Kill Amvo Virus!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _taha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tusanmudi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagolasın gayet temız bır kod,, fakat eger kod modıfıye edılırse ozaman sorun cıkartabılır! guvenılır kaynaktan almakta fayda var!

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ben şahsen combofix kullanıyordum ama sorun vermeye başladı
Ayrıca kullanımda bilgisayara zarar verebileceği söyleniyor
Birde tabi Dracula var.
Kesin tercihiniz hangisi?
aga sen bunu kullan... zararı yok hep yarar hep yarar (:

---------- saat 16:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:25 eklenmişti ----------

:) Bir de dvd ye yazdığım,kendi kendine gizlenen o dosyalar hiç açılmıyor. Yedeğinde yedeklerini bulunduruyorum artık. Kurtuluşu yok ki bulaşsın sil,yine yine...
gel gelelim senin bu dvd meselene
bu sorunla çok karşılaştım aslında nero içindeki explorer ile gizli dosyalarını görüntüleyebilirsin bu bi ihtimal yada senin dvd-rom yada dvd-rw okuyamayabiliyor,
yada
Arkadaşlardan;
Multisession DVD yaratirsan bazi eski DVD-ROM'lar okuyamaya bilir diyor..ozellikle XP'de.. sen onu No Multisession olarak dvd yazmaya calis bakalim. Nero Burning Rom'u acinca New'a basinca yada acinca karsina soyle bir pencere cikmasi lazim, buradan iste No Multisession yap diyeceksin
dvd medyan seçiyor olabilir.
Farklı markaların + ve - medyanlarını denemeni öneririm.
dvdyi kapatmak için neroda write method altında finalize disk seçeneğini aktif edebilirsin.(normalde aktiftir)

caneroncu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Deneyecegim indirdim yazılımı
Paylaşım için teşekkürler

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yararı dokunan ve teşekkürlerini sunan tüm arkadaşlara ben teşekkür ederim ... bu olaya sessiz kalamam (:

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
mutlaka iyi bir antivirüs kullanmak lazım internet security paket olan tavsiyem bitdefender internet security 2010

---------- saat 11:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:12 eklenmişti ----------

bitdefender in online tarama servisini de sık sık kullanmanızı tavsiye ederim bazı antivirüslerin yakalayamadığı birçok virüsü yakalıyor

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
mutlaka iyi bir antivirüs kullanmak lazım internet security paket olan tavsiyem bitdefender internet security 2010

---------- saat 11:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:12 eklenmişti ----------

bitdefender in online tarama servisini de sık sık kullanmanızı tavsiye ederim bazı antivirüslerin yakalayamadığı birçok virüsü yakalıyor

katılıyorum beni de kurtarmıştı nod32 nin göremediği virüslerden

Ketumi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür Ederim Bende Bu Dosyayı Arıyordum.

---------- saat 18:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:58 eklenmişti ----------

katılıyorum beni de kurtarmıştı nod32 nin göremediği virüslerden

Ya zaten Nod 32 Tek Başına Bir İşe Yaramıyor. Tek İyi Yanı Kill Amwo Virüs İle Beraber Kullanıldığı Zaman Bilgisayarı Hızlandırıyor Ve Virüslerlerden Arındırıyor.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
tamam bende yaptım hep tamama tıkladım biti de masaüstünde iki tane desktop adlı dosya çıktı anlamadım sildim onları inşallah yaramıştır

SADER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baş belası bişey bizimkinede bulaşmış. birinci denemede bu dosya işe yaramadı bende. 2. denemede halloldu. Emeği geçenlere teşekkürler.

file_box

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok çok teşekkürler ya.. bu süper işime yaradı nedir bu bilgisayarımın usbemden çektiği..artık programlarımın gözdesi bu ;)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kill Amvonun neyi eksik? hem buda ücretsiz ve kurulumsuz farklı birşey mi? :sleep:

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Kill Amvonun neyi eksik? hem buda ücretsiz ve kurulumsuz farklı birşey mi? :sleep:

şöyle hazır açıklama vereyim bari :D

Bu program başlı başına bir antivirüs programı değildir, herhangi bir antivirüs programının yanında kullanılabilir. EMUT isimli portable program bilgisayarbilisim.NET sitesinden istifade edilerek, Bilişim Tek. Öğretmeni Mehmet Emin UMUTLU tarafından hazırlanmıştır. Antivirüs programlarının silemediği birçok virüsü silebilmektedir. Özellikle autorun virüsleri... Ayrıca youtube sitesine sık sık uğramamız gerekebiliyor, ondan sebep youtube sitesine girişi sağlayan küçük bir yazılım da ekledik (Yalnız modemden direkt gelen internet hattında çalışmaktadır). istifade edilmesi dileğiyle...

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Detaya bakmadım ama Kill Amvonun biraz daha gelişmişi diyebiliriz.Ellerine sağlık hazırlayanların tabi. ama benim gönlümde kill amvo başkadır ;)

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
uzun süredir kullanıyorum bunu bir ofsaytı bu ''abidikgubidik.exe'' lerin bazılarını silememesi.Yani tanımlı olmayanları. Ama biraz anlıyorsanız vbs script dosyalarından sağ tıklayıp düzenle diyip neleri sildiğini ve nereleri kontrol ettiğini dahada geliştirebilirsiniz. hatta bilgisayar bozma aracı olarakda kullanılabilir :) NTLDR hatası meselesi en başta.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Siz halen virüslerle mi uğraşıyorsunuz. :mrgreen:

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Kendi bilgisayarımda henüz yakalayamadım. Malum Linux Amvo'yu tanımaz etmez. :)

Taşlanacağız şimdi.
Yok yok, bir başlıkta win kullanıcısının sorusunu yanıtlarken, sorunun kaynağı olarak göstermişsin bu virüsü, ondan bahsediyorum. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yok yok, bir başlıkta win kullanıcısının sorusunu yanıtlarken, sorunun kaynağı olarak göstermişsin bu virüsü, ondan bahsediyorum. :)

Sanırım sorunu o değil. USB'yi çıkardıktan sonra görmeye devam ettiği kısmını kaçırmışım. :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Benim daha iyi bir anti-virüsüm var: Formating C:\\ :devil2:

---------- saat 18:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:40 eklenmişti ----------

Kendi bilgisayarımda henüz yakalayamadım. Malum Linux Amvo'yu tanımaz etmez. :)

Taşlanacağız şimdi.
Bir linuxcu daha eklendi şimdi ne taşlanması hep birlikde buradayız :devil2:

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Linuxçular kaybetmeye mahkumdur!!!
Edit:Eski Linuxçu(Pardus) kullanıcı ve geliştiricisi ben ;)