Keylogger...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar, Benim Bir Arkadaşımın Bilgisayarına Keylogger Bulaşmış. Ve Hergün 5 Dk Da Olan Biteni Kaydediyormuş Ve Ona Kaspersky AV'ü Önerdim. Ama Ben Bu Virüsün Nasıl Yok olacağını Bilmiyorum. Bana Yardım Edermisiniz? Bu Arada Bu Program,Kaydedilen Ne Varsa Hepsini Belirli Bir Yere Gönderiyormuş...:helpsmilie:

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kardeş format at gerekirse c yi d yi komple sil anca öyle kurtulursun..

Habib BULUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keylogger denen illetten kurtulmanin en iyi yolu format baska turlu olmaz baska yola guvenilmez

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
format son iş olsa... hadi yaf... bu kadar kötü bir virüs olduğunu bilmiyorduk

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Keylogger bulaşmış ve bunu anladıysa keyloggerın adına dair de birşeyler biliyor olmalı. Bu konuda bize ayrıntılı bilgi verebilirsen belki yardımcı olabiliriz.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
format at. ama acilen gerekli birşey varsa ekran klavyesini kullan(donatılarda idi galiba)

en temiz çözüm ise format.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kayıt defterinden silmeyi dene.orda o programın kayıtları mutlaka vardır.ayrıca ad-aware kullan faydası olabilir

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
keylogerle internette yaptıgın alışverişte kullandıgın kart numaralarından tut seceresine kadr herşeyi karşı tarafa gönderiyor..en kısa zamanda kurtulmaya bak kardeş çek f diski komple kurtul..yada keyloggerde msn falan gibi bi maili varsa f diskten sonra iyice bi kalayla gönder yerini bulur o..

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Keylogger bulaşmış ve bunu anladıysa keyloggerın adına dair de birşeyler biliyor olmalı. Bu konuda bize ayrıntılı bilgi verebilirsen belki yardımcı olabiliriz.

Keyloggerin bulaştığını ben söyledim. yani bu virüsün adını bilmiyodu işte böyle böyle oluyo falan...dedi
dediğim gibi 5 dk aralıkla bir yere alınan bilgiyi gönderiyormuş. fotoğraf,klavyede yazılan yazılar... ben ona çözüm bulununcaya kadar interneti çalıştırmaması (bilgiler internet aracılığıyla gidiyor) gerektiğini söyledim... ama bu geçici

_LegolaS_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konu için foruma kayıt oldum keylogerden format atmadan kurtulabilirsin
Spyware Terminator adlı program sadece keylogerlerle savaşır taraması 5 dk geçmiyor ve bütün keylogeleri bulup temizliyor kesin dene!

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
tamam deneriz teşekkürler herkese. ama sadece bu konu için değil SDN için üye ol.saygılar

perka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ctrl alt f7 yapsın keylogger programı acılacaktır ordan durdurum kayıtları sılebılır settıngs ayarlar bolumunden de windows açılısında açılmasını önleyebilirsin

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ctrl alt f7 yapsın keylogger programı acılacaktır ordan durdurum kayıtları sılebılır settıngs ayarlar bolumunden de windows açılısında açılmasını önleyebilirsin
söylediğin çok farklı bişi kuran canavar tuşları değiştirebilirde ;)