Kitlenme Problemi

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Arkadaşlar bilgisayar bazen windows logosundayken kitleniyo bazen açılınca kitleniyo bazen saatlerce açık kalıyo hiç kitlenmiyo kitlendiği zaman reset attığımda yeniden başlıyor ya garip garip yazılar şekiller çıkıyo sorun nede olabilir.....

Herşeyi yaptım virüs taraması format attım kasayı temizledim termal macunları yeniledim acaba sorun nede olabilir.....

Bios Update sorunu çözermi.....

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Format attım format atıktan öncede sonrada hem virüs taraması hem spyware taraması yaptırdım.....

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Belki güncellemeler açıktır ve açılırken yada kapatılırken güncellemeleri yüklemek için uzun açık dururken sistem kararsızlaşabilir... Bazen bende de 7 dakikada açılıyor yada 5 dakikada anca kapanabiliyor...

Bence sistemdeki tüm yazlılımların Otomatik Güncelleme / Update gibi özelllikleri Pasif / Disable yaparak bilgisayarı yeniden düzenleyin...

Yada Başlat > Çalıştır > msconfig yazarakta karşınıza gelen ekranda "Hizmetler" ve de "Başlangıç" seçeneğinden açılışta karşınıza çıkan tüm güncellemeleri durdurabilirsiniz. Muhtemelen açılış esnasında devreye girmeye çalışan bir güncelleme sorunu sizin bilgisayarınızı kilitliyor.

angelman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram sıkıntısı büyük ihtimal...
Birden fazla ise tek tek dene...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Herkes KİTLENİYOR demiş..KİLİTLENİYOR yazmaya özen gösterin eliniz de gözünüz de alışsın.:)

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Herkes KİTLENİYOR demiş..KİLİTLENİYOR yazmaya özen gösterin eliniz de gözünüz de alışsın.:)

Bu arada ben zaten kilitleniyo diyerek yazmıştım ((: Fakat siz herkes diye söyleyince bende sanki yanlış yazanlar arasına girmiş gibi mi oldum ? Kurunun yanındaki yaş misali.. eheueehu (:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu arada ben zaten kilitleniyo diyerek yazmıştım ((: Fakat siz herkes diye söyleyince bende sanki yanlış yazanlar arasına girmiş gibi mi oldum ? Kurunun yanındaki yaş misali.. eheueehu (:

:)

Ben asla imla avcılığı yapmam.Herkes yorum yazarken belli hatalar yapabilir.Ama burada durum farklı yanlış bilinen(yazımı)bir kelime vardı.O yüzden uyarmak istedim.

Sizi tenzih ederek uyarımı yeniliyorum o halde:)

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ekran kartının ısısına bak ve sürücülerin tam uyumlu olup olmadığını kontrol et.
İşlemci ısısına bak
Güvenli mod da aynı sorun var mı ?
Ne zamandan beri bu sorun var yada pc ye birşey ekledin de mi oldu ?
Tam donanımın ne ?

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Güç kaynağın yetmiyor olabilir. Tam sistemini yazarsan daha iyi olur. Isı sorunuda olabilir.

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Birde dracula virüs tarayıcısı ile tarat. Patron virüsü olabilir. İlk açılımda işlemciyi şişirip donmasına neden oluoyr. Virüs kendini başka yerlere kopayaladağı için format atsan bile aynı sorunla karşılaşıyorsun. Bir defa bulaştıktan sonra anti virlerde görmüyor:)