kim nederse desin gelecekte herkes laptop kullancak laptop adamdır gerisi yalan

karebale

Asistan
Reaksiyon puanı
24

karebale

Asistan
Reaksiyon puanı
24
hayır ben diyorum şu masaüstüyü kral görmeyin asıl kral laptop

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124

Masaüstünde 3K para verip yakaladığın performansı Laptop ta yakalamak için 5K para ödemen gerekir. ayrıca o küçücük kasada harıl harıl çalışan devrelerin yaratacağı ısı ve bundan oluşabilecek sorunlarda işin cabası. ama genede Laptop tan vazgeçmem :)

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Bence fark yok ikisinde de kabloya bağımlı yaşıyoruz

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Kardeşim sen nasıl bir döneksin geçen gün masaüstü adamdı bana masa üstü dizin demiyormuydum ne çabuk fikir değiştiriyorsun bir troll kokusu geliyor burnuma

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Benim için laptoplar iş odaklı bir ürün (Workstation ile karıştırılmasın, Website/blogger/yazılım tarzı işler için + yazılım alanında oyun motorları vb. performans gerektiren teknolojiler hariç.), bir laptop için max 2K veririm. Gaming için kesinlikle masaüstü diyorum çünkü laptoplarda ısınma tarzı problemler oluştuğu için tam performansta kullanmak pek mümkün değil, üstelik SSD, HDD vb. donanımlar bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor ve kasada yeterli alan olmadığı için ekstra ekleme yapmak pek mümkün olmuyor. Laptop için max 2K veririm demişken gaming/surf amaçlı masaüstü için de max 2.5K veririm, eğer para havadan gelmiyorsa fazlası maddi sorumsuzluk.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Aslında bu sorunun cevabını kullanıcısına göre değişiyor.

Bende leptop bile yok. Windows 10 tablet var ikisi bir arada tablet PC. O bile işimi görüyor. Bir üst seviye olarak laptop düşünüyorum. En azından hem taşınabilir hem de daha iyi donanımı olur.

Ama PC'de oyun oynayacaklar için en avantajlı masaüstü bilgisayar. Masaüstü PC'nin hem fiyat hem performans hem de parça değiştirme avantajı var.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
ben bukadar çabuk fikir değiştiren bir insan oğlu daha önce görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop için ikna ettiyse masaustune çamur atarak unutmaya çalışıyor heralde küçük arkadaşımız ?

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Benim için laptoplar iş odaklı bir ürün (Workstation ile karıştırılmasın, Website/blogger/yazılım tarzı işler için + yazılım alanında oyun motorları vb. performans gerektiren teknolojiler hariç.), bir laptop için max 2K veririm. Gaming için kesinlikle masaüstü diyorum çünkü laptoplarda ısınma tarzı problemler oluştuğu için tam performansta kullanmak pek mümkün değil, üstelik SSD, HDD vb. donanımlar bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor ve kasada yeterli alan olmadığı için ekstra ekleme yapmak pek mümkün olmuyor. Laptop için max 2K veririm demişken gaming/surf amaçlı masaüstü için de max 2.5K veririm, eğer para havadan gelmiyorsa fazlası maddi sorumsuzluk.

2.5a aldığın bilgisayarda apu işlemciyle artık oyunları low grafiklerde kasa kasa oynarsın , eğer orta ayarlarda oynanacaksa kesinlikle 4K civarı bir para gözden çıkarılmalı. bütçe yoksa zaten masaüstü alsın gerek yok laptopa

Reaksiyon puanı
144
Gaming laptopu taşımak dert zaten. Ortalama 3 kiloyu sen nerede taşıyorsun? Masaya bağımlı kalıyor genelde ve fiyatı yüksek oluyor. Ayrıca gelecekte laptop ölecek. Onun yerine internet geçecek.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Gaming laptopu taşımak dert zaten. Ortalama 3 kiloyu sen nerede taşıyorsun? Masaya bağımlı kalıyor genelde ve fiyatı yüksek oluyor. Ayrıca gelecekte laptop ölecek. Onun yerine internet geçecek.

Kesinlikle katılıyorum , Nvidia geforce now ile ilk adımı attı bile :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
2.5a aldığın bilgisayarda apu işlemciyle artık oyunları low grafiklerde kasa kasa oynarsın , eğer orta ayarlarda oynanacaksa kesinlikle 4K civarı bir para gözden çıkarılmalı. bütçe yoksa zaten masaüstü alsın gerek yok laptopa
oyun yok kurmam kasma yok oyun kurmadığım için kasan kardeşim var...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
ben bukadar çabuk fikir değiştiren bir insan oğlu daha önce görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yaptığına karar veremeyen arkadaşımız işte. Kendi haline bırakalım bence. Olgunlarşır zaman geçtikce

Edit ---- Bu sözümü yanlış anlarsınız diye düzenliyorum.

Adam var Laptop kullanması uygun adam var masaüstü PC kullanması uygun. Sadece kendinin ne istediğine son kararını vere bilmeli bir insan.
Eğer karar veremiyorsa daha olgunlaşmamış insan gibi görüyorum onu.

Son düzenleme:

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
i3 3220 GTX470 8GB RAM ve 120GB SSD var ve çoğu yeni nesil oyunu düşük/orta ayarlar arasında takılma yapmadan oynuyorum, anakart ve PSU dahil toplam verdiğim para maksimum 1200₺'yi bulur. Çoğu gaming bilgisayara ihtiyaç fazlası donanım ekleniyor, şahsi görüşüm kişi zengin değilse sırf oyun oynamak için bir bilgisayara 2.5K'dan fazla vermesi saçma olur. 1.5K-2K paraya standart bir bilgisayar toplayarak yazılım alanından kazanç elde etmekte var 5-10K paraya gaming bilgisayar toplayıp zaman harcamakta var.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,872
geforce now varken donanımlı PC? :D