HahahahahYuh yani ya işe geldiğimden beri düşünüyorum artı niye kimse merakından yazmıyor diyorumAçıkladığın için sağol
![]()

HahahahahYuh yani ya işe geldiğimden beri düşünüyorum artı niye kimse merakından yazmıyor diyorumAçıkladığın için sağol
![]()
HahahahahBu arada neredeyse kafa kafaya gidiyorlar ankete göre,bence Chrome hız konusunda pek ileri değil,8mbit bağlantım var pek fark gözlemleyemedim.Ayrıca video indirme için şuan tarayıcıların hemen hemen bütün sürümünde çalışan IDM 6 var..
Uzaklarda aramam çünkü sen içimdesin! Taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin!
We Love Opera!![]()
OPERA tabi ki![]()
TAHTA MI?
[video=youtube;RHJ4d2Cr484]http://www.youtube.com/watch?v=RHJ4d2Cr484[/video]
O hız daha çok programın kendi hızı, açılma sekmeler arası geçiş falan, yoksa bağlantını hızlandırmaz tabiki![]()
chrome internet hızı en yüksek, programın calısma ve kullanım hızı en yüksek, düsük donanıma göre performans oranında en yüksek, web sitelerine en uyumlu (arkasında google olması sebebiyle), arkasında en büyük destek ve en profesyonel ekip olan tarayıcı vs vs
firefox eklenti sayısı en yüksek (uzun bi sürede böyle olacak) tarayıcı. aynı zmanda en cok özellestirilebilen tarayıcı ama bu ve bunun gibi firefoxu firefox yapan özellikler eklentileriyle alakalı oldugundan yazmaya gerek yok. firefox=eklenti demek yeterli.
operayi tarayici yerine koymuyorum acıkcası
maxthon arkasında adam gibi bi firma, reklam vs vs olsa cok daha yükseklerde olabilir
ie yazmaya bile gerek yok
kim lider olur? google batmadığı yada chrome projesine desteği kesmediği sürece er gec o tahtı chrome yıkar
Ben oy kullanmadım oy verdiniz diyorAnket FF'ci heral
![]()