Kimler Yandex Browser Kullanıyor?

Yandex Browser ile tanıştınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    217

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yandex browser ilk kullandığım dakikadan itibaren itici gelmedi bana, rekabet iyidir desteklemek lazım yoksa tekelleşme oluyor birilerinin popişi kalkıyor (google)

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu senkronizasyon muhabbetini çok bekleriz daha galiba. v2.0' dan sonra belki.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Az önce kurdum iyi gibi geldi :D chrome windows sürümü nedense sayfayı aşağı doğru hızlı indirdiğinde arkada transparan bir resim varmış gibi o0luyor kısa süreli ondna azcık bunu deneyeyim bakalım :D

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yandex browser kurduğunuzda "svcgdp.exe" isimli bir güncelleştirme uygulaması yüklüyor ve bu uygulama sistem boştayken bile işlemciyi sömürüyor ve bu durum çok rahatsız edici olabiliyor. her zaman olmuyor ama son zamanlarda sık oluyordu. uygulamayı silerseniz sıkıntı yok.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Baştan aşağı bilgisayara virüs yüklüyor.Ana sayfayı değiştiremiyorsun,bilgisayarın tamamına hükmediyor.Şimdilik kalsın ben almıyım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1-) yandex olmamış.....Neden olmamış. Çünkü önlerinde firefox chrome gibi örnekler varkenç hatta chrome altyapısını kullanırken, bir kullanıcı için daha bir ihtiyaç gidericisi olmasını beklerim. hemen çeviri yapması gibi şeyler beklerdim ama olmamış....
2-)bir arkadaş demiş yok bilgileri topluyorlar filan diye.... bu işi yapan browser değil.... onlar açık kodlu yazılımdır... senin o dediklerini yaparlarsa, ellerinde ayıklamak zorunda oldukları veri yığınına bak. sence o kadar insan gücü varmıdır?
3-) performans olarak, herkes windowsa göre yazmış, bende MAC versiyonuna göre yazayım. Hala mac te safari ve firefox önde..... chrome ve chrome altyapısını kullanan yandex o kadar iyi değil....

Sonuç: yüklenilse bile kullanılmaz...

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yandex kullanıyorum.
Hızından memnunum.
Görselliği iyi.

Crome alt yapısını kullansada iyileştirilmiş.

Hataları, bir türlü gmail adresime giremiyorum. Döngü deyip duruyor.
Bazı multimedyaları zaman ayarlı olanları hemen çalıyor. Rahatsız edici.
Bazen durup dururken siteye girmiyor. ulaşılamıyor gibi hata veriyor.

Biraz daha adam olmalı.

evrenbkz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hahah :D
yine önyargı :D arkadaşlar ben yandex kullanıyorum 1 aydır ve cok memnunum harika bi yazılım chrome da cok hatayla karşılaşıyorum

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yükledim kullandım ve kaldırdım, onu bi bez parçası gibi savurup attım :P

baloglurecep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de kurdum ve şuan kullanıyorum. Chrome, firefox, explorer 10, opera gibi birçok tarayıcı kullandım. Deneyimlerim neticesinde diğerlerinden daha hızlı cevap verdiği kanaatindeyim. Zaman gösterecek + ve - lerini. Farklı olabilmeliki bukadar tarayıcı arasında kendine yer bulabilsin. Chrome çıkalı da fazla zaman olmadı ama firefoxu yakaladı nerdeyse.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşlar bende kullanacağım fakat flash player çalışmıyor. Pluginler kısmından da baktım ordan da bulamadım. Yeniden ona göre flash yüklemesi yaptım olmadı. Silip tekrar mı yükleyeyim ?

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunun Hakkında Bizi Bilgilendirirsen Cok Sevinirim :)

Antivirüs özelliği şurada yazmakta : http://browser.yandex.com.tr/#safe

chrome varken niye çakmasını kullanalım ki?

şuradaki sitede bir hafta boyunca Yandex ile röportajlar yayınlanacakmış. Orada sorunuzun cevabı var sanırsam.

İki ay önce çıkan Yandex.Browser ile ilgili eleştirilerin başında açık kaynak kodlu Chromium arayüzünü ve bir diğer rakip olan Opera’nın Turbo teknolojisini kullanıyor olması geliyor. Yandex Browser’ı Google Chrome’a bir rakip olarak mı görmeliyiz yoksa Mail.ru‘nun piyasaya sürdüğü Amigo’ya karşı mı çıkarıldı?
Yandex.Browser’ın Chromium tabanlı hazırlanmasının önemli nedenlerinden bir tanesi, dünya çapında kullanıcıların hazır olarak alıştığı ve beğendiği temel deneyimi değiştirmemekti. Aslında Yandex.Browser’ı tüketiciyi anlamaya çalışan bir internet şirketinin en iyi ve en sevilen teknolojileri birleştirerek hazırladığı bir tarayıcı olarak düşünebiliriz. Tabi ki Yandex.Browser tüm internet tarayıcısı oyuncularına bir rakip.

Arkadaşlar bende kullanacağım fakat flash player çalışmıyor. Pluginler kısmından da baktım ordan da bulamadım. Yeniden ona göre flash yüklemesi yaptım olmadı. Silip tekrar mı yükleyeyim ?

Dediğiniz gibi flash player yükleme sayfasına gittim ve bana açık kaynak kodlu chromium tarayıcı kullandığımı söyledi ve tekrar indirmemi söyledi adobe.
Yazılımı yükledim ve artık şu sayfadaki (http://get.adobe.com/tr/flashplayer/completion/aih/?exitcode=0&type=install) flash düzgün çalışıyor.
Silip yeniden yükleyebilirsiniz isterseniz.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Sonunda denedim.
Google Chrome/Chromium ilk açılışta arama motorunu soruyor.
Bu ezikler sormadan direkt yandex'e ayarlıyor.
Ayrıca dikkat etmezseniz kurarken firefox, opera, chromium hepsi yandex'e ayarlanıyor varsayılan arama motorları.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yandexi kurdum ama sevmedim geri chorma döndüm fakat chormda yeni sekmede yandex rusça çıkıyor bunu nasıl kapatıyoz chromda yeni sekmem google idi şimdi yandex rusça oldu

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yandex Browser Türkçe' nin şu anki sürümü nedir ? ingilizcesi 1.5' e geçmiş çünkü.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yandex Browser Türkçe' nin şu anki sürümü nedir ? ingilizcesi 1.5' e geçmiş çünkü.

hnjuq.jpg

şimdi resim aldım pcden güncelleme varmı diye baktımda yokmuş

seyrane00

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
ben bu yandex e uyuz oluyorum herhangi program kuruyorum istemeden gelip tarayıcı larıma kendini ayarlıyor tam rezalet

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Chrome'un çakma versiyonu gibi orjinali varken buna ne gerek var :hammer:

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Şimdilik gerek yok.
Zaten aynı sistemde eskisi gibi bir kaç tarayıcıya da gerek olmadığını anladım.
FF'ye devam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yandex'e uyuz olanlardan biri de benim...
Arkadaş, sorgusuz sualsiz tool bar kurma işini eskiden spy yazılımlar yapardı, mesela 180Search Bar (eskiler bilir)
Şimdi yandex yapıyor, gıcık oluyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ben de yeni kullanmaya başladım, iyi gidiyor şimdilik