Kilitlenen Konular Hakkında

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Acil yardım
Lütfen yardım edin

Gibi başlıklara sahip konular kapatılıyor çoğu yeni üye bu hatayı yapıyor ve istedikleri yardımı almadan gidiyorlar

bence ilk başta konu başlığı düzenlenip uyarı verilebilir direk konuyu kitlemek yerine.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
İyi diyorsunuzda üye olurken forum kurallarında yazıyor. Bile bile acil yazmanın bir mantığı varmı ? onu da es gecelim bakın aşağıya forumda ilk karşılaşacağınız sayfa burda acil görüyormusunuz yoksa varda biz mi görmüyoruz. Sen bunları göre göre halen bildiğini okuyorsan kabahat sizdedir forumda veya bizde değil. Okuduğunuz forum kurallarını anlayacaksınız.
Gittiniz buradan Amerikaya altınızda araba Allah ne verdiyse basıyorsunuz 150-200 polis durdursu size ne diyeceksiniz biz Amerikada yeniyiz bilmiyordukmu ? Diyin bakalım ne diyecekler.
Screenshot_4.png

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Mesela şey olabilir yanında başlığın uyarı olarak başlıkra acil gibi kelimeler kullanmayın diye
İşte yazmak pek çözüm değil günde kapattığım konunun hesabı yok her konuda da yazıyorum başlık böyle olacak büyük harf olmayacak ama insanımız anlayışsız zoru seviyor bizde onların anladığı dilden konuşuyoruz.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
İyi diyorsunuzda üye olurken forum kurallarında yazıyor. Bile bile acil yazmanın bir mantığı varmı ? onu da es gecelim bakın aşağıya forumda ilk karşılaşacağınız sayfa burda acil görüyormusunuz yoksa varda biz mi görmüyoruz. Sen bunları göre göre halen bildiğini okuyorsan kabahat sizdedir forumda veya bizde değil. Okuduğunuz forum kurallarını anlayacaksınız.
Gittiniz buradan Amerikaya altınızda araba Allah ne verdiyse basıyorsunuz 150-200 polis durdursu size ne diyeceksiniz biz Amerikada yeniyiz bilmiyordukmu ? Diyin bakalım ne diyecekler.
Ekli dosyayı görüntüle 130057
Abi çok doğru diyorsunda yeni gelenler mesajın silindiğini görünce foruma bir daha gelmiyorlar

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bırakırsak da şu an gördüğünüzden fazlasını yapacaklarından şüpheniz olmasın . Daha fazla acil başlıkları ve büyük harf göreceksiniz ki buda zaman kaybı her türlü.

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Bırakırsak da şu an gördüğünüzden fazlasını yapacaklarından şüpheniz olmasın . Daha fazla acil başlıkları ve büyük harf göreceksiniz ki buda zaman kaybı her türlü.
Mesela x üyesi bir kez başlığa acil yazdığında siz düzeltin ama x üyesi 2. Kez acil yazarsa konuyu kilitleyin

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Mesela x üyesi bir kez başlığa acil yazdığında siz düzeltin ama x üyesi 2. Kez acil yazarsa konuyu kilitleyin
Zaten sizlerin gördüğü belki 10 da biri sende denk gelmişsindir büyük bir ihtimal mesajında silinme veya düzenleme yapıldığında bildirim. Biz bir çok kez düzenleyip bildirim yolluyoruz artık baktık olmuyor kapatma yoluna gidiyoruz. En azından bir çoğunuz için böyle işlem oluyor arada olmuyormu yeni üyelerden direk kapatılan oda oluyor tabiki.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Ekli dosyayı görüntüle 130057
Tabii ki abi sizde haklısınız ama bu yeni üyelerin gelişini kısıtlar bence hatalarını anlamaları için 1 uyarı verilebilir bence.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Ben de düzeltilmesi tarafındayım ancak:

1608794576229.png

Kuralları okuyan, zaten bunu anlar ve görür başlığını da ona göre koyar. Başlığını "ACİL yada Capslock" büyük harflerle yazan adamdan zaten pek hayır geleceğini düşünmüyorum. CapsLock bağırmak anlamına geldiğinden dolayı sevmiyorum, başlık konusunda ise daha konu başlığı koymasını beceremeyen adamın, forumda pek aktif faydalı olacağını düşünmüyorum.