demi Ve yol almak Vakti gelince....

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
patlamaya hazır bomba gıbısın laflarına dıkkat et dostum

Malesef öyleyim napıcaksın. İnsanlar Nankör olunca Malülen sinirleniyorsun Neden sildin yorumunu?

Anlamıyorum Arkadaşım Şurda bir konu açıyorum Kesin bir üye olumsuz Yorum Birisi Ps Der öbürü ayıp olurmu böyle şeyler Anlamıyorum Bu ayıplar Sadece Bendemi geçerli Alt katogoriye inince Bayanların popoları memeleri ortada neden orada işlemiyor Ben onlara karşı olduğumdan demiyorum Ama ismimin üstünde Moderetör veya Admin yazmadığı için insanların davranış şekilleri Çok farklı malesef Her konuda Senin gibi 1 2 insana cevap vermekten Bıktım.

En iyisi Yol almak galiba vakti gelince...

Edit: Her yazdığını Siliceksen işimiz var Ama ben onları alıntı yapıyorum daha önceden.

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Malesef öyleyim napıcaksın. İnsanlar Nankör olunca Malülen sinirleniyorsun Neden sildin yorumunu?

Anlamıyorum Arkadaşım Şurda bir konu açıyorum Kesin bir üye olumsuz Yorum Birisi Ps Der öbürü ayıp olurmu böyle şeyler Anlamıyorum Bu ayıplar Sadece Bendemi geçerli Alt katogoriye inince Bayanların popoları memeleri ortada neden orada işlemiyor Ben onlara karşı olduğumdan demiyorum Ama ismimin üstünde Moderetör veya Admin yazmadığı için insanların davranış şekilleri Çok farklı malesef Her konuda Senin gibi 1 2 insana cevap vermekten Bıktım.

En iyisi Yol almak galiba vakti gelince...

Edit: Her yazdığını Siliceksen işimiz var Ama ben onları alıntı yapıyorum daha önceden.

bısı yapmıycam dostum sen bagırıp cagıracaksın hatta sevıyenı dusurup kufur ederım dıyeceksın bende gulup gececegım

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
bısı yapmıycam dostum sen bagırıp cagıracaksın hatta sevıyenı dusurup kufur ederım dıyeceksın bende gulup gececegım

Ediyorum Napıcaksın Terbiyesizim.

Anlamıyorumki Arkadaş Yorum yapma Seviyeme Düşme kısaca Yol Al Ben küfür edersemde oda moderetörün Takdiri ilahisindedir Ama kaç senedir bu forumdayım Hiç küfür etmedim normaldede etmem Ama hakeden biri olursa tabiki o şerefe Layık olur En iyisi sen daha seviyeme düşme Böle fotolarada bakma günah zina Bunlar. Siz sadece insanların mevkisine göre yaklaşan basit insanlarsınız En iyisi seviyeme düşmeyin.

Özel Mesaj atma lütfen Özel mesaj kutumu dolduramam boş işlerle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...