kayıp kuşak
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 33
braveheart.fb modluğa adayım fakat biliyorumki olamıycam bende seni destekliyorum
Daha moderatör belli olmadı mı? Neden acaba?
Bu ince davranışına karşılık benimde gönlüm senin olmadan yana.:flowers:braveheart.fb modluğa adayım fakat biliyorumki olamıycam bende seni destekliyorum
.fb yerine .bjk yapalım seni ben de destekleyeyim
yok yok sen ol kitap bölümüne bizde katkı yaparız:flowers:Bu ince davranışına karşılık benimde gönlüm senin olmadan yana.:flowers:
sağol dostum. bakarsın bu halimizlede kabul görürüz:flowers:
Öyle Bişeyde Olabilir Ama Bu Tamamen Maceraydı 3 Genç in Hikayesini Anlatıyordu Biraz Okudum Sonra Sahibi Ben Eve Gidiyom Diye Almıştı ElimdenDedektif kitapları olur genelde dedektif maxi diye vardı öyle bir kitap bende
Ahaaaa Bende Çoktan Seçilmiştir Diyordum İstekte Bulunacaktım !
Yada Size Sorayım Arkadaşlar Şöyle Bir Kitap Vardı Bi Ara Elime Geçmişti Hikaye Şeklinde Ama Devam Edeceğiniz Yeri Kendiniz Seçiyordunuz
Mesela Şöyle Açıklıyayım Kitabın Konu Safari Olsun . Şimdi Hikayeyi Anlatıyor O Bölümün Sonunda 3 Seçenek Veriyor Mesela Ormana Gitmek İstiyorsanız 21 inci Sayfadan Devam Edin İşte Kampa Dönmek İsterseniz 44 üncü Sayfadan Devam Edin Şeklinde Bişeydi Aslında Sayfa İsmi Vermiyordu O Bölümü Açıyodun Orman Kamp filan Yazıyordu Yani Böyle Değişik Bir Tasarımı Vardı
Umarım Anlatabildim Bu Kitaplardan Almak İstiyorum Ama ne Deniyor Bu Kitaplara Kitapçıya Anlattım Aval Aval Baktı Adam Yüzüme Sonra Git Ordan Bak Kitaplara Dedi
Ne Tür Kitap Deniyor Bunlara Bilen Biri Varsa Cevaplarsa Memnun Olurum