Kitaro'yu Duymayan Gelsin!

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Üstadın adını belki daha önce birçoğunuz duymadınız. Bir müzik dehası. O Kitaro....

Videoları göremeyen Linux ve windows kullanıcıları; lütfen vermiş olduğum dnslerin sistemininizde kullanınız.

198.153.192.1

198.153.194.1

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Matsuri

Ne zamandır bende böyle bir konu düşünüyordum siz benden evvel davrandınız. New age müziğin üstadıdır kendileri. Heaven and earth aynı adla 1993 de grammy ödülü almış, oliver stone'nun yöneettiği filmin müziğidir. İmpression of the west lake ise 2009 da grammy adayı idi.
dinleyin rahatlayın huzur bulun:)

ben özellikle konser videolarını da ekledim konserde ki grup üyelerinin uyumları daha iyi görülsün diye

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sağol @alptekin46. Silkroad belgeseli ile aklımda yer etmişti üstad. Kasedini arayıp bulasıya kadar neler çektim zamanında. Şimdi ise Revolation (Devrim) ve orchids (Orkideler) en favorilerimin başında. Ama unutulmayacak olan elbetteki silroad ve belgeselidir.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Ben duydum çok da dinledim yine de geldim. Sayılıyor mu :D

Bu arada Jean Michel Jarre'ın da Revulations diye bir parçası var o da çok lezizdir.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Mükemmel bi şölen. Bendede Kitaro'nun çok güzel canlı konserden bir parçası var. Sanırım Silk Road olmalı. Şimdi 59 adet full albümünü buldum. İndirdikten sonra o videoyu uploadlayıp burdan paylaşcam. Orda kemanı çalan kız muazzam çalıo insan bu diyardan bambaşka bi diyara gidiyor adeta :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kitaro "The MASTER"

Bilmeyenler, bu nedir diyenler için :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Oyyy, bu nasıl bir eser(Symphony of the forest)!

Daha önce bir filim yada belgesel türü bir yerde duymuş ve çok sevmiştim. Demek bu da MASTER'ın.

Şimdi dönene döne yorulmak ve bu güzel eser ile uyumak vardır yeşillikler üzerinde.

Sağol Alptekin46!