Kınama Cezası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan libki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

libki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bugün okulda paket yakalattım kınama cezası verdiler ama sene sonu silicekler silinince hala sicilde kalıyormu yoksa sicilden de siliniyormu ben msü istiyorum sıkıntı olur mu bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Sicilde kalıyor silinsede. Neden kınama yediğin yazıyor ve silindi diye yazıyor.

libki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sicilde kalıyor silinsede. Neden kınama yediğin yazıyor ve silindi diye yazı

Sicilde kalıyor silinsede. Neden kınama yediğin yazıyor ve silindi diye yazıyor.
uyarı sicile işleniyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hocam ileride sıkıntı olurmu msü de felan

D

Deleted member 6655149

SDN Okuru
Bugün okulda paket yakalattım kınama cezası verdiler ama sene sonu silicekler silinince hala sicilde kalıyormu yoksa sicilden de siliniyormu ben msü istiyorum sıkıntı olur mu bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Keşke halen haftada bir nakil olma şansın olsaydı. Şimdi sistem aylığa döndü. Ben de iki üç hafta önce paket yakalattım. Çarşamba günüydü bende nakil yaptım. Yeni okula geçince o ceza da iptal oldu. Genelde disiplin kurulu ya sene sonu ya da mezun olanlar için son senenin sonunda toplanıyor ve genelde sildiriyorlar. MSÜ için sorun yaratmaz. Sicile işlenmiyor.

libki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Keşke halen haftada bir nakil olma şansın olsaydı. Şimdi sistem aylığa döndü. Ben de iki üç hafta önce paket yakalattım. Çarşamba günüydü bende nakil yaptım. Yeni okula geçince o ceza da iptal oldu. Genelde disiplin kurulu ya sene sonu ya da mezun olanlar için son senenin sonunda toplanıyor ve genelde sildiriyorlar. MSÜ için sorun yaratmaz. Sicile işlenmiyor.
hocam silinince sicile işlemez msü de sıkıntı olmaz dimi

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
MSÜ için sorun yaratmaz. Sicile işlenmiyor.
İlki msü ye sorun yaratır tanıdıklarım var,
İkinci sicilden silinse bile silindi yazar ve cezası yazar. Hiç bir zaman tamamen silinmez.

libki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hocam kafam karıştı biriniz sıkıntı olur biriniz olmaz diyo konu hakkında kesin bilgisi olan kim

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,255
12. sınıfa kadar tekrarlanmazsa ceza silinir ve geleceğini etkilemez. Okulda içme derim, eğer içeceksen de paket alma tekli alabilirsin.

libki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
12. sınıfa kadar tekrarlanmazsa ceza silinir ve geleceğini etkilemez. Okulda içme derim, eğer içeceksen de paket alma tekli alabilirsin.
hocam içmedim de paket yakalattım

D

Deleted member 6655149

SDN Okuru
hocam kafam karıştı biriniz sıkıntı olur biriniz olmaz diyo konu hakkında kesin bilgisi olan kim
Bilmeden yazdığı için böyle şeyler yaşanabiliyor. Sorun yaşanmaz hocam çünkü sene sonunda ya da mezun olmaya yakın son sene siliyorlar. Haliyle de MSÜ için engel kalmıyor çünkü siciliniz temiz oluyor.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
12. Sınıfta silinsede anlamadığınız şu;
Silinse de orada ceza durur ve silindi olarak yazar. Tamamen silinmez.

D

Deleted member 6655149

SDN Okuru
12. Sınıfta silinsede anlamadığınız şu;
Silinse de orada ceza durur ve silindi olarak yazar. Tamamen silinmez.
Bunu kim söyledi bilmiyorum lakin böyle bir şey yok. Okula ilk başladığımda bir sürü okuldan abilerle tanıştım. Bu kişilerden patlayan çok oldu lakin MSÜ için de sorun yaratmadı. Hatta içlerinden bir tanıdığım Hava Harp Okulu'nda okuyor.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
"Kınama cezası silinir mi? uyarma ve kınama cezalarının uygulanmasından beş yıl, diğer cezaların uygulanmasından on yıl sonra atamaya yetkili olan kişiye başvuru yaparak, verilen cezanın özlük dosyasından silinmesini talep edebilir." Sadece özlük dosyadan siliniyor.

libki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bunu kim söyledi bilmiyorum lakin böyle bir şey yok. Okula ilk başladığımda bir sürü okuldan abilerle tanıştım. Bu kişilerden patlayan çok oldu lakin MSÜ için de sorun yaratmadı. Hatta içlerinden bir tanıdığım Hava Harp Okulu'nda okuyor.
inşallah öyledir hocam içimde bir korku var ama

libki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar peki uyarı cezasında bi sıkıntı olurmu msü de felan sicile işlenirmi

mtanhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
43
kardeşim içme diyecem faydası olmayacak ama şuna emin olabilirsin, içicilerin alayı pişmandır ve asla hiç sigara içmemeyi tercih ederler. ben de dahil.

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
Disiplin cezası hiç bir şekilde sicilini etkilemez, bu büyük bir yalandır. Aynı şekilde okuldan atılmanda sicilini etkilemiyor. Boşuna korkma yani.

Ayrıca sigarayı bırakmalısın, saçma bir şey çünkü.