Namuslu kesildin ne demek tabiiki namusluyum.Yaşın kemale ermiş ama beynin hala yerinde sayıyor.Senin espri anlayışın buysa diyecek birşey yok zavallı adam.:thumbup1:
konu başlığını görünce çok farklı bir şey bekliyordum
ilginç...
konu başlığını görünce çok farklı bir şey bekliyordum
ilginç...
yurdum erkeklerı ıste akıllarının nereye calıstıgı bellı saygılarımla aynen devam edın sız
senın gıbı akllını oyle kullananlar ıcın tabıkıde baska bısı cıkmaz dostum yorumuma kızma gercekcı olmak lazım dımı:tt1:
senin nasıl bir yorum çıkarttığını sormuştum hani yazmamışsın![]()
neden ıyı yerden yakaladı sence sencesı bellı zaten acıkca belırttım yorumlarımda ama anlamadıgınız yada ısınıze gelmedıgı ıcın acık aram pesındesınız dımı tazzy saygılarımla sana
patlamaya hazır bomba gıbısın laflarına dıkkat et dostum
Malesef öyleyim napıcaksın. İnsanlar Nankör olunca Malülen sinirleniyorsun Neden sildin yorumunu?
Anlamıyorum Arkadaşım Şurda bir konu açıyorum Kesin bir üye olumsuz Yorum Birisi Ps Der öbürü ayıp olurmu böyle şeyler Anlamıyorum Bu ayıplar Sadece Bendemi geçerli Alt katogoriye inince Bayanların popoları memeleri ortada neden orada işlemiyor Ben onlara karşı olduğumdan demiyorum Ama ismimin üstünde Moderetör veya Admin yazmadığı için insanların davranış şekilleri Çok farklı malesef Her konuda Senin gibi 1 2 insana cevap vermekten Bıktım.
En iyisi Yol almak galiba vakti gelince...
Edit: Her yazdığını Siliceksen işimiz var Ama ben onları alıntı yapıyorum daha önceden.
bısı yapmıycam dostum sen bagırıp cagıracaksın hatta sevıyenı dusurup kufur ederım dıyeceksın bende gulup gececegım