Keyloger mi Anlamış değilim..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar benim pcde 7 8 ay önce keyloger vardı. Sonradan format attım çeşitli virüs programı ile taramalar yaptım diğer sürücüleri. Ve dün gece oynadıığım oyunda soyuldum. Şifrem uzun ve çok zor bi şifre bulmaları imkansız. Pc de şu anda ZoneAlarm virüs programı var keyloger varsa ben bu bilgilerimi ele geçiren kişiyi bulabilirmiyim. Yani başsavcılığa veya başka biyere gitsem bu bilgilerimin kime ulaştığını bulaibilirmiyim?

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
format atarken c ve d yi komple sil trojen c sürücünden d sürücünede geçebiliyor

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
C yi D yi E yi silmem gerekecek 180 gb harddisk dolu onların yedeğini aldığım taktirde pc de trojen olsa bile tekrar yedeklediğim bilgileri pc ye yüklediğimde trojeni yüklemiş olurum =))

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
ZoneAlarm yazılımı yerine Kaspersky veya G-Data antivirüs yazılımı ile taratınız. Ayrıca Rootkit de olabilir. Rootkit içinde ayrı yazılım indirerek tarayabilirsiniz. Son olarakda ComboFix yazılımı ile bilgisayarı taratınız ve yedeklerinizi öyle alınız.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
ZoneAlarm yazılımı yerine Kaspersky veya G-Data antivirüs yazılımı ile taratınız. Ayrıca Rootkit de olabilir. Rootkit içinde ayrı yazılım indirerek tarayabilirsiniz. Son olarakda ComboFix yazılımı ile bilgisayarı taratınız ve yedeklerinizi öyle alınız.

Kaspersky kullanıyordum ZoneAlarm programını daha güvenli bulmuştum. Combofix ile taratıyım birde =)

zhrmrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim DrWeb veya aviranın ücretsiz bootable cd leri var linux tabanlı windowsu açmadan taratıp virusleri silebiliyorsun indir iso dosyasını cd ye yaz drweb daha güzel taratma sırasında diğer işlerinide yapabilirsin. çünki küçük bir işletim sistemi aynı zamanda. hiç format atmana gerek kalmaz