aga sen bunu kullan... zararı yok hep yarar hep yararben şahsen combofix kullanıyordum ama sorun vermeye başladı
Ayrıca kullanımda bilgisayara zarar verebileceği söyleniyor
Birde tabi Dracula var.
Kesin tercihiniz hangisi?
gel gelelim senin bu dvd meseleneBir de dvd ye yazdığım,kendi kendine gizlenen o dosyalar hiç açılmıyor. Yedeğinde yedeklerini bulunduruyorum artık. Kurtuluşu yok ki bulaşsın sil,yine yine...
Multisession DVD yaratirsan bazi eski DVD-ROM'lar okuyamaya bilir diyor..ozellikle XP'de.. sen onu No Multisession olarak dvd yazmaya calis bakalim. Nero Burning Rom'u acinca New'a basinca yada acinca karsina soyle bir pencere cikmasi lazim, buradan iste No Multisession yap diyeceksin
dvd medyan seçiyor olabilir.
Farklı markaların + ve - medyanlarını denemeni öneririm.
dvdyi kapatmak için neroda write method altında finalize disk seçeneğini aktif edebilirsin.(normalde aktiftir)
mutlaka iyi bir antivirüs kullanmak lazım internet security paket olan tavsiyem bitdefender internet security 2010
---------- saat 11:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:12 eklenmişti ----------
bitdefender in online tarama servisini de sık sık kullanmanızı tavsiye ederim bazı antivirüslerin yakalayamadığı birçok virüsü yakalıyor
katılıyorum beni de kurtarmıştı nod32 nin göremediği virüslerden
Kill Amvonun neyi eksik? hem buda ücretsiz ve kurulumsuz farklı birşey mi? :sleep:
Bu program başlı başına bir antivirüs programı değildir, herhangi bir antivirüs programının yanında kullanılabilir. EMUT isimli portable program bilgisayarbilisim.NET sitesinden istifade edilerek, Bilişim Tek. Öğretmeni Mehmet Emin UMUTLU tarafından hazırlanmıştır. Antivirüs programlarının silemediği birçok virüsü silebilmektedir. Özellikle autorun virüsleri... Ayrıca youtube sitesine sık sık uğramamız gerekebiliyor, ondan sebep youtube sitesine girişi sağlayan küçük bir yazılım da ekledik (Yalnız modemden direkt gelen internet hattında çalışmaktadır). istifade edilmesi dileğiyle...
Siz halen virüslerle mi uğraşıyorsunuz. :mrgreen:
Huyum kurusun.Şimdi seni "Pis Linux'çu! Her konuya damlıyorsun!" diye lanetleyecekler penguin.![]()
Huyum kurusun.
Bugün sende yakaladın bir "Kill Amvo" sanırım.![]()
Yok yok, bir başlıkta win kullanıcısının sorusunu yanıtlarken, sorunun kaynağı olarak göstermişsin bu virüsü, ondan bahsediyorum.Kendi bilgisayarımda henüz yakalayamadım. Malum Linux Amvo'yu tanımaz etmez.
Taşlanacağız şimdi.
Yok yok, bir başlıkta win kullanıcısının sorusunu yanıtlarken, sorunun kaynağı olarak göstermişsin bu virüsü, ondan bahsediyorum.![]()
Bir linuxcu daha eklendi şimdi ne taşlanması hep birlikde buradayız :devil2:Kendi bilgisayarımda henüz yakalayamadım. Malum Linux Amvo'yu tanımaz etmez.
Taşlanacağız şimdi.