Kilo vermek istiyorum

AntaqueLsS.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Boyum 1.86
Kilom 84
Göbeğim çıkmaya başladı spor yapmam gerek ne önerirsiniz bütcem 50 tl mümkünse para harcamadan spor yapmak istiyorum koşu yapmamı önerdiler ama bana sıkıcı geliyor daha eğlenceli
spor önerirseniz sevinirim:unsure::yes:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O zaman basket tenis yuzme vs yapabilirsin düzenli yaparsan zayiflarsin tabi yeme düzenini de oturtman lazim kahvaltiyi iyi yapip aksam yemegini az yemek önemli

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
*mekik şınav barfiks
*bisiklet
*ip atlamak
*dağ tepe yürü yokuş yukarı iyi kas yaparsın

spor yapmaya baslamadan 1 saat önce bunları tüketırsen yağ yakının hızlandırırsın

10565790_10152740728432437_1859144504_n.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;HowEO2Zha7w]http://www.youtube.com/watch?v=HowEO2Zha7w&list=PL6ncmu3JFUOel_b9Ae9gLoPg vkAS5ydN0[/video]

[video=youtube;VbrxQs-WUA8]http://www.youtube.com/watch?v=VbrxQs-WUA8&list=UUNAjjkbNbaVeH4o617fTC4g[/video]

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İki öğün yemek yiyerek ve günde en az 4 km yürüyerek 1 yılda 14 kilo verebilirsin

allouse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
50 tl butceyle bir salona yazilamazsin.lakin bur sure biriktirip l-carnitin alabilirsin. Senin yag yakimini arttirir. Gobek karin bolgesi eritmek icin hareketler fixtir mekik ve twist yapilmali. Twist i googledan bulabilirsin

AntaqueLsS.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
salonlar 90 tl den başlıyor biriktirmeyi fazla beceremiyorum

atlilar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer iş yerin yakındaysa ise giderken otomobilini kullanmak yerine yürü veya bisiklet kullan, bunu uzun süre uygularsan farkı göreceksin ben öyle yapıyorum :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İki öğün yemek yiyerek ve günde en az 4 km yürüyerek 1 yılda 14 kilo verebilirsin

Ben 3-4 ay içerisinde 9 kilo verdim, cumartesi günleri hariç her gün 1000 adım makinesi ile '' 20-25 dakika sürüyor '' 40 dakika bisiklet ve diyetisyenin verdiği diyet listesini kullanarak verdim.

Yediklerine pek dikkat etmezsen haftada 1-2 gün spor yaparsan yılda 15 kilo falan vermek doğaldır ama düzenli diyet ve spor aylık 2-3 yada 3-4 kilo yağ yakabilirsin.

S

SDN Anonim 1

SDN Okuru
Bende tam tersini araştırıyorum he :d Boyum 1.83 Kilo : 55 somalili gibi dolaşıyorum kilo almam lazım

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
ahhh ahh bende bi 84 olsam başka birşey istemem. boy 188 kilo 108 :(

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ahhh ahh bende bi 84 olsam başka birşey istemem. boy 188 kilo 108 :(

bende boy 1.70 bir ara 85 kiloydum 72 ye düştüm nasıl mı ? sabahları peynir domates ve 2 ince dilim ekmek ve OLMAZSA OLMAZ yumurta yiyorum (rafadan) öğllenleri pek acıkmıyorum (ilk baslarda kolay olmayabilir) acıkırsamda sulu yemek (genelde corba) yiyorum aksamları
da pek acıkmamaya basladım zaten asıl zor olanı baslamak inan verdikçe kolaylasacak suan veremiyorum biraz sınav stresinden yiyorum ondan yoksa 1.-1.5 aydır diyet yapmıyoryum birde bden öğretmenim demisti ki yemek yedikten 1 saat sanra spor yap demisti ve spor yaptıktan 1 saat sonra yemek ye dedi eğer yiyeceksen (sunu da diyim bu 2 . senem sınav için ondan dolayı spor yapmaya vaktim yok birde bu 82 ten 72 olayı bende 6 ay gibi oldu onda bile imkan yokken spor yapaydım cok önceden cok kilo vermistim dediklerimi yapmayacaksan bile en azından yumurta ye cok tok tutuyo :) )

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
bende boy 1.70 bir ara 85 kiloydum 72 ye düştüm nasıl mı ? sabahları peynir domates ve 2 ince dilim ekmek ve OLMAZSA OLMAZ yumurta yiyorum (rafadan) öğllenleri pek acıkmıyorum (ilk baslarda kolay olmayabilir) acıkırsamda sulu yemek (genelde corba) yiyorum aksamları
da pek acıkmamaya basladım zaten asıl zor olanı baslamak inan verdikçe kolaylasacak suan veremiyorum biraz sınav stresinden yiyorum ondan yoksa 1.-1.5 aydır diyet yapmıyoryum birde bden öğretmenim demisti ki yemek yedikten 1 saat sanra spor yap demisti ve spor yaptıktan 1 saat sonra yemek ye dedi eğer yiyeceksen (sunu da diyim bu 2 . senem sınav için ondan dolayı spor yapmaya vaktim yok birde bu 82 ten 72 olayı bende 6 ay gibi oldu onda bile imkan yokken spor yapaydım cok önceden cok kilo vermistim dediklerimi yapmayacaksan bile en azından yumurta ye cok tok tutuyo :) )

bende zaten 11. sınıfın başında aynı bu kiloya ulaştım 109 oldum. sonra canıma tak etti dedim madem yemeği kısamıyorum koşayım bari. haftada 3 gün sabahları 25 dk koştum. 1.5 ay koştum 13 kilo verdim koşmayı bıraktım bide 5 6 kilo daha verdim 15 20 gün içinde baya iyi olmuştu. 12. sınıfta 87 93 aralarında gezdim. sınavı kazanamadım. mezun olunca hazırlandım geçen sene. ne olduysa o zmaan oldu 20 kilo aldım geri. şimdi kazandık nasıl vercem diye duşunuyorum. arkadaşların dediği p90x i yaptım 1 ay hiç etkisi olmadı devam edicektim ama bizim zemin ahşap döşeme olduğu için mahvoldu yer. daha fazla zarar vermemek için bıraktım. burasıda koşmaya uygun bi mahalle değil yoksa koşardım. ne yapcam bilmiyorum

Y2Jericho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygun biyer bulup eğer hakkını vererek biraz kendinizi zorlayarak insanity yaparsanız (sırf ölümüne kardiyodur, aletsiz ) kilo verememeniz imkansız. 1 haftada bile etkisini görürsün. 2 aylık program, tek lazım olan 1 çift spor ayakkabı ve kendin, başka bişey yok.

Abaddon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yağ Yakmak Bilinenin Aksine Çok Zor Değildir Ancak Sabır Gerekir Yemeni içmeni Ayarlarsan Ve Günlük Spor Yaparsan Kesinlikle İstediğin Forma Kavuşa Bilirsin.Klasik Olarak Yağ Tuz Şeker Bunları Kesinlikle Kesmen Gerekiyor.

MuhlisSorar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yağlı beslenmene dikkat etmelisin düzenli beslenmek gece yemek yememek ve hareketsiz kalmamaya çalışmak çok önemli. Burda güzel yazılar var okursan faydalı olur diye düşünüyorum..

https://www.besinstore.com/blog/yag-yakmanin-en-etkili-yontemleri/

Gizem Karasoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben de kilo vermek istiorummmm. Çok fazlalığım yok aslında ama yinede bikini giydiğimde vücudum çok iyi görünsün <3 bfit'e gidiyo bi arkadaşım ama 30 dak. programı bana çok az gibi geldi. Sizce faydalı olur mu?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben de çok yiyip alamıyor ama şimdi bu konu altında Kilo veremeyenleri sinir etmek istemiyorum :D göbek eritmek için bol bol spor ve karın egzersizleri deneyin derim

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ah ulan ah şu kilolar bende 1.85 im 130 kiloydum kışın azmettim 95 e kadar düştüm ama sonra o kara yıl geldi üni 1 ders çalışmak ve stresten 110 kilo oldum 130 dan 95 e inerken haftada 5 gün spor yaptım günde 12 km civarı yürüyordum tabi ki kaslarımın erimemesi için ağırlıkta kaldırıyordum ve birde bol bol haşlanmış tavuk yiyordum :D şimdi geri başlayacağım ama bu sefer koşarak değil yüzerek bakalım nasıl olacak :)

meyrenam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kilo verdiren yiyecekler listesini sıralamadan önce “sağlıklı kilo verme ve zayıflamak için yapılması gerekenler” başlıklı yazımızı mutlaka okumanızı öneririz. Neden mi? O yazıda kilo vermeniz için en etkili kilo verme yolları yer alıyor. Bu yazıyı okumadan önce aslında o bilgileri de okumanız yararınıza olacaktır.
Kilo verdiren yiyecekler |Kilo verdiren besinler

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba
Boyum 1.86
Kilom 84
Göbeğim çıkmaya başladı spor yapmam gerek ne önerirsiniz bütcem 50 tl mümkünse para harcamadan spor yapmak istiyorum koşu yapmamı önerdiler ama bana sıkıcı geliyor daha eğlenceli
spor önerirseniz sevinirim:unsure::yes:
başta yüzme,basket,futbol gibi sporlara yönel aslında boyuna göre kilon iyi ama sen bilirsin bence yüzmeye git en güzel yoran enerji verdiren ve tüm vucudu hareket ettiren bir spor...

Enflation

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 1,5 ay önce 97 kiloydum önce diyetisyene gittim abur cubur yemeyi bıraktım günlük yürüyüşe başladım sonra bi arkadaşımın tavsiyesi ile skinnypasta diye bi ürünü denedim bu beni günlük olarak tok tutmaya başladı aşırı bi yeme alışkanlığımdan sonunda kurtuldum seninde benim gibi fazla yeme gibi sorununuz varsa skinnypastayı bi araştırın derim şuan 86 ya düştüm ve 80 olana kadar devam :)

serkanzade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kısa süreli (ki maksimum 13 gün yapılabiliyor) isveç diyeti deneyebilirsiniz. Eğer kurallara uyarsanız en az 7, en fazla 20 kg verebilirsiniz. Gene de ortalama bir gayret ile 10 kg civarında kilo kaybetmeyi hedeflemeniz ideal gibi gözüküyor.