karebale
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
kim nederse desin gelecekte herkes laptop kullancak laptop adamdır gerisi yalan
Kardeşim sen nasıl bir döneksin geçen gün masaüstü adamdı bana masa üstü dizin demiyormuydum ne çabuk fikir değiştiriyorsun bir troll kokusu geliyor burnumakim nederse desin gelecekte herkes laptop kullancak laptop adamdır gerisi yalan
Eğer bir MacBook Air 2020 alırsanız tek şarj ile 12 saat kullanabilirsinizBence fark yok ikisinde de kabloya bağımlı yaşıyoruz
kullandığım Lenovo IdeaPad S145-15AST 2,5K...Aynen öyle 5000 lira ödeyip masaüstü alabilecekken 10000 lira öderiz ama taşınabilir olur sonunda beni anlayan bir kral buldum.
Laptop için ikna ettiyse masaustune çamur atarak unutmaya çalışıyor heralde küçük arkadaşımız ?ben bukadar çabuk fikir değiştiren bir insan oğlu daha önce görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Babam bana masaüstü PC almıyor
Beyler babam bana masaüstü PC almıyor ikna da edemiyorum. Ne yapmalıyım?www.technopat.net
Benim için laptoplar iş odaklı bir ürün (Workstation ile karıştırılmasın, Website/blogger/yazılım tarzı işler için + yazılım alanında oyun motorları vb. performans gerektiren teknolojiler hariç.), bir laptop için max 2K veririm. Gaming için kesinlikle masaüstü diyorum çünkü laptoplarda ısınma tarzı problemler oluştuğu için tam performansta kullanmak pek mümkün değil, üstelik SSD, HDD vb. donanımlar bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor ve kasada yeterli alan olmadığı için ekstra ekleme yapmak pek mümkün olmuyor. Laptop için max 2K veririm demişken gaming/surf amaçlı masaüstü için de max 2.5K veririm, eğer para havadan gelmiyorsa fazlası maddi sorumsuzluk.
Gaming laptopu taşımak dert zaten. Ortalama 3 kiloyu sen nerede taşıyorsun? Masaya bağımlı kalıyor genelde ve fiyatı yüksek oluyor. Ayrıca gelecekte laptop ölecek. Onun yerine internet geçecek.
Stadia'da gelecekti en son. AMD'den hala ses çıkmadı nedense.Kesinlikle katılıyorum , Nvidia geforce now ile ilk adımı attı bile
oyun yok kurmam kasma yok oyun kurmadığım için kasan kardeşim var...2.5a aldığın bilgisayarda apu işlemciyle artık oyunları low grafiklerde kasa kasa oynarsın , eğer orta ayarlarda oynanacaksa kesinlikle 4K civarı bir para gözden çıkarılmalı. bütçe yoksa zaten masaüstü alsın gerek yok laptopa
Ne yaptığına karar veremeyen arkadaşımız işte. Kendi haline bırakalım bence. Olgunlarşır zaman geçtikceben bukadar çabuk fikir değiştiren bir insan oğlu daha önce görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Babam bana masaüstü PC almıyor
Beyler babam bana masaüstü PC almıyor ikna da edemiyorum. Ne yapmalıyım?www.technopat.net
i3 3220 GTX470 8GB RAM ve 120GB SSD var ve çoğu yeni nesil oyunu düşük/orta ayarlar arasında takılma yapmadan oynuyorum, anakart ve PSU dahil toplam verdiğim para maksimum 1200₺'yi bulur. Çoğu gaming bilgisayara ihtiyaç fazlası donanım ekleniyor, şahsi görüşüm kişi zengin değilse sırf oyun oynamak için bir bilgisayara 2.5K'dan fazla vermesi saçma olur. 1.5K-2K paraya standart bir bilgisayar toplayarak yazılım alanından kazanç elde etmekte var 5-10K paraya gaming bilgisayar toplayıp zaman harcamakta var.2.5a aldığın bilgisayarda apu işlemciyle artık oyunları low grafiklerde kasa kasa oynarsın , eğer orta ayarlarda oynanacaksa kesinlikle 4K civarı bir para gözden çıkarılmalı. bütçe yoksa zaten masaüstü alsın gerek yok laptopa
İçeriğinde adamın başka sitede babasına Masaüstü PC aldırma isteği aşırı komik bence.Bu nasıl konu yahu? Başlığa bak. :/
Sabitlensin bu konu hocam Gelecek üyelere ibret-i alem olsunİçeriğinde adamın başka sitede babasına Masaüstü PC aldırma isteği aşırı komik bence.
Efsane olacak konulardan bir örnek. İlk 3 sırayı kapışır