Kim tahta doğru oynar?

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    103

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yuh yani ya işe geldiğimden beri düşünüyorum artı niye kimse merakından yazmıyor diyorum :D Açıkladığın için sağol :D
Hahahahah :D Bu arada neredeyse kafa kafaya gidiyorlar ankete göre,bence Chrome hız konusunda pek ileri değil,8mbit bağlantım var pek fark gözlemleyemedim.Ayrıca video indirme için şuan tarayıcıların hemen hemen bütün sürümünde çalışan IDM 6 var..

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Opera : ) benim için zaten tahta oturmuş : ) Başka tarayıcıda kendimi komşunun evinde yaşıyormuşum gibi hissediyorum ama Opera kullanırken kendi evimdeki gibi rahatım : ) yanlış olmasın ama 8 seneden daha çok oldu opera kullanıyorum.. : )

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hahahahah :D Bu arada neredeyse kafa kafaya gidiyorlar ankete göre,bence Chrome hız konusunda pek ileri değil,8mbit bağlantım var pek fark gözlemleyemedim.Ayrıca video indirme için şuan tarayıcıların hemen hemen bütün sürümünde çalışan IDM 6 var..

O hız daha çok programın kendi hızı, açılma sekmeler arası geçiş falan, yoksa bağlantını hızlandırmaz tabiki :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Uzaklarda aramam çünkü sen içimdesin! Taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin!
We Love Opera! :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bıktım başa baş gitmesinden. Artık Firefox çıksın şuradan. Sabırsızlanıyorum. :D

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Chrome tabisi :P

aslında ikiside kurulu, ctunnel'den youjz'e girdiğimde chromedan videolar açılmıyor ama firefoxtan açılıyor, o yüzden firefoxta kullanıyorum arada :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
OPERA tabi ki:)

TAHTA MI? :D:D

[video=youtube;RHJ4d2Cr484]http://www.youtube.com/watch?v=RHJ4d2Cr484[/video]

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Krom tahta çıkınca napar, yerine takar :P.
Ben önce firefoxçuydum. Ama şu sıra chrome kullanıyorum. Belli başlı eklentiler var ama , tilki kadar özelleştirilebilir değil. Kullanımı yaygınlaştıkça, eklenti sayısı artacak, tilkiyi geçecek bence.

( daha 5'i denemedim, yorumum ona göredir, yarın deneyeceğim. )

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O hız daha çok programın kendi hızı, açılma sekmeler arası geçiş falan, yoksa bağlantını hızlandırmaz tabiki :)

Tabii ki de dediğin doğru,fakat benim bilgisayarımda İnternet Explorer Chrome'dan daha stabil çalışıyor.Chrome da çökmeler sayfayı kaydırırken kasmalar oluyor ve kitleniyor,fakat İE de bu olmuyor.Biraz da sistem e göre değişebilir diye düşünüyorum.Sanırım bunu yanlış demişim;"bence Chrome hız konusunda pek ileri değil,8mbit bağlantım var pek fark gözlemleyemedim." :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ayrıca ben Opera desem de madem burada opera yok o zaman Firefox diyeyim:)

Chrome ne bileyim garip bir tarayıcı... Tarayıcı gibi de gelmiyor bana. Çok basit, hiç kullanışlı değil.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome internet hızı en yüksek, programın calısma ve kullanım hızı en yüksek, düsük donanıma göre performans oranında en yüksek, web sitelerine en uyumlu (arkasında google olması sebebiyle), arkasında en büyük destek ve en profesyonel ekip olan tarayıcı vs vs
firefox eklenti sayısı en yüksek (uzun bi sürede böyle olacak) tarayıcı. aynı zmanda en cok özellestirilebilen tarayıcı ama bu ve bunun gibi firefoxu firefox yapan özellikler eklentileriyle alakalı oldugundan yazmaya gerek yok. firefox=eklenti demek yeterli.
operayi tarayici yerine koymuyorum acıkcası
maxthon arkasında adam gibi bi firma, reklam vs vs olsa cok daha yükseklerde olabilir
ie yazmaya bile gerek yok

kim lider olur? google batmadığı yada chrome projesine desteği kesmediği sürece er gec o tahtı chrome yıkar

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Google'a girmeye gerek kalmadan adres satırından arama özelliği çok kullanışlı. Ayrıca adres satırında önceden girilmiş adresler arasında seçim yaparken "Enter" tuşuna basmada taramaya başlıyor. ve sayfayı açıyor. Kullanışlı özellikler bunlar. O yüzden oyum chrome'a... Ayrıca Chrome'u tıkladığım anda en kötü pc'de bile en fazla bir kaç saniyede açılıyor. Firefox ve explorer çok kasılıyor.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
chrome internet hızı en yüksek, programın calısma ve kullanım hızı en yüksek, düsük donanıma göre performans oranında en yüksek, web sitelerine en uyumlu (arkasında google olması sebebiyle), arkasında en büyük destek ve en profesyonel ekip olan tarayıcı vs vs
firefox eklenti sayısı en yüksek (uzun bi sürede böyle olacak) tarayıcı. aynı zmanda en cok özellestirilebilen tarayıcı ama bu ve bunun gibi firefoxu firefox yapan özellikler eklentileriyle alakalı oldugundan yazmaya gerek yok. firefox=eklenti demek yeterli.
operayi tarayici yerine koymuyorum acıkcası
maxthon arkasında adam gibi bi firma, reklam vs vs olsa cok daha yükseklerde olabilir
ie yazmaya bile gerek yok

kim lider olur? google batmadığı yada chrome projesine desteği kesmediği sürece er gec o tahtı chrome yıkar

Dikkatiini çekerim. Opera bu piyasada eskiden beri var. Opera ne yaptıysa daha sonra diğer tarayıcılar tarafından taklit edildi. Hala ediliyor.

Açıkçası Operanın bu kadar kötü imaja sahip olduğunu ben düşünmüyorum.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
internet explorer ile nokia en güzel örneklerdir bu gibi konularda. biri tarayıcı devi bir diğeri ise telefon devi olarak lanse ediliyorlardı.
rekabet ne güzel bir şeydir yahuu. :)

oyum chrome'dan yana. gerek hızı olsun, gerek basit görselliği...
olması gerektiği gibi bir tarayıcı.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
chrome ve firefox dikkat etsinde opera tahtdayken oturmasınlar

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ankette sorun var herhalde yada burdaki kromcuyum yazanlar firefoxa oy veriyor :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben oy kullanmadım oy verdiniz diyor :D Anket FF'ci heral :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ama ben konuya girdiğim de direk yorum yazdım oy vermedim :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Anket sonuçları iyi. Aferin hepinize. :D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Google 1 seneye kalmaz Firefox'u satın alır.