Yardım Kendimi kötü hissediyorum

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bu yaz Antalya'ya köye gittim sonra anneanneme gittim orda kedileri var en çok Şahika ve maymun sıratlı tarkanı seviyordum. Malum Ankara'ya geri döndük burda yaşıyoruz burası bana karanlık ve kendimi mutsuz hissetmeme sebep oluyor arkadaşım yok denecek kadar az olanlar uzakta akşama kadar evdeyiz . Sabah the walking dead 4.sezon izledim ve dün gece final de clemin bacağının fln kesilmesi beni baya üzdü neden bilmiyorum erkek olsaam bile ağladım. Kendimi kötü hissettim. Bir yandan o kedileri özlüyorum bir yandan Antalya'ya geri gitmek istiyorum ama okullar var kendimi bu şehirde kötü hissediyorum icim kalbim bı kötü oluyor napsaam bu geçmiyor bu neden olabilir ?

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,029
Grinin 50 tonunu barındıran Ankara maalesef aynı grilikte insanlara da sahip. Bu yüzden başka şehirlere, köye falan gidince insan açılıyor fakat Ankara bildiğin ruh sömürme şehri. Diğer şehirlerin insanları renkli renkli olunca üzülüyorum, buraya bir bakıyorum hepsinin suratı renksiz. Ayrıca depresyon başlangıcı da olabilir.

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Grinin 50 tonunu barındıran Ankara maalesef aynı grilikte insanlara da sahip. Bu yüzden başka şehirlere, köye falan gidince insan açılıyor fakat Ankara bildiğin ruh sömürme şehri. Diğer şehirlerin insanları renkli renkli olunca üzülüyorum, buraya bir bakıyorum hepsinin suratı renksiz. Ayrıca depresyon başlangıcı da olabilir.
Evet olabilir. Depresyon bilemem ama. Başka şehiler daha güzel mesela Antalya hava hep güneşlik gibi birşey burda hava kararık gri ton ile bı renk çarpıyor göze kendimi bu şehirde asosyal ve mutsuz hissediyorum. Zaten arkadaş yok bide ev sanki üstüme üstüme geliyor evde annem, kardeşim ve ben 3 kişi yaşıyoruz zaten. İnsan Ankara'da bunalıyor.