Kimler Yandex Browser Kullanıyor?

Yandex Browser ile tanıştınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    217

CevherOzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merakımdan indirdim kullandım Chrome kopyası olmuş tasarım olarak , hız olarak değerlendirirsek internet explorer dan farksız geç açılması özellikle

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bir müddet kullandım..chrome ile aynı olmasına rağmen onun kadar stabil deyil..daha yolun başında..şimdilik kaldırdım..ie-chrome ile devam.sistem 64 bit hem 7 hemide 8....

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 gün kullandım. chrome kadar iyi değil. chrome kullanıyorum.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
chrome un laciverti (aynı b..n laciverti derizya) şu an kullanıyorum ama şöyle bi sorun var. Youtubeden video indireceğim zaman diğer seçenekler gözükmüyo idm ile indire tıklayınca direk indirme linki geliyo halbuki seçeneklerin gelmesi lazım önceden geliyodu 2-3 gündür gelmiyo ki ben 720p varsa aşağısını indirmeyen bi adamım.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
İlk sürümünü de sonraki sürümünü de kurup kaldırdım. Chrome varken gereksiz bence:)

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
İlk çıktığın da bir hevesle kurmuştum ve bir süre kullandım ancak yine bir süre sonra vazgeçtim köşede duruyor.Tekrar Comodo Dragon'a döndüm.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Rusların el attığı hiçbirşeyi kullanmak istemem.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler yandexte google hesabıyla nasıl oturum açacaz herşeyim orda kaldı?
geçen bi program kurdum onun yüzünden chrome çalışmaz oldu 1 haftadır çözüm bulamdım sürekli çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yandex ve torch çalışıyor chrome çalışmıyor yardım edin lütfen

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
vimeo ilk frame'de takılıyor, ses var görüntü yok. vine ve instagram videolarını hiç oynatmıyor. youtube da nadiren.
defalarca mesaj attım, güncelleme bekleyin dedi. diğer tarayıcılar gibi beta versiyonlarını da kullanamıyorsun. tarayıcı yeterince stabil değil henüz. belki güncellemeden sonra tekrar kurar bakarım.