Sicilde kalıyor silinsede. Neden kınama yediğin yazıyor ve silindi diye yazı
uyarı sicile işleniyormuSicilde kalıyor silinsede. Neden kınama yediğin yazıyor ve silindi diye yazıyor.
birde hocam ileride sıkıntı olurmu msü de felanSicilde kalıyor silinsede. Neden kınama yediğin yazıyor ve silindi diye yazıyor.
Keşke halen haftada bir nakil olma şansın olsaydı. Şimdi sistem aylığa döndü. Ben de iki üç hafta önce paket yakalattım. Çarşamba günüydü bende nakil yaptım. Yeni okula geçince o ceza da iptal oldu. Genelde disiplin kurulu ya sene sonu ya da mezun olanlar için son senenin sonunda toplanıyor ve genelde sildiriyorlar. MSÜ için sorun yaratmaz. Sicile işlenmiyor.Bugün okulda paket yakalattım kınama cezası verdiler ama sene sonu silicekler silinince hala sicilde kalıyormu yoksa sicilden de siliniyormu ben msü istiyorum sıkıntı olur mu bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Olur, sicili temizleri alıyorlar. Her şartı karşılasanız bile almazlar.birde hocam ileride sıkıntı olurmu msü de felan
hocam silinince sicile işlemez msü de sıkıntı olmaz dimiKeşke halen haftada bir nakil olma şansın olsaydı. Şimdi sistem aylığa döndü. Ben de iki üç hafta önce paket yakalattım. Çarşamba günüydü bende nakil yaptım. Yeni okula geçince o ceza da iptal oldu. Genelde disiplin kurulu ya sene sonu ya da mezun olanlar için son senenin sonunda toplanıyor ve genelde sildiriyorlar. MSÜ için sorun yaratmaz. Sicile işlenmiyor.
İlki msü ye sorun yaratır tanıdıklarım var,MSÜ için sorun yaratmaz. Sicile işlenmiyor.
Sıkıntı olur.hocam kafam karıştı biriniz sıkıntı olur biriniz olmaz diyo konu hakkında kesin bilgisi olan kim
hocam içmedim de paket yakalattım12. sınıfa kadar tekrarlanmazsa ceza silinir ve geleceğini etkilemez. Okulda içme derim, eğer içeceksen de paket alma tekli alabilirsin.
Bilmeden yazdığı için böyle şeyler yaşanabiliyor. Sorun yaşanmaz hocam çünkü sene sonunda ya da mezun olmaya yakın son sene siliyorlar. Haliyle de MSÜ için engel kalmıyor çünkü siciliniz temiz oluyor.hocam kafam karıştı biriniz sıkıntı olur biriniz olmaz diyo konu hakkında kesin bilgisi olan kim
12. Sınıfta silinsede anlamadığınız şu;12. sınıfa kadar tekrarlanmazsa ceza silinir ve geleceğini etkilemez. Okulda içme derim, eğer içeceksen de paket alma tekli alabilirsin.
hocam sene sonu sileriz dediBilmeden yazdığı için böyle şeyler yaşanabiliyor. Sorun yaşanmaz hocam çünkü sene sonunda ya da mezun olmaya yakın son sene siliyorlar. Haliyle de MSÜ için engel kalmıyor çünkü siciliniz temiz oluyor.
Bunu kim söyledi bilmiyorum lakin böyle bir şey yok. Okula ilk başladığımda bir sürü okuldan abilerle tanıştım. Bu kişilerden patlayan çok oldu lakin MSÜ için de sorun yaratmadı. Hatta içlerinden bir tanıdığım Hava Harp Okulu'nda okuyor.12. Sınıfta silinsede anlamadığınız şu;
Silinse de orada ceza durur ve silindi olarak yazar. Tamamen silinmez.
inşallah öyledir hocam içimde bir korku var amaBunu kim söyledi bilmiyorum lakin böyle bir şey yok. Okula ilk başladığımda bir sürü okuldan abilerle tanıştım. Bu kişilerden patlayan çok oldu lakin MSÜ için de sorun yaratmadı. Hatta içlerinden bir tanıdığım Hava Harp Okulu'nda okuyor.
İşlemiyordu galiba.Arkadaşlar peki uyarı cezasında bi sıkıntı olurmu msü de felan sicile işlenirmi
Konu içip içemesi değil.kardeşim içme diyecem faydası olmayacak ama şuna emin olabilirsin, içicilerin alayı pişmandır ve asla hiç sigara içmemeyi tercih ederler. ben de dahil.