Adamın arabası iyi yafbu adam gibi araba sürsem yeter bana ömrü hayatım boyunca, daha da başka bi şey istemem
Önüne gelen bu arabayla bu tarz hareketleri yapabilseydi ünlü olan ken block değil onlar olurdu bireysel yetenekleri lütfen gözardı etmeyelim şu palio örneğinide çok anlamsız olmuş.araba iyi abi o hareketleri gelsin benim 2000 model palioda yapsın vitesin kolu elindemi kalır başka şeyler mi olur bilemem![]()
Yav bırakın bunları en zevklisi Murat'la toz toprak yolda yanlamak yaf. Gideceksin köye, bulacaksın Şahin, Doğan, Murat sonra toprak yolda gazı kökleyeceksin araba yerinde dönüyor
Adamın arabası iyi yafZengin adam. Uzaktan kumandalı o araba adamıda pil takıp oynatıyolar
![]()
Tabi ki yaparsın ama yapan kişiye de abartmak lazımya arkadaşlar fazla abartmamak lazımo araba o süspansiyonlar o özel vites özel el freni ve araba üzerine yıllarca çalışılmış bir hayat ben olsam bende yaparım ne var ki
![]()
Ken reyizzz bu becerilerini dünya ralli şampiyonasında göstermesini bekliyoruz kendisinin zuahahahah diğer pilotlar hiç böyle reklam yapmaya ihtiyaç duyuyormu ? Koyuyor +20yi geçiyor![]()
![]()
Tabi ki yaparsın ama yapan kişiye de abartmak lazımÇünkü serinin en başından beri kendini belli ediyor ki bence bu en iyisi olmuş. İş sadece araçta değil onları yapabilmek var. Kendi hemde Rally şampiyonu yani. İçi boş birisi değildir. Tebrik etmek lazım
![]()
2010 bizim turkler bunun sitesini hacklediler o aklima geldi ya![]()
aynen baya iyiydiDrift onla olmaz bunla olur diye epey yazmışlardı şahin videosuyla![]()