Malmedy
Profesör
Arkadaslar beni gecen konudan bilenler bilirler sirf kiskandigim icin herkese laf atmistim. Kucuk kuzenim tatile gidiyor. Buyuk kuzenim iphone almis. Bulgaristana gidicektik babam vazgecti. Bu kiskancligi nasil yenebilirim?
Öncelikle haline şükret.Senden daha zor durumda olan insanlar var.İphone almak istiyorsan yapacağın olay bir işe girip çalışmak,kendi paranı kazanmak.Paranı kazanıp haline şükredersen ne kıskançlık kalır,ne moral bozukluğu.Arkadaslar beni gecen konudan bilenler bilirler sirf kiskandigim icin herkese laf atmistim. Kucuk kuzenim tatile gidiyor. Buyuk kuzenim iphone almis. Bulgaristana gidicektik babam vazgecti. Bu kiskancligi nasil yenebilirim?
Benim yuzumden forum birbirine girdi. Daha cok kucugum ustelik. 2007 liyim. Calisamam.Öncelikle haline şükret.Senden daha zor durumda olan insanlar var.İphone almak istiyorsan yapacağın olay bir işe girip çalışmak,kendi paranı kazanmak.Paranı kazanıp haline şükredersen ne kıskançlık kalır,ne moral bozukluğu.
Pasaport yenilemeye gidicektik edirnede yenlicekmisiz. 8 yasindaki kuzenim suan antalyada. Bulgaristana gitmicez.O bunu almış, şu buraya gitmiş... bırak artık bu şekilde kıskanmayı. Bak Bulgaristan'a gidecekmişsiniz. @Dora nın da dediği gibi yanındaki şehire gidemeyenler var. Otur şükret haline. Bırak onlar ne kullanırsa kullansın, nereye gidiyorsa gitsin.