Kitap bölümüne moderatör arıyoruz!

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
braveheart.fb modluğa adayım fakat biliyorumki olamıycam bende seni destekliyorum

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
.fb yerine .bjk yapalım seni ben de destekleyeyim :P

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
başvurular alındı yönetim tarafından değerlendiriliyor arkadaşlar

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ahaaaa Bende Çoktan Seçilmiştir Diyordum İstekte Bulunacaktım !

Yada Size Sorayım Arkadaşlar Şöyle Bir Kitap Vardı Bi Ara Elime Geçmişti Hikaye Şeklinde Ama Devam Edeceğiniz Yeri Kendiniz Seçiyordunuz

Mesela Şöyle Açıklıyayım Kitabın Konu Safari Olsun . Şimdi Hikayeyi Anlatıyor O Bölümün Sonunda 3 Seçenek Veriyor Mesela Ormana Gitmek İstiyorsanız 21 inci Sayfadan Devam Edin İşte Kampa Dönmek İsterseniz 44 üncü Sayfadan Devam Edin Şeklinde Bişeydi Aslında Sayfa İsmi Vermiyordu O Bölümü Açıyodun Orman Kamp filan Yazıyordu Yani Böyle Değişik Bir Tasarımı Vardı

Umarım Anlatabildim Bu Kitaplardan Almak İstiyorum Ama ne Deniyor Bu Kitaplara Kitapçıya Anlattım Aval Aval Baktı Adam Yüzüme Sonra Git Ordan Bak Kitaplara Dedi :)

Ne Tür Kitap Deniyor Bunlara Bilen Biri Varsa Cevaplarsa Memnun Olurum

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Dedektif kitapları olur genelde dedektif maxi diye vardı öyle bir kitap bende

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Dedektif kitapları olur genelde dedektif maxi diye vardı öyle bir kitap bende
Öyle Bişeyde Olabilir Ama Bu Tamamen Maceraydı 3 Genç in Hikayesini Anlatıyordu Biraz Okudum Sonra Sahibi Ben Eve Gidiyom Diye Almıştı Elimden :)

Bi Kaç Kitapçıya Sordum ne Derdimi Anladılar neden Kitapçılarla Beraber Baktık Kitaplara hiç Biri Değildi

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Sözel bölüm Okumuş birinin yapması daha iyi bence ona göre seçin

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Nikesteel, ilk defa duyuyorum ama çok güzel bir şeye benziyor. Gerçi ben dayanamam hepsini okurum ama olsun :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
sonuc acıklanmamıs. bende aday olsam mı ne :)

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ahaaaa Bende Çoktan Seçilmiştir Diyordum İstekte Bulunacaktım !

Yada Size Sorayım Arkadaşlar Şöyle Bir Kitap Vardı Bi Ara Elime Geçmişti Hikaye Şeklinde Ama Devam Edeceğiniz Yeri Kendiniz Seçiyordunuz

Mesela Şöyle Açıklıyayım Kitabın Konu Safari Olsun . Şimdi Hikayeyi Anlatıyor O Bölümün Sonunda 3 Seçenek Veriyor Mesela Ormana Gitmek İstiyorsanız 21 inci Sayfadan Devam Edin İşte Kampa Dönmek İsterseniz 44 üncü Sayfadan Devam Edin Şeklinde Bişeydi Aslında Sayfa İsmi Vermiyordu O Bölümü Açıyodun Orman Kamp filan Yazıyordu Yani Böyle Değişik Bir Tasarımı Vardı

Umarım Anlatabildim Bu Kitaplardan Almak İstiyorum Ama ne Deniyor Bu Kitaplara Kitapçıya Anlattım Aval Aval Baktı Adam Yüzüme Sonra Git Ordan Bak Kitaplara Dedi :)

Ne Tür Kitap Deniyor Bunlara Bilen Biri Varsa Cevaplarsa Memnun Olurum

Sözünü ettiğin kitap için "kitapyurdu.com"adresine e-mail attım.Ama olnarda bulamamış. Bana gönderdikleri cevabı aynen aktarıyorum:
Arama kriterleriniz ile bir sonuca ulaşamıyoruz. Lütfen arama seçeneğinizi
detaylandırınız.
Varsa Yayınevi, yazar bilgisi veriniz.

selamlar