Kendimden Büyüklerle Konuşamıyorum

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
14 Yaşındayım ve kendimden büyük insanlarla konuşamıyorum Örneğin Benden 16 yaş büyük bi öğretmen var onla konuşurken ne yapacağımı şaşırıyorum başka bi dersten örnek vereyim benden 27 yaş büyük bir öğretmenim var onunlada aynı şekilde oluyo erkek kadın farketmiyo canlı derslerde konuşurken strese giriyorum
soru cevaplarken strese giriyorum konuşurken cümleleri karıştırıyorum peltek konuşmaya başlıyorum.
Ama Arkadaşlarımla Çok akıcı seri ve güzel konuşuyorum Ama arada pelteklik oluyo gene strese girdiğimde

Arkadaşlar Ne Yapabilirim yardımcı olun.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Küçüklükten böyle alışmışsın muhtemelen. Konuştuğun zaman, "sen konuşma, büyüklerin konuşuyor!" gibi şeyleri bol bol duymuşsundur muhtemelen.

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Küçüklükten böyle alışmışsın muhtemelen. Konuştuğun zaman, "sen konuşma, büyüklerin konuşuyor!" gibi şeyleri bol bol duymuşsundur muhtemelen.
Çocukluğumu Pek Hatırlamıyorum Ama annemin sen konuşma ben konuşurken dediğini hatırlıyorum.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Çocukluğumu Pek Hatırlamıyorum Ama annemin sen konuşma ben konuşurken dediğini hatırlıyorum.
Küçüklükten travma olarak kalmış bu olay. Çözmenin tek yolu, üstüne gitmek. Biliyorum zor ama tek yolu bu.

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252
bende çekinirdim bir gün konuşmam gerekti ve gerçekten de iyi hissettirdi içinde birikmesi yerine sözlerini bırak gitsin söylediğin sözlerin dönüşü sana bir gün yararlı olabilir

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,095
14 Yaşındayım ve kendimden büyük insanlarla konuşamıyorum Örneğin Benden 16 yaş büyük bi öğretmen var onla konuşurken ne yapacağımı şaşırıyorum başka bi dersten örnek vereyim benden 27 yaş büyük bir öğretmenim var onunlada aynı şekilde oluyo erkek kadın farketmiyo canlı derslerde konuşurken strese giriyorum
soru cevaplarken strese giriyorum konuşurken cümleleri karıştırıyorum peltek konuşmaya başlıyorum.
Ama Arkadaşlarımla Çok akıcı seri ve güzel konuşuyorum Ama arada pelteklik oluyo gene strese girdiğimde

Arkadaşlar Ne Yapabilirim yardımcı olun.
Acaba dalga geçerler mi doğru konuştum mu kaygısından olabilir

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ben konuşurum kendimden büyüklerle. Rahatça ve çekinmeden söyleyeceğimi söylerim. Ama saygılı bir şekilde. Yani yanlış bir şeyler demem.
Birazda bu sana kalmış bir şey. İstesen konuşursun.

Son düzenleme: