Kilitlenen Konular ve Bonus Sistemi

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Kilitlenen konulardan niye hala bonus alıyoruz? Kilitlenen konu üzerinden bonus verenlerin de yorum yapmaları ve bizimde onların fikirlerine bonus vermemiz gerekmiyor mu?

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Ya onu bunu bırak bu bazı konulara girip önüne gelene -Bonus (-)(eksi/olumsuz)veren vatandaşlar var. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. (tatmin oluyorlar herhalde.)

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ya onu bunu bırak bu bazı konulara girip önüne gelene -Bonus (-)(eksi/olumsuz)veren vatandaşlar var. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. (tatmin oluyorlar herhalde.)

Bu tip kullanıcılar yüzünden olsa gerek bonus konusu forumun seviyesini düşürüyor. Ama bu işin böyle olacağını zaten herkes tahmin edebiliyordu.

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Vay militarist üstat seni buralarda görmek güzel :)

Özletme kendini.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Uygulamanın başladığı günlerde
Bonus konusundaki eleştirileri yaparken kendimi yalnız hissetmiştim.

En azından bonus verenlerin yorum yapamaması önerim hayata geçti.Söz meclisten dışarı o zaman neredeydiniz?

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bide kimin verdiğini görsek tam olucak :)

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
gelen gideni arattı desem yeridir.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çok Takıldınız Bonus Olayına - Verse ne Olur + Verse ne Olur

Yorum Yapma Olayı Kalktı Daha iyi Oldu Şimdi

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
bide kimin verdiğini görsek tam olucak :)
Bu durumda bence şu olur. Sana eksi bonus veren kişiyle aranda düşmanlık oluşur ve forumun bütün havası bozulur. Birçok forum üyesi arasında düşmanlık başlar ve bu hiç hoş olmayan sonuçlar doğurabilir. Bu durumu engellemenin bir kaç yolu var. i. Eksi bonus vermeyi kaldırmak, ii. Bonus verenleri gizlemek, iii. Bonus sistemini tamamen kaldırmak.

Bonus sistemi eğer kaldırılmayacaksa, bu durumu istismar edenleri engelleyecek bir çözüm üretilmeli. Exploit Coder in de bahsettiği gibi, bazıları sırf zevk için konudaki herkese eksi bonus verebilir. Bu durum, bir saat önce yaşandı ve görünüşe göre yaşanmaya da devam edecek.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Buyrun :)

ekrangrntsp.png

İti an, çomağı hazırla.. Bu mu oluyor?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Gerçek 1:Bonus tamamen bir etiketleme olayına dönmüştür.

Gerçek 2.İnsanlar kişilerin avatarlarına ,rumuzlarına ya da mesajlarına bakmadan direk bonus ve tecrübe puanlarına bakar olmuştur.

Gerçek 3.Eksi ya da artı bonus verilen mesajlarımız kişilerin hırslarını ihtiraslarını yansıtabilmeleri için pazarda satılan domates misali görücüye çıkarılmıştır.

Gerçek4.Eleştirdiğim bu sistemi ben de kullanmaya başladım.artı bonus verdiğim kişinin puanının yükseldiğini görmek için hepiniz gibi sayfayı yeniledim.
eksi bonus verdiklerimin puanının düştüğünü görmek için de sayfayı yeniledim.

Nasıl da zevkli bir bilseniz..Sinirlerimi boşaltıyor bu uygulama..Adamın rütbesini sökeriz biz..Ohh bee dedirtiyor adeta..(!)

Bu son cümlenin üstüne eleştiriler gelecektir bana biliyorum.ama bonus sistemini kullanıp da so cümlede geçenleri inkar edeceklerin hiç birinin samimiyetine inanmıyorum..

Zaten o cümleelri kurmamın da bir anlamı amacı var (kendimce)

Alın size bonus..Yani yaftalama uygulaması..

ibarlık olsun diye kimse bonus puanlarından bahsetmiyor açılan konularda ancak herkes dikkat ediyor..

Eksi alıp da moralim bozulmadı diyen kaç kişi var?

Stres atmaya geldiğimiz forumda stresse giriyoruz

Şimdi bu mesajı yazdığım için yine provakatör ilan edilirim ancak ben kendimin ve çoğunuzun bilinç altıyım..:)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
- verseler ne olur + verseler ne olur...
Takmayın böyle şeyleri keyfinize bakın...
Evet çözüm - yada + bunus verenin görünmesi olacaktır...

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Sonra birbirine eksi bonus verenler SDN cepheleri oluşturup birbirine karşı savaş başlatsın.
Linux cüler Cephesi vs Winzort cular Cephesi
Firefox cular Cephesi vs IE ciler Cephesi...
ve SDN meydan savaşları...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Uygulamanın başladığı günlerde
Bonus konusundaki eleştirileri yaparken kendimi yalnız hissetmiştim.

En azından bonus verenlerin yorum yapamaması önerim hayata geçti.Söz meclisten dışarı o zaman neredeydiniz?

Sdn puanı : 32 ilginç...:P

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Buyrun :)

ekrangrntsp.png

İti an, çomağı hazırla.. Bu mu oluyor?

Hocam öncelikle özür dilerim. Ama it falan da ayıp oldu yani. :)

Şöyle açıklayayım. En son birine -bonus vermeye çalıştığımda sistem hata vermişti. Senin mesajını görünce Allah Allah sorun bende mi diye denedim. Ve sonuç ortada. :) Hemen +bonus denedim. Önce başkasına bonus ver dedi. Ben de önce başkasına bonus verdim. Ama yine aynı şeyi söyledi. (Tabi saçma sapan bir dille) Her neyse durum böyle işte. Sorun kalkınca +bonus veririm. Yada içini rahatlatacaksa beni her gördüğünde -bonus verebilirsin. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Çok Takıldınız Bonus Olayına - Verse ne Olur + Verse ne Olur

Yorum Yapma Olayı Kalktı Daha iyi Oldu Şimdi

- verseler ne olur + verseler ne olur...
Takmayın böyle şeyleri keyfinize bakın...

Arkadaşlar madem dediğiniz kadar önemsiz?(?)NEden bu önemsiz uygulamanın gereksizliğini söylemiyorsunuz?

Sdn puanı : 32 ilginç...:P

Bu benim elimde olan bir şey değil.Ayrıca sistemi eleştiren birisi olarak bonus puanlarımın çok olması da beni mutlu eder.Böylece bonusu az olduğu için böyle eleştiriyor gibi basit bir düşünceye kimse kapılmaz

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Sonra birbirine eksi bonus verenler SDN cepheleri oluşturup birbirine karşı savaş başlatsın.
Linux cüler Cephesi vs Winzort cular Cephesi
Firefox cular Cephesi vs IE ciler Cephesi...
ve SDN meydan savaşları...

Hakaret etmeden ve kimse kimsenin kalbini kırmadan tatlı tatlı savaşmak iyi olurdu...:thumbup::thumbup::thumbup:
@Zorhak : Sitenin sahibi ben değilim...:blushing::blushing:

Bu arada kendiğme bi + bonus vermeye çalışırken bu mesaj henüz değerlendirilmemiş diye uyarı geldi...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bakın arkadaşlar.Bu konuyla ilgili anket açtım,eleştiride bulundum.

Asla hakaret etmeden eleştirilerin yanında öneriler de sndum.Karşılığında öm ile gördüğüm muamele ve moral bozukluğu bende kalsın.

SDN için yapılan bir uygulamayı olumlu yada olumsuz eleştiriyorsak bu SDN için SDN nin yararı içindir.

Yoksa zamanımı neden harcayayım ki?

Ancak bir çok insanda var olan bir hastalık vardır.Kendi yaptığı işin beğenilmemesi.Her insan takdir edilmek ister.Aksi olursa ve hele de elinde sanal da olsa bir güç varsa bu gücü kullanır susturur insanları.

Nefsini ihtiraslardan arındırmış,HZ Ömer in adaletini kendine ölçü edinmiş yöneticiler görmek dileğiyle.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Hocam öncelikle özür dilerim. Ama it falan da ayıp oldu yani. :)

Şöyle açıklayayım. En son birine -bonus vermeye çalıştığımda sistem hata vermişti. Senin mesajını görünce Allah Allah sorun bende mi diye denedim. Ve sonuç ortada. :) Hemen +bonus denedim. Önce başkasına bonus ver dedi. Ben de önce başkasına bonus verdim. Ama yine aynı şeyi söyledi. (Tabi saçma sapan bir dille) Her neyse durum böyle işte. Sorun kalkınca +bonus veririm. Yada içini rahatlatacaksa beni her gördüğünde -bonus verebilirsin. :)

Bakınız:

Ben Bonus derdinde değilim arkadaşım. Kusura bakma. Sana gelen sözümü geri alıyorum.

---------- saat 22:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:35 eklenmişti ----------

Şu an bir tane daha -Bonus sahibi oldum.

Veren arkadaşlara :clap:

Alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
nefsini ihtiraslardan arındırmış,hz ömer in adaletini kendine ölçü edinmiş yöneticiler görmek dileğiyle.

amin

Bu konuda bir - de bize vermişler:D:D:D
Yanlız hemen kendime bir + verip açığı kapatayım:devil2::devil2:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Hakaret etmeden ve kimse kimsenin kalbini kırmadan tatlı tatlı savaşmak iyi olurdu...:thumbup::thumbup::thumbup:
@Zorhak : Sitenin sahibi ben değilim...:blushing::blushing:

Bu arada kendiğme bi + bonus vermeye çalışırken bu mesaj henüz değerlendirilmemiş diye uyarı geldi...

Uyanık olmayacan :D

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bakınız:

Ben Bonus derdinde değilim arkadaşım. Kusura bakma. Sana gelen sözümü geri alıyorum.

---------- saat 22:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:35 eklenmişti ----------

Şu an bir tane daha -Bonus sahibi oldum.

Veren arkadaşlara :clap:

Alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Sen böyle itin an çomağını hazırla diye cümleler kullanırsan çok eksi puan veren olur sana :laugh:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
İlginç bir durum - bonusa rağmen SDN puanım 4'e yükselmiş...:devil::devil:

Benimde puan yükseldi :D - puan da yarıyor galiba :D

---------- saat 22:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:49 eklenmişti ----------

Sen böyle itin an çomağını hazırla diye cümleler kullanırsan çok eksi puan veren olur sana :laugh:

Varsın bol olsun :clap: