nicobellic
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ben kendi linuxumu kendim yapmak istiyorum aynen suse studio daki gibi fakat nasıl yapabilirim
ben kendi linuxumu kendim yapmak istiyorum aynen suse studio daki gibi fakat nasıl yapabilirim
yaw nerde ariyim cevabı lfs yi denedim olmadı suse studio çok kolay ama ben kendim yapmak istiyorum herşey bir iso hazırlayınca bitiyomu ?
---------- saat 18:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:17 eklenmişti ----------
şimdi ben suse studioyla yapsam herkez dalga geçecek
---------- saat 18:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:18 eklenmişti ----------
mesela suse studioyla kde 4 lü sistem yapcam masa üstünde suse ile ilgili dosyalar var bunlar olmazsa tmm
benim kendi linuxumu yapmak yıllardır hayalimdeydi ve kararlıyım yapacağım
---------- saat 18:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:26 eklenmişti ----------
öyle demek istemedim sistem yine suse de mesala başlat çubuğunda kendi yaptığım logo olsun istiyorum
dostum anlaşılan sen burdan ban yiyene kadar uğraşacaksın
Baslat menusunde kendi logon olsun istiyorsan, kendine has icon seti hazirla ve kullan, bu gibi seyler icin dagitim yapilmaz.
Sen zamaninda banlanmadiysan bu arkadasda banlanmaz.Kod:dostum anlaşılan sen burdan ban yiyene kadar uğraşacaksın
bana acilen kde 4 masa üstü lazım acilen arkdşlar
---------- saat 18:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:37 eklenmişti ----------
KDE4 Desktop Nerden indirebilirim
bana acilen kde 4 masa üstü lazım acilen arkdşlar
---------- saat 18:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:37 eklenmişti ----------
KDE4 Desktop Nerden indirebilirim
biliyorum kde 4 ün msüstü oldunu
Şaka mısın sen yana dünkü kilitlenen konuda Pardus'u suse studio ile yapmışlar diyen adam süper linux yapacam hepiniz şaşıracaksınız diyor, sen önce bir doktora görün bence ciddi problemlerin var.yaw önemli deil bilene soruyorum zaten
---------- saat 18:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:56 eklenmişti ----------
abicim hepinizi şaşırtacak süper bir linux yapıcam
---------- saat 19:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:59 eklenmişti ----------
abi sadece bana kde4 desktop lazım şu anda programları hariç
+1:thumbup1:Şaka mısın sen yana dünkü kilitlenen konuda Pardus'u suse studio ile yapmışlar diyen adam süper linux yapacam hepiniz şaşıracaksınız diyor, sen önce bir doktora görün bence ciddi problemlerin var.